יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

הכוכבים של שלומי יעלה לאקרנים ב-27 במרץ

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 14:11 12/02/03    נושא ההודעה: הכוכבים של שלומי יעלה לאקרנים ב-27 במרץ הגב עם ציטוט

סרט הקולנוע "הכוכבים של שלומי", של שמי זרחין (לילסדה, מסוכנת), יעלה לאקרנים ב-27 במרץ. הסרט הוא סיפור אהבה בין נער בן 17 לנערה בת 19, הנער מנהל את ביתו ומשפחתו ואינו מודע להיותו גאון מתמטי. שיר הנושא של הסרט "עוד אבוא", בביצועו של חיים אוליאל, יצא לרדיו בימים הקרובים.

זרחין הוא גם הבימאי וגם התסריטאי של הסרט, המפיק הוא איתן אבן (מרס תורכי, הקיץ של אביה), הצלם הוא איציק פורטל (MADE IN ISRAEL, עפולה אקספרס), שחקנים: אושרי כהן, אסתי זקהיים, אריה אליאס, יגאל נאור, איה קורן, אלברט אילוז, יונתן רוזן, רותם אבוהב, אסי כהן ורותם זיסמן.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
יניב חקמן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 20:21 12/02/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

יפה... נשמע תסריט בעל פוטנציאל, השחקנים (רובם) דיי אלמונים.. את אושרי כהן אני זוכר מהצגות ילדים וסרטי ילדים.

מה קורה עם "מתנה משמיים" של קוסאשווילי?
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 23:11 12/02/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

האמת, רוב השמות, חוץ מאושרי כהן, מוכרים (לפחות לי) או מהטלוויזיה או מהקולנוע והתאטרון.

לגבי הסרט החדש של דובר, מדי פעם שומעים עליו דברים ונדמה לי שהוא כבר בשלבים סופיים, אבל אין לי מידע מדוייק.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי