| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
6969 חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 19/12/02 הודעות: 100 מיקום: PINK GRASS
|
פורסם: 23:00 14/04/03 נושא ההודעה: עזרה בקניית dvd עם תוספות |
|
|
אז ככה, בקיץ אני מתכנן לטוס לארה"ב ולקנות הר של סרטי DVD
יש לי רשימה לא סגורה של סרטים שאני רוצה לקנות.
הבעיה שאני רוצה רק סרטים עם תוספות (בעיקר שוות), כי יצא לי לקנות סרטים בלי ודי התאכזבתי (יש לי אותם בוידאו).
שנית, יתכן שהרבה סרטים יעדרו מהרשימה זה בגלל שיש לי אותם (מראש אני מוציא את לב אמיץ ושר הטבעות).
1. הסנדק
2. להציל את טוראי ריאן
3. הקשר הצרפתי
4. קן הקוקיה
5. בוני וקלייד
6. מועדון קרב
7. ברזיל
8. 12 קופים
9. שודדי הזמן
10. כלבי אשמורת/ספרות זולה
11. אי.טי
12. מפגשים מהסוג השלישי
13. פארגו
14. בייבי אריזונה
15. מוכה אהבה
16. מלהונד דרייב
17. כביש אבוד
18. קטיפה כחולה
19. מולין רוז
20. דרקולה
21. שתיקת הכבשים
22. מליל עד שחר
23. באפלו 66
24. דוח מיוחד
25. המספרים של אדוארד
26. הנוכלים
27. הבלתי משוחדים
28. הניצוץ
29. העוקץ
אשמח אם תוכלו לתת איזה תוספות יש בסרט והאם הוא כדאי. |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 23:22 14/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני מניח שאתה הולך על DVD באיזור 1, כך שאתה צריך לדעת שלרוב יש הרבה יותר תוספות שם מאשר בהוצאות לאזור 2, ובטח מול אלה שמוציאים בארץ.
אני ממליץ לבדוק באמאזון את פירוט התוספות של כל אחד מהסרטים, כי רובנו מכירים את ההוצאה לאיזור 2 שלא מעידה על כמות ואיכות התוספות שתמצא בארה"ב.
דווקא לגבי דו"ח מיוחד, נראה לי שהוציאו בארץ את כל התוספות מההוצאה המקורית, כך שיותר משתלם לקנות אזור 2 או 4 ולקבל גם תרגום לעברית.
טיסה נעימה... |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:25 14/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא יודע בכולם אבל אני יכול יעזור בחלק מהרשימה,וגם כל הכבוד לך שכבר קנית אל לב אמיץ... :
נתחיל עם ה-4 שיש לי:
קן הקוקיה-זה למעשה ה-DVD האחרון בינתיים שקניתי והוא נחמד מאוד.יש 2 דיסקים במהדורה המיוחדת ובתוספות יש דוקומנטרי של 40 ומשהו דקות נחמדה על הסרט וראיונות עם השחקנים והצוות,אבל-בלי ג'ק ניקולסון...וזה חבל. ויש גם סצינות שלא נכנסו לסרט.
דו"ח מיוחד-שווה ביותר!! חות מהסרט המופלא יש בדיסק התוספות הרבה דברים נחמדים על כל האפקטים והסיפור והעבודה עם ILM שעשו עבודה מדהימה בעיצוב העתיד ועוד ועוד...
מועדון קרב-שווה ביותר גם!! יש הרבה דברים בדיסק התוספות.מאחורי הקלעים,האפקטים ועוד. רצואת האודיו גם נחמדה עם דיוויד פינצ'ר הבמאי,אד נורטון ובראד פיט.
שתיקת הכבשים-עוד DVD מאוד שווה. יש דוקומנטרי מאוד מעניין של יותר משעה! עם ראיונות וסיפורים מהצילומים. סצינות שלא נכנסו, אפילו פיספוסים! מאוד מצחיק. יש גם הודעת משיבון של חניבעל לקטר שהוקלטה במיוחד ל-DVD...קטע קצר ונחמד.
עכשיו לסרטים שאין לי:
אני יודע שטרילוגית הסנדק מאוד מומלצת למי שאהב את הסרטים.
כלבי אשמורת וספרות זולה של טרנטינו גם אני יודע שהם מומלצים.גם טרנטינו נראה לי אחד שמשקיע ב-DVD...
מולן רוג'-אם אהבת את הסרט,אתה מאוד תאהב את ה-DVD.יש שם הרבה תוספות
הניצוץ- יש שם סרט דוקומנטרי נחמד מאוד שצילמה הבת של קובריק מאחורי הקלעים בזמן הצילומים.
לכל השאר-אתה תמיד יכול לראות ב-amazon את כל התוספות שיש בכל סרטי ה-DVD. לך תבדוק.
וחוץ מזה יש את רשימת 100 כותרי ה-DVD הטובים ביותר שבחר האתר upcomingdiscs נכון ל-2003. וזה הלינק:
http://www.upcomingdiscs.com/top100/91100.html
מקווה שעזרתי... וחבל שבלב אמיץ אין הרבה תוספות... אבל הוא בכל זאת ענק. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
|
|
|