| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 22:48 12/05/04 נושא ההודעה: "הכפר", סרטו הבא של M. נייט שיאמאלאן |
|
|
- אסור שהצבע הרע יראה. הוא משך אותם.
- לעולם אל תכנס לחורש. שם הם ממתינים.
- שים לב לפעמון ההזהרה. כי הם באים.
היוצר שהביא לנו את "החוש השישי", "בלתי שביר" ו"סייגנס" חוזר עם "הכפר" (The Village). הסרט יספר על כפר הגובל בחורש בו יש "יצורים" המפחידים את תושבי הכפר. התושבים מצידם מנסים לשמור על כללים שיחזיקו את "ההפוגה" בינהם.
הסרט אמור לצאת בארה"ב ב-30 ליולי ובין המככבים בו: חואקין פיניקס, אדריין ברודי וסיגורני וויבר. פרטים נוספים את יכולים לקרוא, לראות ולשמוע באתר הסרט:
לאתר הסרט |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 15:30 13/05/04 נושא ההודעה: |
|
|
| לפי הטריילר אפשר לומר שהסרט יהיה מפחיד ומצמרר כמו כל סרט של שאמאלאן. אם לשפוט לפי הטריילר הצילום והסאונד של הסרט יהיו טובים מאד, אז אני מצפה לסרט הזה. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 14:05 14/05/04 נושא ההודעה: |
|
|
כמובן שאחד מאלה שאני מחכה להם המון זמן...
הוא היה אמור להיקרא The Woods אגב בהתחלה אבל שונה בגלל סרט אחר...
אני מקווה שהוא יעמוד בציפיות. |
|
|
|
 |
Elad ZZZ חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04 הודעות: 292
|
פורסם: 12:01 15/05/04 נושא ההודעה: |
|
|
אני מאד אהבתי את 'סיינס'!! מאד התרשמתי ממנו.
דווקא את ה- 'חוש השישי' ואת 'בלתי שביר' פחות אהבתי. למרות שנהנתי מהם בצפייה הראשונה. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
noni_dp חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 6/06/03 הודעות: 181 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 18:38 19/05/04 נושא ההודעה: |
|
|
| אתה צוחק? התסריט של סיינס מגוחך... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 19:47 19/05/04 נושא ההודעה: |
|
|
לפי דעתי זה אחד הסרטים הכי לא מעורכים שקיימים.
שהתסריט יהיה מגוחך - זה לא עושה את הסרט פחות טוב. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
noni_dp חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 6/06/03 הודעות: 181 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 16:06 20/05/04 נושא ההודעה: |
|
|
| מה זאת אומרת? זה עושה את הסרט פחות טוב. התכוונתי פשוט שהתסריט לא מוצלח (בלשון המעטה). כל הסיפור שם קצת תמוה בשבילי, שלא לדבר על המסר הדתי-נוצרי שאמור להיות מועבר (?). |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:27 20/05/04 נושא ההודעה: |
|
|
אני חשבתי שמוטיב הדת היה שולי למדיי.. זה רק בא להביא באופן כללי את השינוי שחלים בדמות המרכזית.
אבל אני חושב שאני טרם הסקתי מן הסרט את כל המסקנות המתבקשות שמתרמזות ממנו. לדעתי בסרט קיימים יסודות עזים (כפל משמעות) מעניינים שכדאי לשים אליהם לב ועין כמו: מוטיב המים, מוטיב המשפחה, מוטיב הדת וכו'...
אהבתי את הסרט מאחר שהוא מספר ומציג (בצורה פשוט מעולה) את סיפורה של משפחה - שכמו לכל משפחה יש את הטראומות ואת הפחדים שלה - במקרה שבו עולים רגשות וחוויות רגישיות, איך המקרה מתקשר לבחירות שחלק מן הדמויות בחרו בחייהם..
בפעם הראשונה שראיתי את הסרט לא התלהבתי ממנו כלל (אולי מאחר שבעין אחת ראיתי את הסרט ובעין השנייה ניגנתי לעצמי שירים) אבל בפעם השנייה שראיתי אותו ממש נהנתי ממנו - כי הבנתי אותו.
הסרט הוא לא מיינסטרים (Mainstream) יחסית לסרט שנעשה על ידי במאי אמריקאי למרות שיש בו מספר אלמנטים, שהשימוש בהם נעשה כהלכה. סרטים מעיין אלו מתקבלים אצלי בברכה למרות שאין הם מחדשים לי משהו אבל הם בהחלט מהנים!
אני ממליץ לכולם להסתכל על הסרט שוב פעם ולשפוט אותו על פי העניים שלהם ולא לפי מה שהם רגילים. אני בטוח שתמצאו סרט מאד אנושי וכן - לדעתי הסרט הוא ראליזם במיטבו!
 _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
|