| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
קורסו חבר/ת פורום

בפורום מ: 15/02/03 הודעות: 21
|
פורסם: 12:35 11/04/03 נושא ההודעה: סרטים המבוססים על סיפורים אמיתיים |
|
|
לאחרונה ראיתי לפחות שני סרטים המבוססים על סיפורים אמיתיים: "תפוס אותי את תוכל" ו"עיר ליד הים". ב"עיר ליד הים" הסוף הינו סוף מאוד הוליוודי והסוף של הסיפור האמיתי אינו לגמרי ברור ונותר מעורפל במקצת . ב"תפוס אותי אם תוכל" תהיתי לגבי המון סצינות אם הן פרי דמיונו של התסריטיאי או שהן אכן קרו במציאות.
רציתי לדעת מה דעתכם על סרטים המבוססים על סיפורים אמיתיים ואיך לדעתכם צריך לעבד מציאות לסרט. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:31 12/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
ואני מאוד אוהב סרטים על סיפורים אמיתיים,כי אתה אומר לעצמך-כל הדברים האלה באמת קרו ובאמת יש בן אדם כזה...
"תפוס אותי" היה נחמד מאוד וראיתי הרבה ראיונות עם פרנק אביגנייל (האמיתי) והוא אמר שהכל היה נכון ולא המציאו דברים לסרט או משהו...
בין סרטים על סיפורים אמיתיים שאהבתי:
Boys dont cry (הילארי סוונק מדהימה שם)
נערה בהפרעה
הוריקן
לב אמיץ כמובן...(למרות ששם כמה דברים לא בדיוק 100 אחוז מדויקים כמו הקרב על סטרלינג שבמקור היה על גשר...אבל מה זה משנה, זה יצירת מופת... )
פאץ אדמס
נפלאות התבונה
שאיפות
יש עוד שאני לא זוכר כרגע. בחודש יוני יוצא הסרט "דור הפרוזק" עם כריסטינה ריצ'י שמבוסס על ספר שקראתי באותו שם על חייה של המחברת-אליזבת וורצל,חיבבתי את הספר... גם את נערה בהפרעה קראתי גם... |
|
|
|
 |
קורסו חבר/ת פורום

בפורום מ: 15/02/03 הודעות: 21
|
פורסם: 20:55 13/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
את "שאיפות" ו"נערה בהפרעה" מאוד אהבתי, אבל דווקא מ"נפלאות התבונה" לא התלהבתי.
גם אני מחכה לדור הפרוזאק אחרי שקראתי את הספר הנהדר. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 22:52 13/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
תוריד את הטריילר אם עוד לא ראית...
יש לסרט גם קאסט מאוד נחמד,חוץ מכריסטינה ריצ'י גם ג'ייסון ביגס (ריף), אן הייש (ד"ר סטרלינג), ומישל וויליאמס (רובי). וגם ג'סיקה לאנג תהיה שם. אבל אני כבר לא זוכר הרבה דברים מהספר...אני מקווה שהסרט יהיה נחמד. |
|
|
|
 |
|