יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

עזרה במציאת שם של סרט ישן

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
אייל פלד (המקורי)
חדש/ה בפורום

בפורום מ: 15/11/05

הודעהפורסם: 23:14 15/11/05    נושא ההודעה: עזרה במציאת שם של סרט ישן הגב עם ציטוט

סרט ישן מאוד (עשר שנים, בערך).

אז ככה:
הסרט מספר על נער מתבגר במדינה "קרה" בארצות הברית. הנער מחליק ממש טוב על הקרח- הוא כל החיים שלו מחליק.
ואז (אני לא כל כך זוכר מה היתה הסיבה- לדעתי ההורים פשוט עברו דירה) פתאום הם היו צריכים לעבור דירה למדינה אחרת. מדינה הרבה יותר "חמה". ששם לא מחליקים על הקרח.
בסרט, יש לאותו בחור קשיי התאקלמות. אין לו הרבה חברים שם, במקום החדש והוא מאוד מתגעגע למדינה שממנה הוא הגיע.
פתאום הנער שומע על תחרות החלקה. לא החלקה על הקרח. אלא על גלגיליות, רולר בליידס, וכו'. והוא מחליט להשתתף.

כמו כל הסרטים הקיצ'ים האמריקאים, היריב הגדול שלו זה כמובן אחד מהנערים שתמיד מציקים לו...
וכמובן שהוא בסוף מנצח (סליחה שגיליתי את הסוף... כאילו זה לא היה ברור... ).

בכל מקרה,
מישהו מזהה את הסרט?
מישהו זוכר את השם שלו?

תודה מראש
אייל
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 0:09 16/11/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לי זה לא נשמע מוכר, אבל אם תצליח להזכר בעוד פרטים (שמות של הדמויות ו/או של המדינה/עיר בה זה מתרחש + עוד כל פרט שאתה מצליח להזכר בו), כתוב אותם כאן ואולי בכל זאת נצליח לאתר את שם הסרט בשבילך.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
unamuno
אורח

הודעהפורסם: 15:21 7/01/06    נושא ההודעה: נראה לי... הגב עם ציטוט

נראה לי שזה סרט כלשהו עם אלייז'ה ווד כשהוא היה קטן, זה מוכר לי. חפש ב imdb. בכל אופן עכשיו זה כבר מטריד אותי אז אני אחפש ואם אמצא אודיע.
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי