| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
sahar 206 חבר/ת פורום

בפורום מ: 22/02/03 הודעות: 83 מיקום: אי שם ברחבי ה"גאיה"
|
פורסם: 1:04 7/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אז את רוצה לדעת למה לא אהבתי אותו... נסעתי לבקר ידידה שלומדת בבאר שבע ובהחלטה ספונטנית החלטנו ללכת לסרט,שנינו נכנסים בשיא ההתלהבות לאולם,אני כולי מבסוט מהבחירה שלנו ומסביר לידידה שלי כמה ג'ק תותח....(שלא הוטל בספק בסרט). ופתאום אנחנו נתקלים בסרט איטי להחריד שמה שהוא בא להעביר אפשר לעשות בהרבה פחות משעה וחצי.... העלילה לא זורמת או מתרוממת.... המסר מבהיל,ג'ק ניקולסון משובח כמו תמיד...אבל הסרט אוי הסרט!!! גם מה שעיצבן אותי ששמידט עצמו לא מגיב כל כך למה שעובר עליו,לא ראינו בו שינוי רציני או השלמה עם מצב חדש. לא היה שיא,הסרט יכל להיגמר 20 דקות קודם או להימשך עוד 20 דקות והעלילה לא היתה משתנית...... וויליאם! אל תשכח שהזהרתי אותך!!!!אל תיפול!!! (היום הוצאתי את "לב אמיץ") |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 1:07 7/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
השכרת את לב אמיץ פעם ראשונה בחייך? למה כזה מאוחר? בן כמה אתה בכלל? וכבר ראית? ולמה אני שואל כל כך הרבה שאלות? אני יסתום עכשיו.
ואני ילך לישון עכשיו, שבת שלום לכם
"Use Your Illusions"
W.Axl Rose, 1991
And its hard to hold a candle in the cold November Rain
............. |
|
|
|
 |
נור חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/02/03 הודעות: 163 מיקום: תל אביב
|
פורסם: 1:14 7/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| sahar 206 כתב/ה: | | גם מה שעיצבן אותי ששמידט עצמו לא מגיב כל כך למה שעובר עליו,לא ראינו בו שינוי רציני או השלמה עם מצב חדש. לא היה שיא,הסרט יכל להיגמר 20 דקות קודם או להימשך עוד 20 דקות והעלילה לא היתה משתנית...... |
סהר, שמת לב שבסוף הסרט שמידט בוכה?
וקצת לפני סוף הסרט, הוא מדבר בחתונה של ביתו, ומצליח לאהוב משהו באנשים שסביבו?
איך אפשר לומר שאין שיא, שאין בשמידט שינוי רציני, השלמה עם מצב חדש?
ועוד דבר איטיות היא לא בהכרח חסרון בסרטים. אל תשכח שהסרט הזה הוא על זקנה. זו היתה החלטה מוזרה מצד הבמאי אם הוא היה מחליט על קצב של סרט אקשן, לא? |
|
|
|
 |
sahar 206 חבר/ת פורום

|
פורסם: 1:44 7/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| ויליאם אתה יכול להירגע!כבר ראיתי את "לב אמיץ" מספר פעמים...פשוט אחרי שגיליתי שויליאם וולאס גולש באינטרנט באיזה אתר ישראלי על קולנוע נורא התחשק לי לראות אותו שוב. מה שכן ראיתי היום שוב פעם זה את "גלדיאטור ".שאני חושב שהוא סרט מצוין שקצת מזכיר את "לב אמיץ"....מה אתה אומר על קביעה זו?(בבקשה תהיה עדין איתי)... ונור את מתחילה להפחיד אותי עם כל הציטוטים האלו....מתברר שכל מילה נרשמת!!!(אני צוחק כמובן) לדעתי הנאום של שמידט מזויף לחלוטין!!!! עד הנאום הוא חושב ועושה דברים אחרים לגמרי ופתאום בנאום הוא משתנה? אני לא יכול להיות בטוח שאחרי שהסרט נגמר-שמידט נשאר אדם חדש.... הדרך לשינוי היא ברורה ,אבל השינוי שלו מבחינתי לא סופי...המצב החדש משתלט עליו אבל לא משנה אותו מבחינת השקפה או דעה חדשה. בקשר לאיטיות שלו! לא סתם סיפרתי על הרקע האישי שלי לסרט.באתי בשיא ההתלהבות ורציתי סרט מהיר וקיצבי...והסרט הזה לא כזה. אני לא אמרתי שסרטים איטיים הם לא טובים. אבל גם העיתוי שלו,לא תרם לו כל כך.....(העיתוי שלו בחיי...) |
|
|
|
 |
נור חבר/ת פורום ותיק/ה

|
פורסם: 1:52 7/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
שמידט לא הופך להיות אדם חדש. שינוי פסיכולוגי הוא תהליך מאוד איטי, והוא אף פעם לא מחולל בך מהפכה. גם בטיפול פסיכואנליטי של 5 פגישות בשבוע, השינוי נמדד במילמטרים. אבל זה הרבה פחות מדכא, כי גם שינוי אישיותי קטן יכול לעשות את כל ההבדל. בשמידט מתחולל שינוי - קטן, אולי אפילו פאטטי בגלל קטנותו, אבל שינוי.
ציטטתי אותך רק פעם אחת!!! תוכיח לי אחרת |
|
|
|
 |
sahar 206 חבר/ת פורום

|
פורסם: 2:37 7/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| בעניין הציטוטים זה היה בצחוק(גם אורן שולף ציטוטים). ואיך את יכולה להוכיח לי שהוא אכן עובר שינוי ....המצב שלו השתנה לא רוחו או דעתו...למרות הנאום. |
|
|
|
 |
נור חבר/ת פורום ותיק/ה

|
פורסם: 8:15 7/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
אתה אומר שהנאום בחתונה של הבת לא מראה על שינוי פנימי אלא חיצוני בלבד.
בסדר, למרות שאני לא מסכימה. אבל מה לגבי זה שבסוף הסרט הוא יושב לבדו ובוכה? כמו שהכרת את שמידט בכל השעתיים וקצת של הסרט (הארוכות והמייגעות), הוא נראה לך כמו מי שיקבל מכתב מאיזה ילד מטנזניה, ויבכה?
אגב בעיני הוא בוכה כי הוא תופס סוף סוף כמה העולם שלו סגור - הוא אפילו לא העלה על דעתו שהילד לא יודע לקרוא. |
|
|
|
 |
נור חבר/ת פורום ותיק/ה

|
פורסם: 8:27 7/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
ודבר נוסף ששכחתי: אני לא מסכימה עם הטיעון שבלי ג'ק הסרט לא היה שווה כלום. זה טיעון שקשה למדוד כי זה הרי סרט של שחקן אחד בלבד, לכל השאר יש זמן מסך ממש מינימלי. והאמת, בניגוד לביקורות שטענו שג'ק לא אמין בתור זקן אומלל ואפור כי הוא כריזמתי מידי, אני דווקא חושבת שהוא היה משכנע מאוד כשמידט. מה שמוכיח שהוא באמת ענק.
נערך לאחרונה על-ידי נור בתאריך 19:12 9/03/03, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
|
|
 |

|
פורסם: 1:24 9/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
סהר אני יהיה עדין איתך. גלדיאטור אכן מזכיר את לב אמיץ,כמובן שלא מתקרב אליו,אבל מאוד מזכיר. יש שחקן שמשחק בשתי הסרטים.בלב אמיץ הוא זה שלוקחים את אשתו בחתונה שלהם ואחרי זה הוא נוקם באנגלי-"THis is my right as a haspend... בגלדיאטור הוא משחק את חבר של מקסימוס. וגם שתיהם סרטים היסטוריים, בשתיהם הורגים לגיבור את המשפחה,ובשתיהם הגיבור בסוף מת.אבל למרות שהוא מת הוא משיג משהו (בלב אמיץ-Freedom לסקוטים, בגלדיאטור-הוא מגיע למשפחה שלו...)
עוד סרט דרך אגב שדומה ללב אמיץ הוא-ז'אן דארק עם מילה יובוביץ. שתיהם היסטורים שוב, בשתיהם הורגים את המשפחה לגיבור (גיבורה כאן),בשתיהם האנגלים הם ה-"רעים", בשתיהם הגיבור\ה מת\ה בסוף וגם בז'או דארק משחק מישהו מלב אמיץ.(המוציא להורג בסוף...).
את גלדיאטור אגב יש לי בוידאו,והוא סרט חביב ביותר. הייתי נראה לי עדין מכפי שציפיתי...  |
|
|
|
 |
sahar 206 חבר/ת פורום

|
פורסם: 9:41 9/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני יכול לנשום לרווחה...השבוע הוצאתי את שניהם מהספריה(ראיתי את שניהם מזמן),ראיתי קודם את גלדיאטור והתרגשתי מחדש ואז באתי ללב אמיץ קצת בחשש! אבל הוא לא פחות טוב...שניהם סרטים חזקים ביותר. מה שמרשים אותי במיוחד בלב אמיץ זה העובדה שמל גיבסון מביים וזה מביא אותי לשאלה אחרת .האם אתה אוהב את מל גיבסון בצורה מיוחדת או שרק בלב אמיץ??? |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:15 10/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
מל גיבסון ו-אדוארד נורטון הם השחקנים האהובים עליי. את מל התחלתי לאהוב מגיל צעיר משלושת הראשונים ב-נשק קטלני וגם מציפור על תייל...ואחרי לב אמיץ זה רק מאוד מאוד עלה.יש לי בבית 15 סרטים שלו... ואני כבר מחכה לסרט הבאה שהוא יביים.יש לו בינתיים 2 ברוזמה (גם "האיש ללא פנים",שהרבה לא אהבו אבל אני התחברתי שם לדמות של הילד נורסטאד...).וגם אני מת שהוא ישחק פעם את ה-bad Guy באיזה סרט. בכל הסרטים שלו הוא הגיבור הוא דמות טובה ואני רוצה לראות אותו משחק גם מישהו רע,אבל לא נראה לי שזה יקרה... מל הוא למעשה הבן אדם השני בעולם ברשימה של אנשים שהייתי רוצה לפגוש,מקום ראשון- סטיבן טיילר,האליל שלי. אם אהבת מאוד את הסרט,מל גיבסון גם עושה רצועת Audio מאוד נחמדה ב-DVD...אולי כבר שמעת...
היום גם בדיוק ראיתי את The Bourne Identity ,ומשחק שם הדוד Argyle מלב אמיץ...
"First you learn to use this,Then i will teach you to use this..." |
|
|
|
 |
|