| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
דנית אורח
|
פורסם: 16:30 12/02/04 נושא ההודעה: הסרט גריז!! |
|
|
| היי... אני עושה עכשיו עבודה מקיפה של הסרט גריז וממש ממש מעוניינת שתתנו לי טיפים, אתרים של הסרט, ביקורות וכל מה שרק עולה לכם בראש זה ממש יעזור לי! תודהה |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
|
|
|
 |
רוני אורח
|
פורסם: 19:34 16/02/05 נושא ההודעה: קישורים לאולפני הפקות הגדולים בעולם |
|
|
הי דנית,
בהצלחה עם הפרוייקט.
באתר של בלוקבאסטר יש קישורים לכל אולפני ההפקות הגדולים בארה"ב. אולי זה יכול לעזור גם.
http://www.bbm.co.il/site/Links.asp |
|
|
|
 |
לילי פופ אורח
|
פורסם: 16:54 2/04/05 נושא ההודעה: עזרה! |
|
|
וואי תעזרו לי!!!!!!!!!!! אני משוגעת על הסרט גריז ואני רוצה להוריד את המוזיקה אבל אני לא מוצאת! מישהו מכיר אתר שיש בו את השירים?! אם כן בבקשה תשלחו לי!
תודה............  |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 0:52 3/04/05 נושא ההודעה: |
|
|
| התשובה הכי הגיונית ונכונה בשבילך היא...לרכוש את הפסקול של "גריז". אם את כ"כ אוהבת את המוזיקה משם אז תני כבוד לחומר המקורי. |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 6:39 7/08/05 נושא ההודעה: Re: הסרט גריז!! |
|
|
| דנית כתב/ה: | | היי... אני עושה עכשיו עבודה מקיפה של הסרט גריז וממש ממש מעוניינת שתתנו לי טיפים, אתרים של הסרט, ביקורות וכל מה שרק עולה לכם בראש זה ממש יעזור לי! תודהה |
דנית, היי
אני עושה עבודת הגשה גם כן על גריז.. אולי תוכלי להביא לי את שלך שאני אלמד ממנה קצת?
אני באי מייל הבא:
nayya_@hotmail.com
תודה מראש,
נאיה.  |
|
|
|
 |
מידע אורח
|
פורסם: 10:30 9/08/05 נושא ההודעה: Re: הסרט גריז!! |
|
|
| דנית כתב/ה: | | היי... אני עושה עכשיו עבודה מקיפה של הסרט גריז וממש ממש מעוניינת שתתנו לי טיפים, אתרים של הסרט, ביקורות וכל מה שרק עולה לכם בראש זה ממש יעזור לי! תודהה |
וואי כל כך כיף לך אני מתה על הסרט יש לי אותו בדיוידי וגם בקלטת אם אתה רוצה מידע אתה יכול לבקש ממני! |
|
|
|
 |
|