| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
מישהו שאוהב מטריקס אורח
|
פורסם: 21:22 11/04/04 נושא ההודעה: THE MATRIX |
|
|
המטריקס שולט זה הסרט הכי יפה שראיתי בחיים שלי
במיוחד החלק בסוף של מטריקס 3 (ניו נגד סמית')
ואני פשוט שונא אנשים שאומרים שהוא גרוע
 |
|
|
|
 |
Elad ZZZ חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04 הודעות: 292
|
פורסם: 22:50 11/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
נורא התלהבתי מהסרט השני - ממש התלהבתי למען האמת - אבל לאחר שראיתי את החלק השלישי, הבנתי שהסרט השני בעצם נורא סתמי (ומלא פתגמי חרטה שמתיימרים על הצופה)..
הסיבה שהתלהבתי מהחלק השני היא מאחר שהוא הכיל בתחומו כל מיני משפטים מפולפלים, שאנוכי הניח שהם פילוסופיים, אמרתי לעצמי: 'סוף סוף סרט לא אופייני שמכיל בתוחו רעיונות חדשים'.
היו לי ציפיות נורא גבוהות מהחלק השלישי (שדרך אגב ראיתי בסינמה סיטי בקולנוע הענק) אבל, מלבד האפקטים הויזואלים - שלדעתי היוו פריצת דרך בתחום הקולנוע שבאו לידי ביטוי בכל חלק מהטרילוגייה - הסרט רק הוכיח לי את היותו סתמי, בנאלי ושכיח - סרט פעולה אופייני.
למרות הנ"ל עדיין אני מתכנן לרכוש את השני הסרטים שחסרים לי: מטריקס ו-Revolution.
בעיקר בגלל האפקטים שהם פשוט מדהימים, מקוריים וחלוציים דרך אגב.. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 23:55 11/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
משפטים מפולפלים? פילוסופיים? הקטע עם הנביאה היה אחד העלובים בתולדות הקולנוע, קטע שמראה בבירור שלאחים וושובסקי נגמרו הרעיונות ובכלל קטע מייגע ומשעמם.
ומה הקטע עם ה"key master"? למה סיני קטן שולט בכל המפתחות בעולם? זה היה פשוט מטופש _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone... |
|
|
|
 |
מארק חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 23/08/02 הודעות: 173 מיקום: ק.ביאליק
|
פורסם: 9:02 12/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
נו, משפטים מפולפלים ופילוסופיים.
השיחה של ניאו עם הארכיטקט, השיחה בין ניאו לסמית' על Purpose, השיחה עם המרובינג'יאן.
אין מה לומר. Reloaded היה אחלה סרט. אקשן מצוין והייתה גם עלילה טובה, שחבל שנדחסה למעט מאוד זמן מהסרט בגלל האקשן.
ב-Revolutions היה אקשן גרוע, עלילה גרועה, סוף אידיוטי ולא היו המשפטים המפולפלים והפילוסופיים מ-Reloaded (חוץ מהמונולוג של סמית' בסוף).
כך שמבחינתי, ב-Reloaded ניאו בחר בדלת האחרת והמחזוריות של המטריקס נמשכה לנצח.
זהו. סוף. אין יותר סרטי מטריקס. Revolutions מעולם לא נוצר. קפיש ?! |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 12:23 12/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
אני פשוט לא מאמין שמישהו הצליח לאהוב את רילודד. ברור שלכל אחד דעה משלו, ועל טעם וריח... אבל בכל זאת: לסרט לא היה שום רעיון- השיחות האלה לא הובילו לשום מקום, הם לא אמרו שום דבר.
כל התאורייה של המטריקס שהוצגה כל כך יפה בסרט הראשון נראתה כמו שטויות גמורות בשני. יש הבדל בין פילוסופיה לבין סתם משפטים טיפשיים מאד, חסרי כל משמעות המתמשכים לאורך זמן ורק נשמעים חכמים. שיחה עם הארכיטקט הייתה גרועה. מאד. זה היה הסוף הכי מעצבן לסרט שאני זוכר אי פעם- שיעמום אחד ענק. |
|
|
|
 |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 12:24 12/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
ההודעה שייכת לי, פשוט שכחתי להתחבר _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone... |
|
|
|
 |
noni_dp חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 6/06/03 הודעות: 181 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 14:48 12/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
| אני דווקא מאד נהניתי מרילודד. לא יודע כמה אפשר להגיד שזה סרט טוב, אבל הוא מאד מהנה. מרבולושנס אולי פחות, אבל בסך הכל גם ממנו די נהניתי. אני לא כל כך מבין למה רבים כל כך התאכזבו מהסרטים לעומת הראשון. גם מהראשון נהניתי במיוחד, אבל לא חשבתי שהפילוסופיה בגרוש שמוצעת שם היא כזה עניין... |
|
|
|
 |
|