| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 3:43 6/08/03 נושא ההודעה: T3 |
|
|
אני אגיד לכם רסמי זה סרט מוצלח למדי!
למעשה אם הוא היה עומד בפני עצמו ולא היה חלק מהסדרה הייתי אומר שהוא אפילו מצויין יחסית לסרטי הקיץ האחרים שהתרגלנו לראות.
אבל מה לעשות, הוא המשכון לאחד מהסרטי הפעולה הגדולים של כל הזמנים ולכן הוא בהחלט פחות מוצלח מקודמו.
אני אישית חשבתי שאי מעורבותם של קמרון, המילטון ופרלונג בסרט קברה אותו עוד לפני שהוא יצא.
טעיתי!
הבמאי החדש מוסטו הוא לא מפגר! הוא יודע שהוא לא ג'יימס קמרון והוא גם לא מנסה להתיימר להיות!
הסגנון של הסרט הזה לגמרי שונה מהסרטים הקודמים.
הוא פחות אפל אלא יותר זורם וקליל.
זה סרט אקשן שמשלב בתוכו עלילה בצורה טובה מאוד (שלא כמו המטריקס RELOADED!) וגם קצת פילוסופיה ברמה שלא משתלטת על הסרט אבל בהחלט עוברת בצורה יפה (כמובן לא ברמה של המטריקס הראשון אבל בהחלט ברמה יותר גבוהה מאשר המטריקס השני!).
שוורצנגר נראה מצויין לגילו לומרות ששמים לב שכמות הקלואוז אפים תוך כדי עשיית פרצוף מגניב ירדה בצורה בולטת!
גם המחסלת החדשה לא אכזבה. היא כמובן לא שוורצנגר ובהחלט לא פטריק אבל היא בכל זאת משכנעת למדי (רוב הסרט כמיטב המסורת של המחסלים הרעים היא הולכת עם מצח קדימה במבט מאיים אבל הקול שלה בכלל לא מפחיד\מגניב כמו של הקודמים- שוורצ במבטא אוסטרי כבד ופטריק עם הקול הערמומי).
אני אישית ממליץ ללכת, הסרט יעביר לכם שעתיים של כיף ואקשן בלתי פוסק! |
|
|
|
 |
Banana-Man חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/08/02 הודעות: 133 מיקום: רעננה
|
פורסם: 21:04 6/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
ג'ונתן מוסטו רצה להראות שיש חיים אחרי ג'יימס קמרון והוא יכול להרים סרט כמו שליחות קטלנית 3. T3 מייחס את עצמו יותר לפעולה ולאקשן מאשר לאפלוליות ולפחלד בשני הסרטים הקודמים. זה שהוא מבויים על ידי במאי אחר שכמעט ולא מוכר הופך אותו לסרט בפני עצמו, ולא אחד מהחבורה.
יופי של סרט!!! |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 15:43 8/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
| היום ראיתי את הסרט ואני אומר שזה סרט בהחלט טוב. אני חשבתי שאראה סרט עם עלילה ירודה ורמת משחק עוד יותר ירודה. כנראה שאני טעיתי, ואני הייתי נותן לסרט 3.5 מתוך 5. |
|
|
|
 |
גד אורח
|
פורסם: 20:17 16/08/03 נושא ההודעה: כנראה לי ולקרן יש טעם שונה |
|
|
דבר ראשון אני מאד אהבתי את matrix reloaded ואולי צריך מספר פעמים לראות כדי להעריך את כל הסצנות אקשן הרבויות בסרט (לא אכנס לפילוסופיות של הסרט והתסריט שעדיין מבחינה אנלוגית מקשר יפה לעולם המחשבים)
בכל אופן לגבי הסרט T3 אני חושב שזה אחד הסרטים הטובים שלך הקיץ ,הרבה יותר טוב מהסרט הראשון ,והסוף המפתיע בהחלט מוסיף לסרט עניין
אני נתתי לסרט 5 בלי להניד עפעף  |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:33 16/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
| ראיתי את T3 ביום חמישי שהלכתי לשלושה סרטים ביום אחד. תבדקו פה כי בימים הקרובים אני יפרסם את סיכום היום... |
|
|
|
 |
|