יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

the discovery of heaven

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
Oren the Snark
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 2/07/02

הודעהפורסם: 1:04 3/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מישהו ראה את הסרט ההולנדי (הסרט באנגלית) the discovery of heaven (2001)? מישהו יודע אם הסרט הוקרן בארץ? (בטח משהו כמו "למצוא את גן העדן"). הסרט מבוסס על ספר של הארי מוליש שנחשב ליצירת מופת (לא קראתי), מישהו קרא?

ראיתי את הסרט והוא ממש מוזר כך שלא הצלחתי להחליט אם הוא יצירת מופת או קישקוש יומרני. זה מין עירבוב של דת, פוליטיקה, מיסטיקה, סקס ושואה. בצר לי פניתי לIMDB ןמצאתי רק כתבות בהולנדית (דח דח דח) ובגרמנית (hanschen klein ging allein) אז אני לא מבין מילה.

בקיצור - ראיתם? שמעתם? מה אתם אומרים?
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 20:50 3/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אהלן, לא ראיתי לא שמעתי, אבל רציתי לשאול שאלה בסגנון חצי דומה.
האם הסרט "bowling for columbine" (אולי בתרגום קלוקל "לגלגל את המקל") הגיע או יגיע לארץ?
קרן ואני חשבנו ללכת לראות אותו מחר. אגב, הידעתם שקרן, המבקרת הרשמית של האתר, אולי תצא איתי לסרט, נכון כף?
אשמח לשמוע אם זה סרט שצפיה בו תניב בקורת שתעניין את קוראי האתר. תודה וחנוכה שמח.

[ הודעה זו נערכה על-ידי: Yael בתאריך 2002-12-03 20:52 ]
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 21:34 3/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לאורן - מבדיקה בתרגומן נראה כאילו הסרט הזה לא הוקרן בארץ באופן מסודר, אבל זה עדיין לא מקור מספיק אמין. יש גם את האפשרות שהסרט הוקרן באחד הפסטיבלים, ואולי קיים בספריות וידאו כמו האוזן השלישית.

ליעל - באחד ממקבצי הטריילרים שפרסמתי בפורום החדשות הוזכר גם הסרט הזה (לינק לפרסום). קשה אומנם לחזות בצורה מדויקת אם המפיצים יחליטו להביא סרט מסוים לארץ, אבל אני מהמר שהסרט הזה לא יגיע להקרנות מסחריות. מצד שני, אני גם לא הייתי מהמר שזה סרט, שבכלל תשקלו ללכת אליו (בהתחשב בזה שאת לא רואה הרבה סרטים "רגילים").
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

הודעהפורסם: 22:03 3/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

So, The problem is that Keren saw too many movies חיוך all the movies i would want to see.
and the other ones are in german, or really not interesting for me...
we could go see Austin Powers... but it seems like old news.

[ הודעה זו נערכה על-ידי: אורן בתאריך 2002-12-03 22:09 ]
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 22:21 3/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אוסטין פאוורס הוא באמת כבר סרט ישן (ואני חושב שהוא כבר לא נמצא על מסכי הקולנוע בארץ), עדיין נראה לי שיותר אנשים יצפו בו בוידאו/DVD/טלוויזיה מאשר ב-bowling for columbine.

[מיני ביקורת על אוסטין פאוורס 3: רצף פתיחה מעולה, שאר הסרט לא מחדש ולא מתעלה על קודמיו. לכן מומלץ לראות רק במצב הרוח הנכון]
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי