| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Elad ZZZ חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04 הודעות: 292
|
פורסם: 21:47 28/01/04 נושא ההודעה: שמישהו יסביר לי משהו לגבי טרנטינו.. |
|
|
לפי מה שאני הבנתי "להרוג את ביל" זה לא הסרט הרביעי שלו.
הסרטים שלו שהוא ביים לפני "להרוג את ביל" הם:
1. החתונה של החבר הכי שלי
2. כלבי אשמורת
3. ספרות זולה
4. 4 חדרים (קטע מהסרט)
5. ג'קי בראון
6. כמה פרקים בסדרה ER.
אם רק נתייחס לסרטים המלאים שהוא עשה הוא עשה סך הכל 4 סרטים ולכן "להרוג את ביל" זה לא הסרט הרביעי אלא החמישי.
שמישהו יסביר לי את חוסר החפיפה הזו.. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 22:27 28/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
אולי הם בוחרים לציין את הסרטים הטובים והמוכרים שלו ומוציאים בחוץ את "החתונה של החבר שלי" שנוצר לפני שטרנטינו התפרסם עם כלבי אשמורת _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:37 28/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
זה עדיין סרט של טרנטינו.
אם הוליווד רוצה או לא רוצה. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
noni_dp חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 6/06/03 הודעות: 181 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 15:08 30/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
כפי שכבר אמרתי, אולי זה יתקזז אם הם באמת יקראו לחלק השני של "קיל ביל" הסרט החמישי שלו...
הרגע נזכרתי, אגב, שב-19 לחודש (פברואר שכבר בפתח) יש מרתון טרנטינו בסינמטק ירושלים שיכלול את הסרטים כלבי אשמורת, ספרות זולה וג'קי בראון (ובסדר הזה), כנראה לקראת קיל ביל שבקרוב יוקרן שם.
אני רק מקווה שלא יהיה לי יום אחרי זה מבחן במתמטיקה שידפוק את כל העניין... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 15:58 31/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
הכוונה שלי היתה ש- "קיל ביל - החלק הראשון" היה הסרט החמישי. וזה יהפוך את "קיל ביל - חלק שני" לסרט השישי..
דרך אגב אם את יודעת יותר פרטים לגבי המרתון של טרנטינו שבסנימטק כמו: כמה עולה? באיזה שעה מתחיל/נגמר? אני אשמח לקבל.. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
noni_dp חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 6/06/03 הודעות: 181 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 16:07 1/02/04 נושא ההודעה: |
|
|
הבנתי שהתכוונת שהחלק הראשון הוא הסרט החמישי אך מוגדר כהרביעי, אך לפי דעתי, אולי החלק השני לא אמור להיות מוגדר כסרט נפרד. במחשבה שניה עכשיו, אולי באמת יהיה הגיוני להחשיב אותו כסרט אחר, אבל זה קצת שנוי במחלוקת, הרי שני החלקים נוצרו כסרט אחד.
בקשר למרתון- כן, אני יודע אודותיו פרטים. הוא יתקיים כאמור ב-19 לפברואר ויתחיל בשעה 21:30 בערב. הוא יסתיים כשייגמרו שלושת הסרטים (כלבי אשמורת- 100 דקות, ספרות זולה- 149 דקות, ג'קי בראון- 155 דקות, סך הכל 404 דקות, כלומר- 6 שעות ו-45 דקות), בהנחה שיתחילו בזמן, ייגמר בארבע ורבע בבוקר (בסינמטק אין הפסקות בין הסרטים).
כרטיס למרתון עולה 50 ש"ח (למנויים הכניסה חופשית ) ואם אתה לא מנוי, אתה יכול לקנות בקופה כרטיס רק החל מ-20 לפני תחילת הסרט (בהנחה שיהיה ביקוש, כדאי להגיע מיד כשהקופות נפתחות, ואולי קצת קודם).
ההקרנה תהיה בסינמטק בירושלים ואם אתה מברר שם לגבי ההקרנה, היא נקראת "בורחים לסינמטק- חבורה נפרדת".
בהצלחה. |
|
|
|
 |
|