יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

סרטים המבוססים על סיפורים אמיתיים

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
קורסו
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 15/02/03

הודעהפורסם: 12:35 11/04/03    נושא ההודעה: סרטים המבוססים על סיפורים אמיתיים הגב עם ציטוט

לאחרונה ראיתי לפחות שני סרטים המבוססים על סיפורים אמיתיים: "תפוס אותי את תוכל" ו"עיר ליד הים". ספוילר ב"עיר ליד הים" הסוף הינו סוף מאוד הוליוודי והסוף של הסיפור האמיתי אינו לגמרי ברור ונותר מעורפל במקצת ספוילר . ב"תפוס אותי אם תוכל" תהיתי לגבי המון סצינות אם הן פרי דמיונו של התסריטיאי או שהן אכן קרו במציאות.
רציתי לדעת מה דעתכם על סרטים המבוססים על סיפורים אמיתיים ואיך לדעתכם צריך לעבד מציאות לסרט.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 23:31 12/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ואני מאוד אוהב סרטים על סיפורים אמיתיים,כי אתה אומר לעצמך-כל הדברים האלה באמת קרו ובאמת יש בן אדם כזה...
"תפוס אותי" היה נחמד מאוד וראיתי הרבה ראיונות עם פרנק אביגנייל (האמיתי) והוא אמר שהכל היה נכון ולא המציאו דברים לסרט או משהו...
בין סרטים על סיפורים אמיתיים שאהבתי:
Boys dont cry (הילארי סוונק מדהימה שם)
נערה בהפרעה
הוריקן
לב אמיץ כמובן...(למרות ששם כמה דברים לא בדיוק 100 אחוז מדויקים כמו הקרב על סטרלינג שבמקור היה על גשר...אבל מה זה משנה, זה יצירת מופת... אגודל למעלה )
פאץ אדמס
נפלאות התבונה
שאיפות
יש עוד שאני לא זוכר כרגע. בחודש יוני יוצא הסרט "דור הפרוזק" עם כריסטינה ריצ'י שמבוסס על ספר שקראתי באותו שם על חייה של המחברת-אליזבת וורצל,חיבבתי את הספר... גם את נערה בהפרעה קראתי גם...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
קורסו
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 15/02/03

הודעהפורסם: 20:55 13/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

את "שאיפות" ו"נערה בהפרעה" מאוד אהבתי, אבל דווקא מ"נפלאות התבונה" לא התלהבתי.
גם אני מחכה לדור הפרוזאק אחרי שקראתי את הספר הנהדר.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 22:52 13/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

תוריד את הטריילר אם עוד לא ראית...
יש לסרט גם קאסט מאוד נחמד,חוץ מכריסטינה ריצ'י גם ג'ייסון ביגס (ריף), אן הייש (ד"ר סטרלינג), ומישל וויליאמס (רובי). וגם ג'סיקה לאנג תהיה שם. אבל אני כבר לא זוכר הרבה דברים מהספר...אני מקווה שהסרט יהיה נחמד.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי