| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:29 4/05/03 נושא ההודעה: האם שר הטבעות התמסחר? |
|
|
לפני כמה ימים ניהלתי ויכוח ענק עם חבר שלי, שטען ש"שר הטבעות", התמסחר בגדול. הוא חושב שאחרי הסרט לא היו צריכים להוציא את משחקי הפלייסטישן והמחשב, והוא חושב, שכל המשחקים השחיתו ( ) את העולם המקסים של שר הטבעות. אולי אתם תפטרו את הויכוח? מה דעתכם, האם שר הטבעות באמת התמסחר או הושחת ( )? לדעתי לא, כי משחקי המחשב והפלייסטישן 2 היו מעולים ונהניתי מהם מאד. "אבל זה בהחלט מתחיל להתמסחר", אמר חברי. אני אמרתי שלא ואז הוא אמר לי שקרא באתר גיימר שיוצאים 4 משחקי מחשב ופלייסטישן חדשים בסדרה. מעניין, האם באמת זה מתמסחר?... _________________ הבלוג שלי (מתעדכן כמעט כל יום)- סיפורים ושירים שלי וביקורות תרבות (סרטים, סדרות...):
http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=233290 |
|
|
|
 |
יטבת חדש/ה בפורום
בפורום מ: 3/04/03 הודעות: 1 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 18:07 4/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
התמסחר? הוא תמיד היה מסחרי, לא? _________________ take care of the sence, and the sounds will take care of themselves |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 19:56 4/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
האם הסרט התמסחר? כן
האם זה הרס את העולם הנפלא של שרה? ממש לא
זה היה צפוי שיצאו מוצרי לוואי לסרט בסדר גודל כזה אבל הם נעשו בטוב טעם ולא פגעו בו בכלל. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 22:27 4/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
לכל סרט מדובר יש הרבה מרצ'נדיז ואביזרים נוספים... תסתכל על הארי פוטר ומלחמת הכוכבים למשל...
אמרו לי שהמשחק בפליסטיישן-2 של שני הצריחים ממש מעולה אבל עוד לא יצא לי לראות. |
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 10:20 5/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
האם שר הטבעות התמסחר ? אז התשובה היא כן
הרבה מאוד סרטים מתמסחרים ויוצאים להם כל מיני מוצרים .
אצל שר הטבעות לא כמו אצל הארי פוטר סדרת הספרים כבר הסתיימה ורק אז עשו את הסרט והמשחקים ,לעומת הארי פוטר שהוא היה מסחרי מההתחלה.
אני מניח שאולי כאלה שראו את הסרט שר הטבעות אולי גרם להם לקרוא את הספר.
אני קראתי את סדרת "שר הטבעות " לפני הסרט וזה קצת חבל שיש כאלה שראו את הסרט ולא קראו את הספר. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:18 5/05/03 נושא ההודעה: שר הטבעות |
|
|
לי בכלל לא היה מושג שיש דבר כזה נפלא לשר הטבעות, רק כשראיתי את הסרט הראשון רצתי לחנות הספרים וקניתי את כל הערכה של טולקין(את כולה ) אבל ממש אין לי מושג, מה זה "הנפח מווטון רבה"? בספר הסילמריליון היה כתוב שהוצאת זמורה ביתן הוציאה גם את הספר הזה, אבל אני לא ראיתי...
לויליאם וואלאס- שווה לך לראות את המשחק שני הצריחים לפלייסטיישן 2, זה המשחק הטוב ביותר ששיחקתי בו! אולי גם ראית את אחוות הטבעת למחשב? (זה לא משהו אבל די מעניין) _________________ הבלוג שלי (מתעדכן כמעט כל יום)- סיפורים ושירים שלי וביקורות תרבות (סרטים, סדרות...):
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:37 5/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
| לא ראיתי את זה גם על המחשב. אבל אני מאמין שבפלייסטישן זה הרבה יותר טוב... מישהו שיחק אולי במשחק של Minority Report אולי בפלייסטישן 2?? זה יצא רק לזה. יש לזה טריילר ב-DVD וזה נראה נחמד אבל לא בטוח. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 19:18 6/05/03 נושא ההודעה: אני שיחקתי |
|
|
אני שיחקתי בדוח מיוחד לפלייסטיישן 2, במקרה יש לי את זה, ואני חייב להגיד, שזה לא ממש שווה, כי שינו קצת את העלילה (במיוחד את הדמות הראשית), וגם המשחק לא מחדד את מחשבתך, הוא בנוי ככה:
לך 2 צעדים, הרוג שלושה אנשים, לך עוד 2 ,הרוג 4...
וכך זה ממשיך. זה לא ממש טוב. _________________ הבלוג שלי (מתעדכן כמעט כל יום)- סיפורים ושירים שלי וביקורות תרבות (סרטים, סדרות...):
|
|
|
 |
מארק חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 23/08/02 הודעות: 173 מיקום: ק.ביאליק
|
פורסם: 20:31 6/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
אתם מוכנים להפסיק לקרוא לזה שרה?
זה מעצבן מאוד.
תכתבו שר"ה אם כבר, למרות שגם זה נשמע אידיוטי.
שרה"ט זה יותר טוב. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:56 6/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
LOTR לפי דעתי הכי פשוט...
ה-DVD של שני הצריחים דרך אגב יצא רק בסוף אוגוסט,יחסית מאוחר. הסרט יצא לקולנוע בדצמבר...אני כבר מחכה לקנות אותו. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:11 7/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני שמעתי שב DVD של שני הצריחים יהיו סצינות שלא נראו בקולנוע. גם ככה הסרט הולך 3 שעות, אז עוד יוסיפו לו?
שמעתי שהסרט השלישי ילך שלוש וחצי שעות! _________________ הבלוג שלי (מתעדכן כמעט כל יום)- סיפורים ושירים שלי וביקורות תרבות (סרטים, סדרות...):
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 18:50 7/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני חושב ההיפך חבל ששר הטבעות הוא לא 5 שעות לפחות וככה נוכל להנות מהחוויה בשלמותה.
ומארק צודק זה באמת מעצבן לקרוא לשר הטבעות בשם שרה , אנחנו לא בספר בראשית.
פשוט תקראו לו בשמו שר הטבעות!!!. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:11 8/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני חושב שב-שר הטבעות זה כיף להוסיף קטעים.שנוכל להנות עוד,אםילו אם יותר מ-3 שעות.
גם בכמעט מפורמים גרסת הבמאי יש עוד 30 ומשהו דקות והוא מגיע לשעתיים ו-40,וזה רק מוסיף ליופי של הסרט.
ולפי דעתי יש סרטים שצריך להוריד מהם דקות ב-DVD שיהיו אולי יותר סבילים,למשל הפצוע האנגלי (שעתיים 40 זה יותר מידי שיעמום)
טיטאניק-3 שעות ורבע עד לסוף...אפשר להטביע אותה גם בפחות זמן...
ושעתיים ו-27 דקות בשבילי הם יותר מידי זמן ל-טראפיק.עדיף כבר להיתקע ב-טראפיק אמיתי... ) |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:17 8/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני חושב שלהוסיף זה לא ממש טוב ל DVD. קניתי את בלק הוק דאון ל די.וי.די. וכמעט שלא מתתי. כמו שאמרת שאת הטיטאניק אפשר להטביע בפחות משלוש שעות, אני אומר שאת המבצע בסומליה היה אפשר לסיים מהר יותר! דרך אגב, תראו את האמריקאים מתערבים בכל דבר אלה! |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:01 8/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אה,וגם לפי דעתי ההפצצות על פרל הרבור גם יכלו להיגמר יותר מהר... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 15:14 9/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
טוב, זאת רק דעתך, אבל אני נהניתי מכל שנייה בפרל הארבור, אבל ההערה שלך בהחלט נכונה, זה יכול היה להיות קצר יותר משלוש שעות. _________________ הבלוג שלי (מתעדכן כמעט כל יום)- סיפורים ושירים שלי וביקורות תרבות (סרטים, סדרות...):
|
|
|
 |
|