יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

סרנדיפיטי

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
sid
אורח

הודעהפורסם: 15:30 9/02/03    נושא ההודעה: סרנדיפיטי הגב עם ציטוט

מי קבע ומי הפך אותך להיות מבקרת סרטים.
סבבה תתני את הדעה שלך על הסרט ואל תבואי ותגידי שהוא עד כדי כך לא עשה לך את זה ובכך את מורידה את כל הריטינג לקהל הצופים.
שאולי הם כן מאמינים בגורל והסרט הזה באמת יכול להיות מוצא חן בעייניהם ואת הרסת את כל החשק והסיכוים לראות אותו....
לפי דעתי בסרט יש המון פוטנציאל ,סרט יש המון התרגשות ומתח לקראת הסוף אם הם יפגשו ואני כן ראיתי את הניצוצות את כנראה בנאדם מאוד שטחי ומאוד לא מאמין בגורל ובאהבה אולי זה מתבטא לידי ביטוי תרתי משמע חבל שלא ראיתי את הסרט מצד אחר ....

שלום ולהתראות
sid

נ.ב
על טעם ועל ריח אין להתווכח[/b]
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 19:11 9/02/03    נושא ההודעה: Re: סרנדיפיטי הגב עם ציטוט

sid כתב/ה:
מי קבע ומי הפך אותך להיות מבקרת סרטים.

אני.
מי קובע ומי הופך אנשים להיות מבקרי קולנוע? מי שנותן להם את הבמה ומי שמקשיב להם. להבדיל ממבקרי קולנוע מוסדיים, אנחנו אומרים שיעל מבקרת בקולנוע ומספרת לקוראים את ההתרשמות שלה מהסרט, כמו שמספרים לחברים. כאן לא משלמים על הביקורת, לא בצורה ישירה ולא בצורה עקיפה (פרסומות וכו'). מה גם שאנחנו לא מכריחים אף אחד (חוץ ממשפחה וחברים) להכנס לאתר ולקרוא את הביקורות. אני מקווה שהכל ברור לך עכשיו.
sid כתב/ה:
סבבה תתני את הדעה שלך על הסרט ואל תבואי ותגידי שהוא עד כדי כך לא עשה לך את זה ובכך את מורידה את כל הריטינג לקהל הצופים.

למה שיעל לא תגיד "שזה לא עשה לה את זה"? האם יעל אמורה לכתוב רק בקורות טובות, גם אם הסרט לא מוצלח בעיניה? ועל איזה רייטינג מדובר בדיוק? לא שזה משנה, אבל הביקורת הזו נכתבה אחרי שהסרט כבר ירד ממסכי הקולנוע בארץ.
sid כתב/ה:
לפי דעתי בסרט יש המון פוטנציאל ,סרט יש המון התרגשות ומתח לקראת הסוף אם הם יפגשו ואני כן ראיתי את הניצוצות את כנראה בנאדם מאוד שטחי ומאוד לא מאמין בגורל ובאהבה אולי זה מתבטא לידי ביטוי תרתי משמע חבל שלא ראיתי את הסרט מצד אחר ....

בסוף ההודעה שלך כתבת שעל טעם ועל ריח אין להתווכח, אבל כנראה שלדעתך עלפי טעם שונה אפשר להעליב. יעל היא "בנאדם מאוד שטחי" בגלל שהיא לא היתה במתח לקראת הסוף הידוע מראש ובגלל שלדעתה לא נראו ניצוצות בין הגיבורים?
דרך אגב, האם תוכלי להסביר לי מה היתה כוונתך כשכתבת: "אולי זה מתבטא לידי ביטוי תרתי משמע".
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
יניב חקמן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 19:32 9/02/03    נושא ההודעה: אני עםן אורן ויעל, כאילו מה... הגב עם ציטוט

יופי של תשובה אורן!
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
mulder
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02

הודעהפורסם: 22:41 9/02/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

בדיוק, סיד. לא ילך לך, אתה תמצא כאן חומה בצורה שמגינה על יעל אם תמשיך להעליב ככה!

אף אחד לא מכריח אותך, ואתה יכולה לעבור לפורום קומפי אם הרמה כאן גבוהה מדי בשבילך.
כועס

יעל, אל תטרחי אפילו לענות לו. אני הייתי מסדר לו איזה slammer...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית MSN Messenger מספר ICQ
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 23:40 9/02/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

Sid- The first rule of Yael movie reviews is-
you do not talk about the movie reviews!
Second rule of yael movie reviews is-
YOU DO NOT TALK LIKE THIS ON THE YAEL MOVIE REVIEWS!!!

Look out from me man,I fight for scotland and i can make you end up with your head in the basket also...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 14:42 10/02/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אנשים, באו נרגע. אומנם היתה נימה מעליבה בהודעה של sid (שאני לא יודע אם זו היא או שזה הוא...), אבל לא צריך להתנפל. קורה שאנשים קוראים ביקורות באתר ומייחסים לנו יומרות שאין לנו - לפעמים נוצרת אצל קוראים תחושה שהביקורת מתימרת להציג את "האמת האחת" ואם במקרה האמת הזו שונה מהאמת של הקורא הוא מתרגז. אז אחרי שהבהרנו שאין לנו את היומרות האלה, אני מקווה שאנשים יקחו את הביקורות בפרופורציה הנכונה.

אני לא רוצה שישתמע מהתגובות כאן שאסור לבקר את הביקורות של יעל ולהציג דעות מנוגדות, לכל אחד יש זכות לחשוב באופן עצמאי ואין חובה לחשוב בדיוק כמו יעל. נהפוכהו, אנחנו מעודדים כל אחד לכתוב את דעתו על הסרטים במיוחד אם היא שונה מהדעה המוצגת באתר, מכיוון שכך אפשר לנהל דיון על הסרט ולקבל תמונה יותר שלמה שלו.

אני מניח שאם תתפרסם הודעה נוספת של sid, שתהיה עיניינית ותדון לגופה של ביקורת ולא לגופה של המבקרת, ההודעה הזו תקבל תגובות עינייניות.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 1:02 11/02/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

זה לא באופן מאוד מרוגז... חיוך
אבל אני חושב שאם למשל יעל הייתה כותבת ביקורת טובה מאוד ל-טראפיק (שאין פה) או ל-ונילה סקיי (3 כוכבים זה יותר מידי לפי דעתי,אבל היא כתבה שלא אהבה את הסרט.אז בסדר) אז אני לא הייתי מבין את הפשר והייתי אויל כותב את זה. אבל בשורה התחתונה:
לכל בני האדם יש דעות אחרות. יש כאלה שהסרט האהוב שלהם הוא השנוא על אחר וכאלה. אחד יכול לחשוב ש-cast away הוא יצירת מופת והשני יגיד שזה משעמם בטרוף (אני השני דרך אגב...)
אני גם לא חושב שסיד יכתוב פה עוד פעם.זה היה נראה כמו הודעה חד-פעמית. אני משווה את הקטע הזה ל-מכתב היוזמה של ג'רי מגוויר... מאוד מתאים.
"put your balls out there"
בסרט זה גרם לו לפיטורים ופה לתגובות קשות. אבל אולי תהיה פה איזה דורות'י בויד אחת שתסכים איתו...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי