יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

סרטי אימה...?

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
Soul Reaper
אורח

הודעהפורסם: 4:52 6/08/03    נושא ההודעה: סרטי אימה...? הגב עם ציטוט

דבר ראשון כל הכבוד על האתר ועל ההשקעה, באמת נחמד!
אוקיי קראתי כמה מהביקורות שלך וכתבת שם שאת אוהבת סרטים מפחידים. רציתי לדבר על בעיה רצינית שמציקה לי ואני בטוח שגם לך ולכל חובבי סרטי אימה: לא מקרינים אותם בארץ!! ביקרתי בעמוד פעולה/אימה ולא היה שם סרט אימה אחד! גם בסינמטק לא מקרינים בכלל, הסרט היחיד שיש להם זה "הצלצול" חיוך אבל אני מדבר על סרטי אימה קלאסיים אמיתיים, כגון:
Hellraiser
The Evil Dead
Zombie Flesh Eaters
וכו'. כבר אין פה כבוד לקלאסיקות???
אני פונה בזאת לכל חובבי האימה (אם יש פה בכלל). אולי נוכל לשים קץ לקיפוח הזה! בארצות אחרות מקרינים כל הזמן סרטים נורמליים. אולי אם נפנה לסינמטק, או אפילו נשלח להם מכתב או משהו שהם יראו שיש פה קהל (ואני מקווה מאד שיש). אולי יחד נוכל להשפיע!
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 13:31 6/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

דווקא הוקרנו בארץ סרטים כמו "ג'יפרס קריפרס", "תדר גבוה" (? לא בטוחה לגבי השם) ואחרים. ובכלל, נדמה לי לפחות שסרטים חדשים כן מגיעים, אם יש להם סיכוי להצליח. אבל אתה מזכיר דווקא סרטים ישנים, קלאסיקות. האם בסינמטקים אין הקרנות כאלו מדי פעם? האם בדקת את תכניית הסינמטק? ושאלה נוספת, האם ניסית לכתוב מכתב (דואר אלקטוני עובד) לסינמטק בבקשה להקרנה של סרט מסויים? הרבה פעמים אם יש להם אותו בארכיון הם שמחים להענות לבקשה. ואם כלו כל הקיצין, אני ממליצה לך לקחת סרט או שניים בוידאו או DVD, למצוא את יום שישי הכי קרוב שנופל על ה-13 בחודש (היה כזה ביוני, וזאת היתה יומהולדתי!), להזמין חברים, לעמעם את האורות, ומוההא הא הא להפחיד את עצמך למוות.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
Soul Reaper
אורח

הודעהפורסם: 15:07 6/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

כמובן שאני לא מדבר על סרטי הוליווד חדשים ומסחריים אני מדבר על סרט אימה אמיתיים משנות השמונים. לפי מה שאני יודע אין לסינמטק אימייל (לפחות הם לא מפרסמים אותו באתר) ואני כל הזמן עוקב אחרי התוכניה שלהם ומתבאס כל פעם מחדש. ברור שאני רואה סרטים בוידאו אבל אני לא מבין למה דווקא פה הם מתעלמים לגמרי מהז'אנר הזה בקולנוע. אני לא חושב שאם אני אישית אפנה אליהם הם יתייחסו אלי בכלל. בגלל זה אני שואל אם יש פה אולי כמה אנשים שלא מושפעים יותר מדי מתעשיית הסרטים האמריקאית עם סרטים שמנסים להפחיד בצורות הכי פאתטיות שיש (פרוייקט המכשפה מבלייר למשל). כדברייך:
"סרטים חדשים כן מגיעים, אם יש להם סיכוי להצליח". זו בדיוק הבעיה שלי. ואני חושב שדווקא הסינמטק, שמתיימר להתמקד יותר בקלאסיקות ובקולנוע איכותי, צריך קצת להרגע מהאמריקניזציה ולעשות קצת כבוד לקלאסיקה אמיתית.
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 23:18 6/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לא מביאים לארץ סרטים ישנים כמו שעושים הרבה בארה"ב למשל.
ואם כבר איזה סינמטק מביא אז הם מעדיפים נראה לי יותר סרטי דרמה או סרטים זרים ישנים ולא אימה...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
פנגו חתול קטן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 11:09 7/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ב"אוזן השלישית" המצוינים, יש מדף עמוס ומרשים של "סרטי אימה קלאסים", וגם חלקים של אימה חדש יותר,כדאי ללכת ולקחת מהסניף הקרוב לבית מגוריך תל אביב (רחוב שינקין 21 ) ירושלים (עמק רפאים 8 ) וחיפה (שדרות מוריה 13) מומלץ !

זה המלצה שלי לפחות.... חיוך
Soul Reaper
אורח

הודעהפורסם: 14:50 7/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

תודה רבה על ההמלצה אני מכיר את החנות. שוב הבעיה לי זה לא להשיג סרטי אימה, יש לי אוסף של 50+ הבעיה שלי זה הקיפוח של הז'אנר הזה בקולנוע. מה אף אחד פה לא מסכים איתי??
נאור
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 2/08/03

הודעהפורסם: 10:08 10/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני מסכים איתך לחלוטין!
אבל לא נראה לי שזה יעזור ...
כי בסינמטקים מעדיפים להגיע לקהל היותר מבוגר שאוהב סרטי דרמה וסרטים זרים...
סרטי אימה חדשים רק יכולים להגיע לארץ וגם זה לא בא בכמויות מספקות....
הסרט אימה האחרון שראיתי בקולנוע היה: גיפרס קריפרס והוא היה נחמד ביותר אני לא בטוח שזה האחרון שראיתי כי גם ראיתי את מגרש השדים עם התוספות...
בקיצור לבקשה שלך אין סיכוי ממשי להתקיים! אגודל למטה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית מספר ICQ
Soulreaper
אורח

הודעהפורסם: 3:27 11/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

דווקא יש להם שמה את כל הסרטי סטלנים האלה שזה יותר לנוער..
אני לא חושב שהם לא מקרינים אימה בגלל שהם אוהבים רק סרטים צרפתיים של זקנים
אני חושב שלא תהיה להם בעיה אם הם יראו שיש פה קהל
פנגו חתול קטן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 11:28 11/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אתמול ראיתי את "סליפי הולו" והיה דיי מפחיד ,אבל זה היה אצלי פחד די פיזי כזה,פחד בגוף על הגוף..... סרט טוב....

"תזהרו על ראשכם"
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי