| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 1:13 2/02/04 נושא ההודעה: the fountain |
|
|
the fountain היה אמור להיות סרטו הבא של יוצר "רקוויאם לחלום" דארן ארונופסקי אבל ההפקה התבטלה בעקבות פרישתו של הכוכב בראד פיט מהסרט לטובת "טרויה"
אני אישית מאד התאכזבתי מכך. אני מאד רוצה לראות עוד סרט של ארונופסקי אחרי היצירה המושלמת רקוויאם. (מה עוד, אמרו שמדובר בסרט מדע בדיוני משובח עם תסריט מצוין והשקעה של 100$ מילון)
הסיבה שפתחתי את הנושא הזה היא ששמעתי שהפקת הסרט חזרה. מהלינק הזה http://comingsoon.net/news.php?id=3159
ניתן לראות שהשחקנית ש"הייתה" אמורה לשחק בסרט, אלן בורשטיין (מרקוויאם לחלום) אומרת שזה עדיין הפרוייקט הבא שלה.
אם למישהו יש עוד מידע אז בבקשה שיכתוב _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone... |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 8:59 2/02/04 נושא ההודעה: |
|
|
לא מזמן ראיתי את הסרט הראשון של דארן ארונופסקי - Pi.
סרט ממש מעניין ועם קצת פחות אוירה מאשר רקוויאם אבל רואים את הדמיון.
אחלה סרט.. נהנתי ממנו יותר מאשר מרקוויאם..
אני בהחלט ממליץ.. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
|
|
|
 |

|
פורסם: 20:32 3/02/04 נושא ההודעה: |
|
|
כן אני יודע, אבל הלינק שהבאתי מסתמך על ידיעה מלפני 6 ימים. אולי הם לא הספיקו לעדכן _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone... |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 21:02 3/02/04 נושא ההודעה: |
|
|
המידע שהצגת בהודעה הפותחת הוא המידע העדכני ביותר נכון לעכשיו.
בעבר עקבנו, בפורום חדשות קולנוע (בעיקר בדרוג הבאז השבועי), אחר הידיעות על כל המכשולים שההפקה הזו נתקלה בהם. וכמו שציינת, הגולל נסתם על ההפקה כשבראד עזב אותם באופן סופי והתפאורות, שכבר נבנו, הוצעו למכירה. [את השתלשלות העיניינים, אפשר לקורא (גם) כאן]
ההצהרה של אלן ברנסטיין, מפיחה תקווה שהסרט עוד עשוי להגיע לכלל השלמה, אך כדאי לקחת את זה בערבון מוגבל ולהמתין לידיעות נוספות. |
|
|
|
 |

|
|
|
|
 |
|