| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 23:41 3/06/03 נושא ההודעה: אודות הוביטים, או, חשבתם שראיתם את שר הטבעות ? |
|
|
בתור פורום שהכתיר את "שר-הטבעות :חבורת הטבעת" כסרט הטוב של השנה(שעברה), בואו נעצור רגע ונחשוב, האם באמת ראינו את הסרט ?
שאלה מוזרה, לא? ברור שראינו. פעם אחת???
אני, אחרי יותר מ-7 צפיות בסרט, כבר הייתי בטוח שההרפתקה מאחורי. אז זהו, שלא. השבוע הפך את עולמי כשגיליתי שבעצם אף פעם לא ממש ראיתי את שר הטבעות.
זה קרה מיד אחרי שקיבלתי את העותק של LOTR - extended edition. זו גירסת 4 DVD's, כאשר שני ה-DVD הראשונים כוללים גירסה מורחבת של הסרט, ושני האחרונים המון תוספות.
הגירסה המורחבת לסרט היא בעצם סרט שלם שמכיל את הסרט המקורי, ועוד המון קטעים שלא נראו שם. כך, למשל, בלי לספיילר, תמיד תהיתי לגבי השאלה הבאה: בסצנת הפתיחה, קולה של קייט בלנשט מספר לנו על מעלליה של הטבעת לאחר הגיעה לאיסילדור.
היא מספרת שהיא בגדה בו והובילה אותו אל מותו. אלא שלא ממש ברור מה קורה שם. מה הוא עושה מת בנחל? איך הוא הגיע לשם?
כל זאת ועוד, רבותי, בגירסה האמיתית של הסרט. מה שחשבנו שראינו, היה רק פרומו...מומלץ בחום.
ולחובבי הספר - תהיתם לאן נעלמו פרקים כמו "אודות הוביטים"? גם זה כאן... |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 0:42 4/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
ידוע שה-Extended Edition נחשב לאחד מכותרי ה-DVD הטובים ביותר שיצאו...אני הסתפקתי בגירסה ה"קטנה" עם 2 הדיסקים...
וכבר הזכרתי כאן ששני הצריחים גם כן יצא במהדורה מורחבת עם 4 דיסקים... |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 11:32 4/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
| William Wallace כתב/ה: | | וכבר הזכרתי כאן ששני הצריחים גם כן יצא במהדורה מורחבת עם 4 דיסקים... |
חשוב להדגיש: "ייצא", לא יצא. בעתיד. |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:29 4/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
לגבי התוספת של 4 דיסקים- מי צריך סרט כזה גדול? לי יש את מהדורת ה2 דיסקים ואני מסתפק בזה! חוץ מזה לכל מי שיש את הספר יכול להבין בקלות את כל מה שקרה בשר הטבעות. אני הייתי מבין את העניין אם לסרטים קצרים כמו אקס מן היו תוספות גדולות (בקשתי התגשמה, אך ללא תרגום), כי סרטים אלה מהנים מאד אך קצרים.
לגבי החלפת DVD\VHS -כבר פתחתי לזה פתיל ב"מה שמסביב", אז תעיפו בזה מבט, ותפרסמו שם מודעות. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:38 4/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
| התכוונתי שייצא, כמובן שעוד לא יצא... ה-DVD ה"קטן" עם 2 הדיסקים ייצא בסוף אוגוסט ועם ה-4 דיסקים אם אני לא טועה ייצא בנובמבר... אבל שוב-אני אסתפק ב-2 דיסקים. אהבתי את שר הטבעות אבל אני לא מאוד שרוף... |
|
|
|
 |
|