| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Daredevil אורח
|
פורסם: 12:29 5/04/03 נושא ההודעה: ביקורת על דרדוויל |
|
|
טוב מכיוון שאני לא רואה ביקורת על "דרדוויל" באתר אני אכתוב ביקורת בעצמי ,כי לציבור מגיע לדעת על אחת ההנאות הגדולות שנקראת "דרדוויל".
אני מצפה שתגיבו לביקורת ותפתחו דיון על דרדוויל או על סרט אחר שבנוי על קומיקס קלאסי.
בהתחלה כשהלכתי ל"דרדוויל" , לא ציפיתי למשהן מיוחד, חשבתי שהסרט יהיה צולע ממש כמו "ספיידרמן".
כבר כשהסרט התחיל הוא השרה עלי הרגשה של מתח. בעצם "דרדוויל" הוא סרט שהוא שליש פשע, שליש מתח, ושליש נאה ביותר של אקשן אכזרי.
הכותרת הראשונה כתבה את שמם של הכוכבים שמשחקים בסרט.
יש לציין שצוות השחקנים של דרדוויל הוא צוות מעולה! בן אפלק בתפקיד דרדוויל, ג'ניפר גארנר בתפקיד אלקטרה, קולין פארל ("השתול") בתפקיד רוצח שכיר אכזרי ששמו "בול פגיעה" ומייקל קלארק דנקן ("מלך העקרבים", "גרין מייל") בתפקיד וילסון "הברון" פיסק. התרגום לא ממש נכון. במקום "הברון" צריך לקרוא לו קינגפין, כך לפחות ע"פ המקור.
הסיפור הוא כזה:
כשמאט מורדוק היה ילד הוא נפגע בתאונה ונהיה עיוור, אך כל חושיו האחרים התחדדו. יש לו כוחות ראדר, יכולת שמיעה גבוהה וכוח פיסי בלתי יאמן.
אביו של מאט מורדוק נרצח ע"י "הברון" ומאט מורדוק צמא הנקמה הופך לגיבור העל "דרדוויל" במטרה לנקום. ביום מורדוק הוא עורך דין ובלילה גיבור על.
בדרך לנקמה מורדוק מתאהב באלקטרה וגם מופלל ברצח שביים הרוצח השכיר "בול פגיעה" ,שעובד עבור "הברון". כך הפרשה מסתבכת ומאט מגלה שהעולם אכזר ובלתי מתחשב.
דרדוויל, בשונה לגיבורים אחרים יותר אכזרי ובאמת רוצח את הפושעים, לא כמו החנונים האלה באטמן, ספיידרמן וסופר מן שמוסרים את החבר'ה הרעים לשלטון.
הסרט מלא קרבות, אקשן אכזרי והרבה מרחצי דם. לא מומלץ לילדים מתחת לגיל 13.
לכל חובבי הקומיקס: לרוץ מהר!!!
לכל השאר: אפשר ללכת.
הציון שלי: 4 מתוך 5.
כמו שכבר אמרתי בהתחלה אתם מוזמנים לפתח דיון על נושא גיבורי העל וסרטים עליהם.
קישורים:
www.daredevulmovie.com
www.go.walla.co.il/daredevil |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 15:49 5/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
תודה לך על הביקורת, אבל אני באמת ממליץ לך להרשם (ולבחור שם אחד). אם תרשם תוכל למחוק הודעות שלך (ככה אני הייתי צריך למחוק את ההודעה הכפולה שלך) ויותר חשוב, לערוך אותן (כדי לתקן שגיאות וכו').
אני הוספתי אייקון של ספוליילר בתוך הביקורת שלך, כדי שאנשים שעדיין לא ראו את הסרט (רוב האנשים) לא יקראו בטעות קטעים שעלולים לפגום להם בהנאה של הצפיה בסרט (כמו לגלות בערך את כל העלילה...).
בקשר לדמותו של דרדוויל, אתה ציינת שהוא שונה מגיבורי על אחרים וזו מגמה שאני רואה בהרבה מקומות. אז אומנם הוא מסתובב בעיר אמיתית (ניו-יורק) אבל סה"כ הוא לא יותר "אמיתי" מגיבורי על אחרים שראינו בקולנוע. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:11 5/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
זה נכון שהוא ממש לא שונה מסרטי קומיקס אחרים.
בכולם בסוף הגיבור מציל את היום... ולכן אתה יודע לפני שאתה רואה את הסרט שלא יהיה ממש הפתעות או דברים כאלה. סרטי קומיקס לדעתי יכולים להיות מהנים בגלל האפקטים והאקשן,אבל לא מאוד מעניינים...
אני אוהב לראות סרט שאין לי מושג מה יהיה בסופו ולאן הוא יוביל,ולכן זה יותר מעניין... |
|
|
|
 |
שי חבר/ת פורום

בפורום מ: 9/06/02 הודעות: 69 מיקום: לב השרון
|
פורסם: 10:42 8/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
אורן,
למה אתה מאפשר לאורחים לפתוח נושאים חדשים?...
אני הייתי מאפשר להם רק להגיב. _________________ בברכה,
הפועל לב-השרון |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 11:21 8/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
פורום הדיונים הוא פורום פתוח, אני לא רואה כל סיבה להגביל אנשים.
הרבה אנשים מפחדים להרשם (לרוב מסיבות של בורות), אבל זו לא סיבה לחסום אותם. בפורום הזה הם חסומים רק מלפתוח ולהצביע בסקרים. |
|
|
|
 |
|