Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 15:26 22/01/03 נושא ההודעה: שלושה טריילרים - פרימן באימה, פאלטרו בקומדיה וג'ט לי באקשן |
|
|
הלילה עלו באתר הטריילרים של אפל 3 טריילרים לסרטים שכבר הזכרנו בעבר, אבל זה היה מזמן ובאפל הטריילרים איכותיים יותר.
Dreamcatcher
סרט אימה עלפי ספרו של סטיבן קינג. ארבעה חברי ילדות עם בעיות, מתאחדים כדי צאת ל"טיול צייד" באזור מושלג. הם פוגשים זר מבולבל, שממלמל משהו על אורות בשמיים, נאלצים להאבק במפקד צבאי פסיכוטי מצד אחד ובישות לא ברורה מהצד השני. כנראה ש"לוכד חלומות" אינדיאני, שתלו בביקתא שלהם, לכד משהו שיהיה קשה מאוד לעצור. עם מורגן פרימן, ג'יסון לי וטום סיזמור. (טריילר חדש)
דף הטריילר באפל | אתר הסרט
A View from the Top
גווינית' פלטרו, כריסטינה אפלגייט, קנדיס ברגן, רוב לאו ומייק מאיירס מככבים בסרט על נערה ממקום נידח, שרוצה להיות דיילת. מהטריילר נראה לי שזו דרמה קומית עם דגש על הקומית. (הטריילר זהה לזה שהצגנו בעבר אך באיכות טובה יותר ובמגוון גדלים)
Cradle 2 the Grave
זוכרים את סרטו של ג'ט לי "רומאו חייב למות"? אז גם כאן לי משתלב עם החברה הכושית בארה"ב והולך הרבה מכות... עם הראפר DMX כפושע החובר אל סוכן מודעין טייוני (ג'ט לי), כדי למצוא יהלומים שחורים, שהם יותר ממה שהם נראים.
|
|