יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

הכפר = the giver???

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
yishai
חבר/ת פורום מתחיל/ה
חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 22/12/04

הודעהפורסם: 19:48 22/12/04    נושא ההודעה: הכפר = the giver??? הגב עם ציטוט

אתמול הלכתי לצפות בסרט הכפר , באתי עם ציפיות נמוכות מאוד ואני חייב לציין שלמרות שיש בעיות בסרט בסך הכל די הופתעתי לטובה אבל לא ניכנס לזה......
ספוילר
כשנודע לי (בפעם הראשונה) בסרט ש"האלו שלא מדברים עליהם" אינם אלא פרי דמיונם של זקני הכפר שמנסים לשמור על חברה כביכול אידיאלית , נזכרתי בספר שקראתי לפני זמן רב ואני אשמח לדעת עם מישהו מסכים איתי לספר קוראים "THE GIVER" של Lois Lowry שמעתי גם שצריך לצאת סרט שמבוסס על הספר ב2005 בכיכובו של ג'ף ברידג'ס שהוא ללא ספק אחד השחקנים שאני אוהב אז אשמח אם מישהו יתן לי מידע על הסרט
ספוילר
אורח

הודעהפורסם: 2:48 31/12/04    נושא ההודעה: Re: הכפר = the giver??? הגב עם ציטוט

אחרי שראית את הסרט הכפר - תראה שוב את ה"חוש השישי" ושים לב שבכל סצינה מופיע הצבע אדום! בין השאר מכונית אדומה, הסוודר של אמא שלו, האישה שהרעילה את הילדה לובשת אדום, האוהל שלו אדום, הבלון האדום שעולה במעלה המדרגות... כתם הדם... בקיצור, אין סצינה ואולי אפילו רוב השוטים בהם לא שולט הצבע האסור
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 4:51 2/01/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

בקשר לצבע האדום ב-"חוש השישי".
מדברים על זה במהדורה המיוחדת של הסרט ב-DVD.יש לי את המהדורה הכי חדשה ומפורטת של הסרט שהיא המהדורה המיוחדת של Vista Series שזה מגיע עם 2 דיסקים,חוברת וגם אפילו תמונה מה-Story Board של הסרט.והמארז ממש יפה.
בקיצור מסבירים שם בקטע שנקרא-Rules and Clues שתמיד שהרוחות בסביבה אז מופיע משהו אדום.שהאדום מאוד קשור לרוחות או לאנשים המתים בסרט.
בין הדברים שם שאפשר לשים לב יש ידית של דלת,בלון,דברים שיניב הזכיר פה מקודם ועוד...

ומביאים שם עוד סימנים ורמזים שיש במהלך הסרט וממש נחמד לגלות אותם וגם לצפות בסרט שוב ולראות איך רמזו לנו דרך הדברים האלו את סופו של הסרט.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי