יעל מבקרת בקולנוע מערכת הפורומים של האתר
|
 |
| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 18:23 29/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
השחקן אבי קושניר ינחה את טקס האקדמיה הישראלית לקולנוע וטלוויזיה ה-13 שיתקיים ב-10 בנובמבר בהיכל התרבות בתל-אביב. הטקס יועבר בשידור חי בערוץ 2 החל מהשעה 21:05. בחלקו האמנותי של הערב ישתתפו מוני מושונוב, אביב גפן, מיכה שיטרית, ארקדי דוכין, ריקי גל וטל פרידמן. באמצע אוקטובר החלו הקרנות הסרטים העלילתיים המתמודדים בתחרות בסינמטקים של חיפה, ירושלים ושדרות, שימשכו עד שבוע לפני הטקס.
פרטים נוספים בידיעה מאת מרב יודילוביץ' ב-Ynet
[ הודעה זו נערכה על-ידי: אורן בתאריך 2002-10-30 14:57 ] |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 14:56 30/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
טלעד מכינה תוכנית ספיישל בהנחיית גיא פינס לקראת טקס פרסי האקדמיה הישראלית לקולנוע. הספיישל ישודר בטלעד ב-6 בנובמבר ב-22:15 ויכלול כתבות על חמשת הסרטים המועמדים לפרס הסרט הטוב ביותר. כל סרט טופל מזווית שונה: ב’כנפיים שבורות’ לווה הצוות (הבמאי ניר ברגמן, המפיק אסף אמיר והשחקניות אורלי זילברשץ-בנאי ומאיה מרון) לפסטיבל הקולנוע בטוקיו, יפאן. ב’בית"ר פרובנס’ הופגשו זאב רווח עם המאמן אלי כהן והשחקנים של בית"ר ירושלים. עוד כולל הספיישל כתבת פרופיל משולבת לאשרף ברהום (’בחודש התשיעי’) וגיא לואל (’חוכמת הבייגלה’). ברהום, ערבי ישראלי, צולם בתרשיחא, לואל, צולם ברחוב שינקין בתל אביב. בכתבה על הסרט ’המנגליסטים’ ליווה פינס את ריימונד אבקסיס למדידות בגדים לקראת הטקס.
פרט לכתבות הנוגעות לסרטים המועמדים, יכלול הספיישל חזרה לרגעים הגדולים של טקסי ’האוסקר הישראלי’ לאורך השנים, ביקור בבתיהם של זוכי האוסקר (כדי לבדוק איפה הציבו את הפסלון) ועוד. 100 כרטיסי כניסה לטקס יחולקו לצופי התוכנית שישיבו נכון על שאלה שתוצג במהלך השידור. |
|
|
|
 |
|
|
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|
 |
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
|
 |
|