| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
|
|
|
 |
Elad ZZZ חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04 הודעות: 292
|
פורסם: 1:02 13/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
וואו!!
דיי אהבתי את הסרט הראשון.. הסידרה עצמה היא זורמת נורא לאט ורובה לא מעניינת אבל הרעיון עצמו כביר - צריכים להודות לדיויד לינץ'. אני יודע שהוא לא יוצר הסידרה אבל הוא הניב את הרעיון - כפי שבא לידי ביטוי בסידרה האגדית - Twin peaks.
 _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
מארק חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 23/08/02 הודעות: 173 מיקום: ק.ביאליק
|
פורסם: 10:23 13/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
נשמע טוב.
למישהו יש מושג מתי יתרחש הסרט ? אחרי הפרק האחרון של הסדרה (שהיה, אגב, פשוט מצוין לדעתי) ?
שידרו לפני כמה ימים בערוץ הסרטים את הסרט הראשון. הוא לא היה משהו מיוחד, זאת אומרת, הוא פשוט היה פרק רגיל של X-Files ארוך פי 2 לדעתי הכנה. וזה לא בהכרח דבר לא טוב.  |
|
|
|
 |

|
פורסם: 16:23 13/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
| Elad ZZZ כתב/ה: | וואו!!
דיי אהבתי את הסרט הראשון.. הסידרה עצמה היא זורמת נורא לאט ורובה לא מעניינת אבל הרעיון עצמו כביר - צריכים להודות לדיויד לינץ'. אני יודע שהוא לא יוצר הסידרה אבל הוא הניב את הרעיון - כפי שבא לידי ביטוי בסידרה האגדית - Twin peaks.
 |
לגבי הקצב של הסדרה אני חולק עליך, אבל מאיפה הבאת את היציאה שדייויד לינץ' "הניב את הרעיון"? איזה מקבילות אתה מוצא בין תיקים באפילה לבין טווין פיקס? |
|
|
|
 |

|
פורסם: 16:29 13/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
| מארק כתב/ה: | נשמע טוב.
למישהו יש מושג מתי יתרחש הסרט ? אחרי הפרק האחרון של הסדרה (שהיה, אגב, פשוט מצוין לדעתי) ?
|
אני מקפיד לעולם לא לדבר סרה בפרקים של תיקים, אבל במקרה של הפרק האחרון אני חייב, איך לומר, להסתייג קצת, ואני לא אמשיך לחלל את הקודש.
אין מידע כרגע לגבי הסרט - לא מתי הוא יתרחש, ולא לגבי העלילה.
מה שבטוח - גם דוקובני וגם אנדרסון יופיעו בו. |
|
|
|
 |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 22:58 13/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
סתם אוף טופיק בערך- בגלל שפעם הייתי עוקב אחרי הסידרה- מה קרה בפרק האחרון? איך הסתדרו העניינים שם? _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone... |
|
|
|
 |
צבי כוכב אתר

בפורום מ: 7/06/02 הודעות: 208 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 3:12 16/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
מצטרף לתהיות בנוגע לקשר בין טווין פיקס לתיקים באפילה.
בקשר לפרק האחרון - הוא היה מורכב משני חלקים. לדעתי הראשון היה מצוין. בנוגע לשני - אני מזדהה עם ההסתייגויות של מאלדר. |
|
|
|
 |
|