| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 15:39 19/01/05 נושא ההודעה: יו ג'קמן מוביל במירוץ ל-007 |
|
|
יו ג'קמן הוא המועמד המוביל, כעת, יש לציין, להחלפת פירס ברוסנן בתפקיד הסוכן השרמנטי שמשקשק ולא מערבב, ג'יימס בונד. השחקן האוסטרלי זכור בעיקר בשל הופעתו בתור וולפרין באקס-מן. הידיעה במלואה באתר Walla:
http://e.walla.co.il/?w=/200/657715/1 |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 1:21 2/02/05 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא בטוח שזה יהיה חכם מצידו של ג'קמן להסכים לגלם את הדמות.
כבר עכשיו הוא שחקן עם טייפקאסט שקשה להפתר ממנו ואם הוא גם יגלם את בונד אז זה כבר יהיה על גבול הבלתי אפשרי לזכות לתפקידים בסרטים מסוג אחר.
וזה לא שליו אין כשרון אבל דרך בחירת הפרוייקטים שךו מוזרה למדי.
גם אקס-מן וגם ואן הלסינג באותה התקופה זה לא חכם במיוחד. |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02 הודעות: 339 מיקום: רחובות
|
פורסם: 6:16 2/02/05 נושא ההודעה: |
|
|
וגיימס בונד הוא כבר מזמן לא גיימס בונד. צר לי אבל סרט הבונד האחרון הראוי היה מבחינתי בתקופת רוג'ר מור ("אוקטופוס", כיוון שגם "רצח בעיניים" לא היה כבר משהו). מאז הסדרה התדררה מדחי אל דחי (ואני אומר זאת כחובב מושבע של בונד שקרא את כל הספרים והתסריטים וצפה בכל הסרטים כמה פעמים). הסרט היחידי מסיום תקופת מור שהיה סביר הוא "TOMORROW NEVER DIES".
חבל שהם ממשיכים ומביישים את מסורת העבר. גיימס בונד פוליטיקלי קורקט בססססדר. שון קונרי מתהפך במיטתו. אני בטוח שהיה משעשע לראות איך הוא ו- M החדשה מסתדרים.
המלחמה הקרה הסתיימה חברים. סיימו את הביזיון הזה. מספיק קילקלתם
עודד  |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 15:24 2/02/05 נושא ההודעה: |
|
|
דווקא כשחושבים על זה יכול היה להיות יותר גרוע.
אבל מצד שני יו ג'קמן די מתאים לדמות. רק חבל שהוא מסמן את עצמו ככוכב אקשן בלבד. נכון שיש לו כמה דרמות וקומדיות אבל מרבית הפרויקטים שלו הם פעולה.
אבל סרטי ג'יימס בונד יכולים להשתפר ולחזור לסגנון הקלאסי שלהם, אבל כמובן כל הרעיונות כבר נגמרו. |
|
|
|
 |
|