יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

אני, רובוט

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 11:26 22/08/04    נושא ההודעה: אני, רובוט הגב עם ציטוט

הלכתי לא מזמן ל"אני, רובוט" והנה דעתי על הסרט:
בתור אחד שמאד אהב את הספר "אני, רובוט" של אייזק אסימוב, אני מאד אהבתי את הסרט.
יש להדגיש שהסרט לא מבוסס על הספר. הספר היה מחולק לפרקים, כאשר בכל פרק היה מצב שבו משהו השתבש עם הרובוטים, ועם אותם שלושת חוקי הרובוטיקה שלהם. הסרט הוא מעין נספח אל הספר ומציג לנו עוד בעיה אחת שבה משהו מתקלקל. הסרט הוא בדיוק באותו הסגנון של אסימוב וככה יוצא שפשוט קראתי את הספר ונשאר לי טעם של עוד. אז קיבלתי את העוד הזה כשראיתי את הסרט. ככה שאני לא רואה סיבה גדולה למעריצי אסימוב לדחות את הסרט, אבל זאת דעתי וכבר שמעתי הרבה מעריצי אסימוב שטוענים שהסרט מעוות את שלושת חוקי הרובוטיקה ולא כל כך אינטיליגנטי כמו הספר.
הסרט מספר על בלש ששמו דל ספונר (וויל סמית') שחוקר מקרה התאבדות של אחד ממייסדי שלושת חוקי הרובוטיקה אלפרד לנינג (ג'יימס קרומוול), רק שספונר חושד שהרובוט של לנינג, סאני (בדיבוב מעולה של אלן טודיק) רצח אותו. אל ספונר חוברת הרובופסיכולוגית דוקטור סוזן קלווין (בריג'ט מוינהאן) שהייתה הגיבורה של הספר אני, רובוט. ביחד הם מגלים מה עומד מאחורי כל התעלומה.
בעיה אחת היתה לי עם הסרט- לקראת הסוף הוא מתחיל לשעמם ולעייף. הסרט הולך כשעה וחמישים דקות ולדעתי יכלו לקצר לשעה וחצי ואז היינו מקבלים מוצר פחת מעייף.
אך האפקטים, העיצוב ובכלל כל התפאורה והרובוטים- כולם נראים פשוט נהדר!
המשחק של השחקנים די סביר ומספק.
ללא ספק שאלכס פרויאס הבמאי (העורב, עיר אפלה) עשה טוב לסרט.
מה שגם היה טוב שהסרט הוא בסגנון הספר, רק שהסוף קצת אכזב, אבל עדיין מדובר באקשן טוב ובסרט די מהנה שלא מבייש את הספר המעולה של אסימוב.

3.5 כוכבים מתוך 5.

אשמח לשמוע מה אתם חשבתם על הסרט.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
אורח

הודעהפורסם: 2:48 24/08/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

רוב ההודעה שלך אתה משבח את הסרט ואז נותן לו 3.5 כוכבים מתוך 5?
אתה כמו המבקרים הגרועים של וואלה.

אם אתם מחפשים סרט עם עלילה אקשן ואפקטים, זה הסרט בשבילכם.
וויל סמית', שהוא השחקן הראשי, משחק טוב מאוד ולא רק "די סביר", יש כמה קטעים מצחיקים מאוד (כשהייתי בבית הקולנוע כל האנשים בעולם צחקו).
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 6:56 24/08/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אמרתי שהסרט מתחיל לשעמם ולעייף בסוף וזה מה שפוגע בו מאד.
ולדעתי זו סיבה טובה מספיק להוריד כוכב וחצי.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי