יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

בצל האוסקר חלק 2:ספיישל ההמלצות של וולאס,20-21 בפברואר.

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 2:57 19/02/04    נושא ההודעה: בצל האוסקר חלק 2:ספיישל ההמלצות של וולאס,20-21 בפברואר. הגב עם ציטוט

שלום לכם ושוב אנחנו בספיישל האוסקר של ההמלצות של וולאס. אז בואו נתחיל.

שישי:
סינמה 2, שעה 2:25 – עולמו של ויין 2. למי שמעמם בלילה יש אפשרות לצפות בקומדיה של מייק מאיירס ודנה קארבי. הסרט לא זכה באוסקרים אבל לפי דעתי היה מגיע ללהקת אירוסמית' לפחות מועמדות על תפקיד משנה... חיוך

סינמה 3, שעה 13:30 – אושן 11. סרטו של סטיבן סודרברג שמבוסס על הסרט המקורי מ-1960. ועם קאסט גדול שכולל את ג'ורג' קלוני,בראד פיט,מאט דיימון,ג'וליה רוברטס ועוד...

סינמה 3, שעה 24:00 – פני צלקת. סרט הפשע המוכר של בריאן דה-פלמה. עם אל פאצ'ינו,מישל פייפר.

ערוץ 8, שעה 8:40+11:40 – סטודיו למשחק עם פיליפ סימור הופמן. הפעם עם השחקן שלרוב משחק תפקידי משנה בהמון סרטים כמו השעה ה-25,דרקון אדום,כמעט מפורסמים,מגנוליה,לילות בוגי ועוד ועוד...

YES-1, שעה 16:30 – בת שש-עשרה הייתי. סרט הנעורים של ג'ון יוז עם מולי רינגוולד ואנתוני מייקל הול (ששיחקו גם כמובן ביחד במועדון ארוחת בוקר. ורק השבוע בעוד צפיה במספריים של אדוארד שמתי לב שאותו אנתוני מייקל הול החנון משנות השמונים משחק ב-"אדוארד" את ג'ים,החבר הלא נחמד כ"כ של קים)

YES-4, שעה 17:30 – דואל. סרטו של סטיבן ספילברג על אדם הנרדף ע"י משאית מסתורית.

ערוץ יס אוסקר:
21:30 – שר הטבעות אחוות הטבעת. הסרט שהיה מועמד ל-13 אוסקרים וזכה בארבעה הוא כמובן הראשון בטרילוגיה ופעם ראשונה בטלויזיה. אני לא מאמין שיש מישהו שלא ראה,אבל מי שלא ראה ומי שרוצה לראות בפעם השניה,השלישית או העשירית אז זו ההזדמנות. עם אלייז'ה ווד,כריסטופר לי,איאן מקליין,ויגו מורטנסן,אורלנדו בלום ועוד. בבימוי המצויין של פיטר ג'קסון שכמובן מועמד גם השנה לפרס הבמאי של שובו של המלך. אגודל למעלה אגודל למעלה לא להחמיץ!

ערוץ סינמה אוסקר:
17:35 – אמריקן גראפיטי. סרט הנעורים של ג'ורג' לוקאס שהיה מועמד לחמישה אוסקרים כולל הסרט והבימוי. עם ריצ'ארד דרייפוס,רון הווארד.

21:00 – לב אמיץ. סרטו של מל גיבסון מ-1995 שהיה מועמד לעשרה אוסקרים וזכה בחמישה כולל הסרט הטוב ביותר והבמאי הטוב ביותר (מל גיבסון). התסריט הוא של רנדל וולאס ושימו לב-ממש לפני הסרט בשעה 19:25 יקרינו מאחורי הקלעים של הסרט,שאם זה באמת שעה וחצי אז זה משהו שאני ממש צריך לראות כי ב-DVD למשל יש רק חצי שעה של ראיונות ומאחורי הקלעים...אז אני יכוון את הוידאו להקליט ויכול להיות שגם אני יקליט את הסרט כי שמעתי עליו דברים יפים ואולי אני יאהב אותו... מוציא לשון
אגודל למעלה אגודל למעלה לא להחמיץ!

שבת:

ערוץ E, שעה 19:10 – סיפורי הוליווד:וינונה ריידר. 40 דקות על השחקנית המוכשרת ששיחקה בין השאר ב-נערה בהפרעה,מציאות נושכת,המספריים של אדוארד,ביטלג'וס ועוד.

ערוץ יס אוסקר:
13:20 – סופרמן. ב-2006 מתוכנן לצאת סרט סופרמן חדש ובינתיים אפשר להיזכר בסרט מ-1978 עם כריטופר ריב בתפקיד הגיבור עוד לפני שעבר את התאונה הקשה כמובן. גם עם ג'ין הקמן בתור לקס לות'ר ומרלון ברנדו. הסרט היה מועמד לשלושה אוסקרים.

16:05 – הארי פוטר ואבן החכמים. הסרט על הספר של ג'יי קיי רולינג בבימוי של כריסטופר קולומבוס. הסרט היה מועמד לשלושה אוסקרים ועוד ארבעה חודשים מגיע הסרט השלישי בסדרה...

24:20 – מלתעות. סרטו הקלאסי של סטיבן ספילברג. הסרט זכה בשלושה אוסקרים והיה גם מועמד לסרט הטוב ביותר. חצות ועשרים זה גם שעה מצויינת לראות את הסרט.

ערוץ סינמה אוסקר:
21:00 – שר הטבעות אחוות הטבעת. למי שאין יס יוכל לראות את הסרט גם בכבלים (אבל באיחור של יום). אגודל למעלהאפשר להחמיץ (אבל רק מי שראה אותו אתמול ב-YES... חיוך גדול )

זהו להפעם. נתראה שבוע הבא בפעם האחרונה של הספיישל אוסקר של ההמלצות. סוף שבוע נעים עם המון סרטי אוסקרים.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
ארגורן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03

הודעהפורסם: 14:58 19/02/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ראיתי את הסרט שר הטבעות אולי עשרים או אפילו שלושים ביום!!! מוציא לשון.
עכשיו ברצינות אני לא מתכוון להחמיץ את שר הטבעות : אחוות הטבעת למרות שראיתי אותו איזה 12 פעם ואולי אפילו יותר , מה גם שזה החלק האהוב עלי מבין שלושת הסרטים.
יכול להיות שאני אראה גם את הסרט "אושן 11" ששמעתי עליו דברים טובים ומשתתפים בו כוכבים רבים.

לגבי הסרט "לב אמיץ" אני בעד החרמה כללית של כל הסרטים שמשתתף בהם מל גיבסון מסיבות מובנות.

השקעה יפה מאוד בהמלצות אגודל למעלה
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 1:55 20/02/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

זה שהוא אנטישמי העיתונות אמרה. והיא גם אמרה הרבה דברים אחרים שלא כולם היו מאוד נכונים. אמרו שאבא שלו הכחיש את השואה ודברים וכאלה אבל גיבסון עצמו אמר שהוא ממש לא אנטישמי וזה רק סרט,וסרט היסטורי שמביא את החלק שלו בסיפור. שעשו את לב אמיץ אז כל תושבי אנגליה לא אמרו מיד שגיבסון אנטישמי...

בכל אופן לב אמיץ שווה צפיה גם אם אתה חושב שהבן אדם אנטישמי וגם שלא... אגודל למעלה
(והדיון הזה שייך למקום אחר ולא לשרשור ההמלצות שלי...)
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 18:19 20/02/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

באמת הפעם יש המון סרטים ואני ממליץ לכולם לראות את אושן 11. סרט שודים מבריק עם הרבה מתח וסטייל. למי שאוהב סיומים מפתיעים שווה לו לראות את אושן 11. חוץ מזה הסרט גם די מצחיק עם כמה בדיחות טובות וקאסט מרשים עם משחק מעולה של ג'ורג' קלוני, בראד פיט ואנדי גארסייה. גם בסוף השנה אמור לצאת אושן 12 לקולנוע ואני מקווה שהוא יהיה טוב כמו הראשון.

גם עכשיו יש להזמנה שיקאגו ביס וגם בדיגיטלי נראה לי. סרט שזכה ב6 פרסי אוסקר, אבל אני לא כל כך אהבתי אותו.

גם זה שיש הקרנת בכורה של שר הטבעות: אחוות הטבעת זה מעולה. מעניין אם בשנה הבאה הם יראו את שני הצריחים.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי