| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 14:22 16/02/05 נושא ההודעה: הרגע הכי מרגש - כשאי.טי נפרד מאליוט |
|
|
הרגע בו נפרד אי.טי מאליוט הבונבון ופרש מכדור הארץ בעזרת החללית שלו, נבחר כסצינה הכי סוחטת הדמעות בכל הזמנים. באתר אנאנובה פורסם כי צופי ערוץ 4 הבריטי התבקשו לדרג את 100 הרגעים הכי מבכיינים בטלוויזיה, בקולנוע ובספורט. הסצינה המרגשת שהגיעה למקום השני לקוחה מסרטו של טום הנקס הספוגי, "גרין מייל". "טיטאניק" התברג במקום השלישי, בזכות הקטע בו ליאונרדו דיקפריו טובע תחת הגלים, ושוקע אל מצולות הלא נודע.
הידיעה במלואה באתר Walla:
http://e.walla.co.il/?w=/200/670808 |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02 הודעות: 339 מיקום: רחובות
|
פורסם: 7:39 17/02/05 נושא ההודעה: |
|
|
בבבבבבבבבבבבבבבבבבא
איזה טעם מזעזע
עדיף כבר לבחור בששון גבאי והילד המעיק "ברמבו 3"
או אפילו במל גיבסון האנטישמי היקר של האתר בסצנת הסיום בסרט "גליפולי".
או בסצנה מ- "LOVE STORY", טוב זה היה כבר ממש נמוך...
שלא לדבר על סצנה שהוזכרה באתר מספר פעמים מהסרט "במבי"
מכל מצב, הטעם של הבריטים בקולנוע הוכח שוב כגרוע. איך לעזאזל הם בוחרים סרטים אמריקאים מגעילים ? (טוב איטי סרט טוב אבל בעיני לא כזה טוב). מה רע בסצנות סוחטות דמעות מסרטים בריטים מדהימים כמו "התזמורת", או "בילי אליוט" או המון סרטים בריטיים אחרים
אני באופן אישי בוחר כאחד הקטעים המרגשים בתולדות (יש המון ואין לי כוח כרגע לחשוב על מה היה הכי מרגש אי פעם) בסצינת הסיום של הסרט "שטח הפקר". אני לא אציין פרטים מדוייקים על הסצינה כדי לא לקלקל את הסרט למי שלא ראה.
כן אני יודע שכבר דיברתי על הסרט הזה מספר פעמים. ועדיין יש המון מבינכם שלא ראו אותו והוא פשוט מומלץ. מרגש ומצחיק + פותח את הראש להסתכלות מעט אחרת על סכסוך שמזכיר באופן מסויים את מה שמתרחש אצלנו. פשוט קחו ב DVD ותראו כבר
עודד  |
|
|
|
 |
|