| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 0:14 5/02/03 נושא ההודעה: אמנם לא סרט, אבל... |
|
|
אמנם לא סרט, אבל סידרה מעולה.
אתמול היה הפרק האחרון של "אחים לנשק", ואחרי צפיה שניה זו הטלויזיה כמעט הכי טובה שראיתי (מקום ראשון זה כמובן x-files).
אז למי שלא ראה, קצת הסבר על הקסם:
הסדרה שואבת אותך כל פרק מחדש לאוירה של מלחמת העולם השניה, ואתה מטייל ברחבי אירופה ביחד עם החבר'ה מפלוגת איזי. ביחד אנחנו עוברים את כל המלחמה, החל מיום הפלישה, דרך הקרבות הקשים בבסטון ועד סיום המלחמה הפסטורלי באוסטריה.
בפרק האחרון ממש הרגשתי כמו חייל בפלוגה, היה נורא עצוב...
הסדרה מושקעת כך שתקציב כל פרק היה בערך כמו התקציב השנתי של כל הסרטים בישראל.
ממש כמו סרט קולנוע שמחולק לעשרה פרקים.
שפליברג, כל הכבוד...  |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 14:41 5/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
הסדרה הזו קשורה ישירות לקולנוע, הרי היא נוצרה בעקבות (ובגלל) "להציל את טראי ראיין". הסרט היה כל כך חזק והעלה אחריו כל כך הרבה דברים, עד ששבילברג, הנקס וחבריהם החליטו לעשות את הסידרה הזו ולנצל את היתרונות שלה (כסידרה לעומת סרט). לצערי, זו כבר פעם שניה, שאני לא מצליח לראות את כל הסידרה ולכן מחמיץ את האפקט האמיתי שלה (ולכן אני לא יכול להגיד כמו מאלדר ש"בפרק האחרון ממש הרגשתי כמו חייל בפלוגה"). ממה שכן ראיתי, זו בהחלט סדרה מצויינת (גם אם לא מושלמת) כמו הסרט שהוליד אותה (אבל מצוינת בצורה שונה).
"להציל את טוראי ראיין" היה הסרט הראשון שקיבל 5 כוכבים מיעל, ולמרות שאין לתת לדרוגים האלה משקל גדול, הם בכל זאת אומרים משהו. הביקורת עליו היתה בתקופה מאוד ראשונית באתר, כשלנושא הדרוג עדיין לא היתה פרספקטיוה כמו שיש היום, אבל על דבר אחד אני חושב שאין ויכוח - זה הסרט שמעביר מהי לחימה, בצורה הקרובה ביותר למציאות. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 0:26 6/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
| ה-DVD שלו גם נמצא גבוה ברשימת ה- top 100 dvd's שאורן הביא את הלינק. אני רוצה לראות את הסידרה- "24" .יכול להיות שהעונה הראשונה כבר הגיע לספריות פה. |
|
|
|
 |
devilpotter007 חבר/ת פורום

בפורום מ: 5/12/02 הודעות: 69
|
פורסם: 18:37 14/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
| ספילברג עושה גם סידרה חדשה שתיקרא "Taken", לקוחים, זה משהו על חייזרים. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:53 15/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
| הוא כבר עשה אם אני לא טועה. והיא שודרה כל יום במשך שבועיים. נראה קצת מסקרן. יצא בטח ב-DVD בקרוב. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 10:15 16/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
ראיתי את שני הפרקים הראשונים של 24, והיא די בסדר.
האלמנט העיקרי של הסדרה הוא אירועים בזמן אמת - כלומר יש 24 פרקים של שעה כל אחד, וכל עונה מתארת יממה של 24 שעות.
אתה רואה את האירועים רצים במקביל, ראית אירוע אחד - פספסת אחר. סה"כ רעיון די נחמד, ועלילה בסדר.
וואלאס - אם אתה רוצה יש מישהו שמוכר את העונה הראשונה של 24 ב-DVD במאה ומשהו ש"ח בפורום DVD בתפוז. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 14:28 16/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
mulder אתה מבלבל כאן לגמרי. devilpotter007 דיבר על המיני-סידרה של שפילברג (כמפיק) - "Taken". הסדרה שודרה בערוץ המד"ב והשיגה רייטינג מעולה, אין קשר ל-"24".
לאתר הסידרה
|
|
|
|
 |

|
פורסם: 14:49 16/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
אורן, הגבתי להודעה של וואלאס 4 הודעות ago... הוא דיבר על הסדרה 24.
קראתי ש-taken גם צריכה להיות סדרה טובה. מעניין אם יקנו אותה בארץ. את 24 ערוץ 10 קנו. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 15:00 16/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
2 מסקנות:
א. מומלץ להשאר קרוב יותר לנושא המקורי של הפתיל (taken היא לפחות של שפילברג).
ב. עם ההודעה אליה מגיבים רחוקה, מומלץ לצטט. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:16 17/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
תודה על ההצעה מולדר, אבל אני לא מאוד נחוש לקנות אותה. אני יחכה לה שתגיע לערוץ 10. אני אף פעם לא קונה DVD שאף פעם לא ראיתי אותו...
אני משער שמישהו יקנה את TAKEN אבל לא בזמן הקרוב. זה נראה לי מתאים ככה לימים שני וחמישי ב-23:00 בערוץ שתיים... |
|
|
|
 |
|