יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

קשה..קשה

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
אורח69
אורח

הודעהפורסם: 12:55 31/01/04    נושא ההודעה: קשה..קשה הגב עם ציטוט

הרגע סיימתי לראות החשוד המיידי ושוב פעם הרסתי לעצמי את הסרט
ספוילר [הוסף ע"י מנהלי הפורום]
גיליתי בהתחלה שקווין ספייסי הוא קייזר סוסה והוא לא באמת נכה(למה פתאום יכניסו פושע נכה מה הקטע פה? משהו מסריח)
זה קרה לי הרבה פעמים במועדון קרב גיליתי ברגע שהם נפגשו. בטח אתם שואילים איך
אז אני אסביר כשהם נפגשו ודיברו על החיים שלהם אדוארד נורטון אמר "אבא שלי רצה שאני יתחתן בגיל 26" ואז בראד פיט אמר "אתה לא יכול אני בן 27"(לא בטוח לגבי המספרים
והציטוט לא מדוייק אבל ככה גילית)
עוד סרט שהרסתי לעצמי היה החוש השישי וחבל כי זה סרט ממש טוב וכל ההנאה הלכה
וגם באחרים גיליתי בהתחלה אבל זה היה סרט שדי קל היה לגלות
eranml
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03

הודעהפורסם: 16:47 31/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני לא ממש זוכר את כל המשפטים במועדון קרב אבל אני יודע שאבא של נורטון עזב אותו בגיל 6- איך בדיוק הוא אמר את המשפט הזה? (ובכלל אבא של בראד פיט רצה שהוא יתחתן)

ספוילר

בכלל נראה לי מוזר שהסקת מזה שספייסי נכה שהוא סוזה. כנראה יש לך חוש שישי לסרטים...

עריכה:
אתה אומר שלגלות את החוש השישי הרס לך את ההנאה מהסרט: איך אתה ידעת שאתה באמת צודק?
לפעמים בסרט אתה מגלה מה יקרה בעוד 5 דקות, ואז באמת נהרסת קצת ההפתעה וזה מרגיז. אבל כשאתה מגלה את הסוף, כבר בהתחלת הסרט, אני לא מאמין שאתה יושב שעה וחצי ומחכה לראות אם צדקת- יש עלילה שמתרחשת בזמן הזה, יש עוד סרט לראות, ההנאה לא צריכה להיפגם.

נערך לאחרונה על-ידי eranml בתאריך 16:55 31/01/04, סך-הכל נערך 2 פעמים
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
אורח69
אורח

הודעהפורסם: 16:50 31/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

eranml כתב/ה:
אני לא ממש זוכר את כל המשפטים במועדון קרב אבל אני יודע שאבא של נורטון עזב אותו בגיל 6- איך בדיוק הוא אמר את המשפט הזה? (ובכלל אבא של בראד פיט רצה שהוא יתחתן)

ספוילר

בכלל נראה לי מוזר שהסקת מזה שספייסי נכה שהוא סוזה. כנראה יש לך חוש שישי לסרטים...

כנראה שסרטים עם טוויסט בסוף, או סוף מיוחד לא מתאים לך.

אולי אני לא זוכר בדיוק אבל היה קטע כשהם נפגשו שהם דיברו כבנאדם אחד
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי