קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 16:09 3/03/05 נושא ההודעה: סרטים חדשים בארץ החל מיום חמישי ה-3.03.2005 |
|
|
השבוע עולים למסכים בארץ חמישה סרטים חדשים:
משחקים נסתרים (Hide and Seek)
דיוויד קאלווי (רוברט דה נירו) הופך אלמן לאחר שרעייתו אליסון (איימי אירווינג) מתה בפתאומיות. הוא נותר לבדו עם בתו אמילי (דקוטה פנינג), והשניים עוברים לאפסטייט ניו יורק, על מנת להרחיק את אמילי מהזכרונות העצובים. במקביל, מתחילה אמילי לפתח חברות עם ידידה הדימיוני צ'רלי. אולם במקום להשתעשע היא נקלעת למסכת סיוטים הולכים ומתגברים, שאפילו אביה, דיוויד (רוברט דה נירו), אינו יכול לעצור. האב מנסה להבין מה, או מי היא הדמות שהשתלטה על חיי בתו, ומעל לכל, האם ייתכן כי מדובר בדמות של ממש, שחייבים לעצור אותה, לפני שהרע מכל יקרה.
101 דקות
אתר הסרט: http://www.hideandseekthemovie.com/home.html
תאומי הדיסקו (Disco Pigs)
פיג (קיליאן מרפי) וראנט (אליין קסידי) נולדו באותו יום, באותו בית חולים בהפרש של כמה רגעים. תאומים לכל דבר אף על פי שאין ביניהם קשר דם, עד שהם מתקרבים ליומולדתם ה-17,ואז משתנה אופיה של החברות. פיג, שמתחיל להתעניין במיניות מפתח רגשות קנאה כלפי חברתו משכבר הימים. כשהוא לא מצליח לקבל את סירובה, המזג הבלתי צפוי שלו יוצא מכלל שליטה והוא עולה על מסלול של אלימות והרס.
94 דקות
אתר הסרט: http://www.discopigs.com
5x2
הסרט עוקב אחר סיפור הזוגיות של בני הזוג ג'יל ומריון בחמישה פרקים, המוצגים בסדר כרונולוגי הפוך. בכל פרק מובא שלב אחר בחייהם של הגיבורים, בשנות השלושים לחייהם, בו הם מתמודדים עם הקשיים בשותפות הזוגית ועם רגעים משמחים ועצובים שנקרו בדרכם, ביחד ולחוד. הסרט מתחיל בגירושים, ממשיך בארוחת ערב והולדת הילד המשותף ומסתיים ביום חתונתם ותיאור פגישתם הראשונה.
90 דקות
אתר הסרט: http://www.francois-ozon.com
שבועת השחקנים (The Reckoning)
אנגליה של המאה ה-14. נזיר נמלט (פול בטאני) מוצא עצמו עם קבוצה של שחקנים נודדים, שמעלים על במות הצגות המבוססות על סיפורי התנ"ך. כשהם מגיעים לעיירה קטנה, נתקלת החבורה באשה שנידונה למוות באשמת רצח ועיסוק בכשפים. הם מעלים, בהשראתה, הצגה חדשה, באמצעותה הם מגלים שאנשי העיירה יודעים כי האשה חפה מפשע. הבמה הופכת לזירה בה יוצאת האמת לאור וגם הנזיר הנמלט, מתמודד עם הפשע האישי שלו, מקריב את עצמו ומוצא גאולה.
109 דקות
אתר הסרט: http://www.paramountclassics.com/reckoning
אישור מעבר (Laissez-passer)
בצרפת הכבושה תחת שלטון גרמניה, חברת הסרטים "קונטיננטל", היא המילה האחרונה בענף הקולנוע. אולם במצב שנוצר, עוזר הבמאי ז'אן דביברה, נאלץ להתמודד עם הידיעה שהוא בעצם משתף פעולה עם האויב. לעומתו, ז'אן אורנש, תסריטאי צעיר, משתמש בכל תירוץ אפשרי כדי להתחמק מגורל דומה, ומנסה לשרוד ללא פרנסה. עבור שניהם, המלחמה בצרפת היא מלחמת הישרדות, וכל אחד מהם מנסה לצלוח אותה בדרכו.
170 דקות
|
|