Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 22:59 3/04/04 נושא ההודעה: מקבץ טריילרים שעלו לאחרונה באתר אפל |
|
|
Raising Helen
קייט האדסון בקומדיה (דרמטית) של גרי מארשל. קייט היא בחורה צעירה ומצליחה בעלת אורך חיים מתאים, יש לה שתי אחיות וכאשר אחת מהן נהרגת, שלושת ילדיה עוברים לחזקתה של קייט. עוד משתתפים בסרט: ג'ון קורבט (סקס והעיר, החתונה היונית שלי), ג'ואן קיוזאק והלן מירן.
Around The World In 80 Days
עיבד קולנועי של דיסני לסיפור הידוע. ולמרות שג'קי צ'אנג הוא הכוכב הגדול של הסרט, הוא אינו מגלם את פיליאס פוג... הטריילר עושה רושם של "סרט ילדים" מהנה.
Dodgeball
קומדיה המתמקדת בתחרות Dodgeball (המשחק בו זורקים את הכדור במטרה לפגוע בחברי הקבוצה השנייה [רד פיש חושב שזה מחניים, לי זה נראה יותר כמו "חממות"]). וינס וון (Vince Vaughn) הוא מנהיג הקבוצה ה-Underdog-ית ומולו ניצב בן סטילר כמנהיג "הרע" של הקבוצה שאמורה לנצח (מסוג התפקידים שסטילר כבר גילם במספר סרטים).
Garden State
בטריילר הזה לא אומרים ולו מילה אחת, לכן גם אני לא אכתוב כאן שום דבר על הסרט (טוב, רק שמשחקת בו נטלי פורטמן).
Coffee And Cigarettes
סרט של ג'ים ג'רמוש ואת זה מרגישים גם בטריילר. 24 שמות רשומים ככוכבים ("ברמת חשיבות" זהה), בסרט ניתן יהיה לראות את כולם שותים קפה, מעשנים, אבל בעיקר מנהלים שיחות. בין השחקנים ניתן למצוא גם את רוברטו בניני, סטיב בוסשמי, טום וויטס, איגי פופ, קייט בלנשט, אלפרד מולינה וביל מארי. |
|