| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
סתו אורח
|
פורסם: 22:00 5/06/04 נושא ההודעה: הסרט "החולמים" |
|
|
| ראיתי את הסרט והרגשתי כל-כך הרבה תחושות שקשה לי להפריד בינהן. אני מאוד אשמח אם מישהו שגם כן ראה יגיד לי מה דעתו.... |
|
|
|
 |
Elad ZZZ חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04 הודעות: 292
|
פורסם: 22:41 5/06/04 נושא ההודעה: |
|
|
יש לך ביקורת עליו?
הייתי שמח לקרוא אחת.
הבמאי מאד מעניין אותי. יש לי בבית איזה 3 קלטות מלאות סרטים שלו, יום יבוא ואני אעשה מרתון..  _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
AliasName חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 6/06/04 הודעות: 11
|
פורסם: 1:25 6/06/04 נושא ההודעה: |
|
|
הורדתי את הסרט ואני חייב לציין שהוא קצת עצבן אותי. לא ראיתי סרטים של הבמאי, אבל ממה שקראתי ציפיתי למשהו אומנותי ועדין. עד שלושת-רבעי הסרט היו לא מעט מקרים שנראו לי די רדודים וכתובים גרוע, ואפילו אם לא, הם נראו לי סתמיים. אפילו לא סיימתי לראות את הסרט, מרוב שהוא נראה לי סתמי. _________________ .If you ask me, I'd bring back hanging and go into rope |
|
|
|
 |

|
פורסם: 5:24 6/06/04 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא אתפלא אם "המקרים הרדודים" שאתה מתכוון אליהם הם הסצנות הארוטיות, שברנרדו ברטולוצ'י יש תסביך עם סצנות כאלו, דבר שבא לידי ביטוי בכל הסרטים שלו - הוא חייב לדחוף אחת בכל פרויקט שלו. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
סתו אורח
|
פורסם: 11:51 6/06/04 נושא ההודעה: |
|
|
| נכנסתי לאתר הרשמי של הסרט ובנו שם "סיור" מאוד מיוחד שאני מאוד ממליצה לראות אותו. לגבי ביקורת על הסרט ניכנסתי לאתר חיפוש וחיפשתי חומרים נוספים באנגלית. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
|
|
|
 |
sahar206 אורח
|
פורסם: 23:08 7/06/04 נושא ההודעה: החלום של ברטולוצ'י |
|
|
אני לעומת אחרים כן אהבתי את הסרט הזה,האסטטיות האומנותית של ברטולוצ'י כן עובדת כאן לדעתי ,אבל זו רק דעתי. אהבתי נורא את הדיונים הקולנועיים שבסרט ואת הקטעים מסרטים אחרים שמשולבים בעלילה,שלט נדבר על האוירה הצבעונית והמרתקת.
ובקשר אליך אלעד,אז ברטולוצ'י בוודאי לא האחד שאפשר להגדיר את הסצינות הארוטיות שלו כ"דחופות",אם יש במאי שיודע להראות חושניות בצורה קסומה זה הוא....כי לדעתי גם מריה שניידר ,גם ליב טיילור וכן ...גם אווה גרין לא היו נראות כמו שהן דרך עדשת במאי אחר.... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:59 12/08/04 נושא ההודעה: |
|
|
איזה סרט יפיפה!
הלוואי ויכולתי לתאר (אם יש מילים לכך) באיזו מידה נהנתי ממנו ומהמחווה שהוא מביע לדברים בלתי מוערכים ולדברים שנשכחו מן העולם - או לפחות מרוב העולם!
בהחלט יש לברטלוצ'י נגיעה מיוחדת בקטעי העירום בסרט, שהם דו ערכיים: מצד אחד מאד ארוטיים שיעלו אצל רבים אסוציאציות מסרטים כחולים, ומצד שני הם מביעים במקרה של הסרט "החולמים" תשוקה, עדינות, יופי ונשגבות..
בהחלט סרט יפהפה! מאד מומלץ! _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
speedy אורח
|
פורסם: 2:42 24/08/04 נושא ההודעה: |
|
|
זה שהסרט מצולם יפה, סצנות המין די מרגשות ועוד כל מיני דברים, לא אומרים שהסרט טוב.
לפי דעתי סרט משעמם, הרבה דברים הוא לא אומר על החיים (או שאני טועה ואני מבקש לתקן אותי).
בזבזתי זמן יקר עליו, ואני מצטער מאוד על כך. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 13:15 24/08/04 נושא ההודעה: |
|
|
זה סרט מונומנטלי והיסטורי של הקולנוע הצרפתי והתקופה המהפכנית שהתרחשה בצרפת בשנות ה- 50, שגרמה לפריצת הגל הצרפתי החדש בתחום הקולנוע - זה עיקר הסרט.
אם אתה או את אוהבים וחובבים קולנוע צרפתי (לא חייב להעריץ כמוני ) אז לדעתי יש לכם לשם מה לצפות. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
|