יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

הרגע הכי מרגש - כשאי.טי נפרד מאליוט

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
קרן
כוכבת אתר
כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02

הודעהפורסם: 14:22 16/02/05    נושא ההודעה: הרגע הכי מרגש - כשאי.טי נפרד מאליוט הגב עם ציטוט

הרגע בו נפרד אי.טי מאליוט הבונבון ופרש מכדור הארץ בעזרת החללית שלו, נבחר כסצינה הכי סוחטת הדמעות בכל הזמנים. באתר אנאנובה פורסם כי צופי ערוץ 4 הבריטי התבקשו לדרג את 100 הרגעים הכי מבכיינים בטלוויזיה, בקולנוע ובספורט. הסצינה המרגשת שהגיעה למקום השני לקוחה מסרטו של טום הנקס הספוגי, "גרין מייל". "טיטאניק" התברג במקום השלישי, בזכות הקטע בו ליאונרדו דיקפריו טובע תחת הגלים, ושוקע אל מצולות הלא נודע.
הידיעה במלואה באתר Walla:
http://e.walla.co.il/?w=/200/670808
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם
עודד
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02

הודעהפורסם: 7:39 17/02/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

בבבבבבבבבבבבבבבבבבא

איזה טעם מזעזע

עדיף כבר לבחור בששון גבאי והילד המעיק "ברמבו 3" צוחק בקול רם

או אפילו במל גיבסון האנטישמי היקר של האתר בסצנת הסיום בסרט "גליפולי".

או בסצנה מ- "LOVE STORY", טוב זה היה כבר ממש נמוך... אופס

שלא לדבר על סצנה שהוזכרה באתר מספר פעמים מהסרט "במבי" חיוך

מכל מצב, הטעם של הבריטים בקולנוע הוכח שוב כגרוע. איך לעזאזל הם בוחרים סרטים אמריקאים מגעילים ? (טוב איטי סרט טוב אבל בעיני לא כזה טוב). מה רע בסצנות סוחטות דמעות מסרטים בריטים מדהימים כמו "התזמורת", או "בילי אליוט" או המון סרטים בריטיים אחרים

אני באופן אישי בוחר כאחד הקטעים המרגשים בתולדות (יש המון ואין לי כוח כרגע לחשוב על מה היה הכי מרגש אי פעם) בסצינת הסיום של הסרט "שטח הפקר". אני לא אציין פרטים מדוייקים על הסצינה כדי לא לקלקל את הסרט למי שלא ראה.

כן אני יודע שכבר דיברתי על הסרט הזה מספר פעמים. ועדיין יש המון מבינכם שלא ראו אותו והוא פשוט מומלץ. מרגש ומצחיק + פותח את הראש להסתכלות מעט אחרת על סכסוך שמזכיר באופן מסויים את מה שמתרחש אצלנו. פשוט קחו ב DVD ותראו כבר אגודל למעלה

עודד
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי