יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

תעלומה

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
יניב חקמן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 17:56 30/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

כבר שנה אני עוקב אחרי סרט שהיה אמור לצאת כבר שנה שעברה למסכים. שם הסרט באותו זמן היה
"Morality Play"- מבויים על ידי פול מקגוויגן, משחקים בו ווילם דפו ("פלאטון"), פול בטאני ("נפלאות התבונה"), וינסאן קאסל ("נהרות הארגמן") ויואן ברמנר ("טריינספוטינג"). חיכיתי וחיכיתי, והסרט לא יצא. אחרי חצי שנה גיליתי ששינו את שמו ל "Sacrifice", ואחרי שבועיים שוב שינו אותו ל "The Reckoning". הסרט הוא עיבוד לספר של בארי אנסוורת' על קבוצה של שחקנים שנודדת עם כומר לכפר בו היה מקרה רצח ומנסה לשחזר את המקרה בהצגה.
זה נשמע מאוד מעניין, וכפי שכבר הובן, אני עוקב אחרי זה כל הזמן- אבל אפילו טריילר עוד לא יצא!
מה קורה עם זה?
מתי זה אמור לצאת?
!!
אורן, מכוון בעיקר אליך! תודה..
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 18:35 30/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

12/9/2003 הוא התאריך בו נוקבת פארומנט, מפיצת הסרט, כתאריך היציאה של The Reckoning. הסרט כבר נמצא אצלה ברשימת ה-Coming Soon, למרות שעדיין אין לו פוסטר (שם) או אתר. גם IMDb מגבה את התאריך הנ"ל, שכבר יצא בהפצה מוגבלת מתישהו במהלך השנה.

[דרך אגב, נראה לי שעדיף לשאול שאלות בפורום הרגיל ולא כאן. לכן אני אזיז את הפתיל הזה לשם אחרי שתגיב.]
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
יניב חקמן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 19:00 30/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אין בעיה, מה שתגיד

אני לא מבין, סיימו "לייצר" את הסרט הזה כבר לפני 10 חודשים, מה הסיבה שצריך להפיץ אותו כמעט שנתיים אח"כ??
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 22:57 30/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

משקעים הרבה מחשבה בתאריכי הפצה. המפיצים מיעדים כל סרט לנישה מסוימת, אחרי זה הם מנסים למצוא שבוע בלי סרט אחר מאותה נישה. המפיצים ידאגו שסרטים שלהם לא יתחרו זה בזה (או לפחות כמה שפחות). בנוסף רצוי שבכלל לא יהיו סרטים חזקים מידי, לפני או אחרי מועד ההפצה. יש משמעות גם ללוח השנה, במיוחד לסופי שבוע בהם יש חופשות עקב "חגים לאומיים". יש עוד הרבה מאוד מרכיבים בשיקולים לגבי מועד ההפצה, חלקם הגיוניים יותר וחלקם פחות.

לרוב אם דוחים סרט יותר מידי זמן, זה לא מבשר טובות (ראו מקרה "כנופיות ניו-יורק).
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי