יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

שלום אנשים. מישהו ראה את סדוק/frailty ויכול להסביר לי? :-)

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
andav
חדש/ה בפורום

בפורום מ: 4/01/06

הודעהפורסם: 22:01 4/01/06    נושא ההודעה: שלום אנשים. מישהו ראה את סדוק/frailty ויכול להסביר לי? :-) הגב עם ציטוט

ראיתי לפני כמה זמן את הסרט ולא הבנתי.
אני מדבר כל הסרט הזה:http://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?Archive=true&MID=797
הסרט מובן כמעט עד הסוף(ממש מפתיע חיוך), אבל הסוף לא מובן.
הבנתי שכניראה סוכן ה- fbi הוא גם רוצח ולכן עכשיו אדם(או אחיו. גם את זה אני לא כל כך מבין) הורג אותו.
לאחר מכן כשהמשטרה מגיע לפרוץ לבית של הרוצח, עומד שם בראש הכח, סוכן ה- fbi שרואה רשימה על עמוד ההודעות שבא מחוקים כמה שמות, והוא מופתע.
כמו כן, מצאו את תעודת הזהות של סוכן ה- fbi שנרצח בידי אדם(או אח שלו) בבית של הרוצח.
לא ברור לי למה הוא הופתע.
אחרי זה מגיעים לשריף, שהוא אדם או אחיו. בכל מיקרה, זה זה שרצח את סוכן ה- fbi והוא גם זה שנכנס (בתחילת הסרט) אל בניין ה- fbi , כדי לספר שהוא יודע מי הרוצח(אחיו).
סוכן ה- fbi שהגיע אל השריף הזה, ראה אותו (את אדם שהוא השריף) כאשר הוא נכנס(אדם) בתחילת הסרט אל הבוס של אותו סוכן(הסוכן שאדם עצמו רצח).

זאת הודעה סתומה קצת, אבל אני נורא מבולבל ואני מעוניין להבין מה נסגר עם הסרט הזה.
איפה פה "הסיבוב" בעלילה, ההברקה של הסרט, שאותה אני לא מבין.
אשמח לתגובה.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
יניב חקמן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 4:16 5/01/06    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

טוב, ראיתי את הסרט ממש ממש ממש מזמן אז אני לא בדיוק זוכר כל פרט ופרט אבל נראה לי שאני יכול לעזור לך. ראשית, אציין שמדובר בסרט מעולה.

ספוילר ספוילר ספוילר ספוילר
לאורך 90% מהסרט נדמה שהבחור שנכנס לתחנת ה- FBI הוא פנטון, האח המבוגר יותר (כך גם הוא גורס בסיפורו- הוא מספר אותו לכאורה מנקודת מבטו של פנטון). במהלך הסרט הוא מודה כי אדם, אחיו הקטן, שתמך במעשיו המופרעים/על-טבעיים של אביו עוד כשהיה ילד, הוא האחראי לסדרת רציחות שהטרידה את המחוז (וכאן יש לציין- מדובר בשתי סדרות- האחת לה אנו מתוודעים במהלך הסרט שמתרחשת בעבר והשניה היא הנוכחית אשר לחלקה אנו מתוודעים בסוף.
הטוויסט בסוף הסרט, לאחר שהבחור סיפר את הסיפור לשוטר, הוא וידוי שלו כי הוא למעשה אדם ו- (כאן אני חושב הנקודה שהתבלבלת בה)- הוא למעשה מודה בפני השוטר שהוא הרוצח. למה? כי הוא יודע שהוא הולך להרוג אותו כך שהוא לא יוכל לגלות לאף אחד.
ע"פ הסרט, אדם למעשה לא "רצח" את אותם אנשים, אלא הם היו שדים אותם היה צריך לחסל. הסרט, באופן מזעזע למדי, תומך בגרסא הזו ו"מצדיק" את המעשים הללו (עובדה- כל האנשים הללו אכן היו רוצחים, כולל השוטר שרצח את אמו).
עוד תימוכין לסברה הזו היא שבאורח מסתורי תצלומי הפנים של אדם במחוז טושטשו.
באשר לפנטון- אני לא זוכר בדיוק את הסצינה בה הוא נראה מבוגר אך אני בפירוש זוכר שהפרשה שעבר בתור ילד השפיעה עליו ועל אדם היה לחסלו בכדי שלא "יהרוס את התכניות" כפי שהרס אותן בעבר בכך שחיסל את אביהם, כך שאדם יוכל להמשיך בתכנית שלו.
וכן, אדם הוא אכן שריף של אחד המחוזות ובכך הסרט מצדיק סופית את מעשיו כ"שליח האל" ושם חותמת פארא-פסיכולוגית על כל האירועים שקרו במהלכו.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
andav
חדש/ה בפורום

בפורום מ: 4/01/06

הודעהפורסם: 11:42 5/01/06    נושא ההודעה: תודה לך. הגב עם ציטוט

בקריאה ראשונה של ההודעה שלך, אני עדיין קצת מבולבל, אבל כניראה אני צריך לראות שוב את הסרט או לפחות את הסוף שלו(שהרי, הסרט עצמו, עד לסוף שלו, מאוד ברור) כדי להבין יותר טוב.
תודה רבה לך חיוך
אני מקווה לחזור לכאן. אולי תהיינה עוד שאלות.
ביי
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי