נאור חבר/ת פורום

בפורום מ: 2/08/03 הודעות: 78 מיקום: באר שבע
|
פורסם: 10:45 17/01/05 נושא ההודעה: הזוכים בפרסי גלובוס הזהב |
|
|
אוקיי אז הפרסים שחולקו שם לא ממש ענו על ציפיותיי אבל הנה לכם תקציר של הדברים:
הסרט הטוב ביותר בטגוריית הדרמה זכה:"הטייס",האמת שלא יצא לי לראות את הסרט הזה אבל רציתי מאוד לראות את "למצוא את ארץ לעולם לא" זוכה בפרס הזה....כמו שאתם יודעים הפרס הזה מגביר את סיכוייו של הטייס לזכות גם באוסקר...
הסרט הטוב ביותר קומדיה/מיוזיקל:"דרכים צדדיות",עוד סרט שלא ראיתי וזכה הייתי בטוח שריי הולך לזכות בפרס הזה,אם משפחת סופר-על או אפילו שמש נצחית היו זוכים הייתי מקבל את זה,אבל הפרס הזה בא לי בתדהמה לחלוטין......
שחקן ראשי בסרט דרמה:ליאונרדו די קפריו זכה בפרס הזה על הופעתו בסרט "הטייס",שמעו פה כבר רציתי לתת לעצמי מכות...ג'וני דפ נתן משחק מעולה ב"ארץ לעולם לא" ולא ראיתי סיבה שלא לתת לו את הפרס!!! בכל מקרה זה מגביר בצורה משמעותית את הסיכוים של די קפריו להיבחר כשחקן הטוב ביותר באוסקר ואחרי ההתפתחויות האחרונות אני גם מאמין שזה יקרה...
שחקנית ראשית בדרמה:הילארי סוונק זכתה בפרס הזה על הופעתה בסרט המצוין "מיליון דולר בייבי" האמת את הפרס הזה קיבלתי יותר טוב,היא נתנה הופעה טובה...
שחקן ראשי בקומדיה/מיוזיקל:גיימי פוקס זכה בצדק בפרס הזה,הוא נתן הופעה מצוינת ב"ריי" ומאוד אהבתי תהופעה שהוא נתן ב"נוסע" בתור הנהג-מונית..פרס די צפוי אבל כמו שאמרתי מגיע לו ביותר
שחקנית ראשית בקומדיה/מיוזיקל:אנט בנינג על משחקה ב"להיות ג'וליה",לא ראיתי את הסרט ככה שאני לא יכול להביע דעה בנוגע לתיפקוד שלה בסרט הזה,הייתי בטוח שקייט וינסלט תזכה אבל כנראה שזה יהיה מוגזם שליאונרדו שלנו וקייט יזכו בפרסים כל כך יוקרתיים בערב אחד(מישהו אמר טיטאניק?)
פרסים חשובים נוספים:
שחקן משנה:
קלייב אואן ("קרוב יותר")
שחקנית משנה:
נטלי פורטמן ("קרוב יותר")
מזל"ט לשחקנית שלנו מישראל
במאי:
קלינט איסטווד ("מיליון דולר בייבי"),הדיח את סקורסזה ופוסטר בדרך לקחת את הפרס,סרט מצוין רק התבאסתי שפוסטר לא לקח......
הסרט הזר:
"הים שבפנים" - ספרד
מחכים לאוסקר  |
|