יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

היתה לי ילדות מאושרת!

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 0:01 12/03/04    נושא ההודעה: היתה לי ילדות מאושרת! הגב עם ציטוט

באמת חיוך

ובלי קשר, הסרט החדש של אחי, אורי סיון, יוקרן היום (יום שישי בשעה 22:00) בבכורה טלוויזיונית. הסרט, "היתה לי ילדות מאושרת" הופק במסגרת פרוייקט "סרטים מכאן" של הכבלים ובהתאם יוצג רק בערוץ 4 של HOT.

הסרט, מספר על נוגה שבפעם הראשונה בחיים מתבוננת על הוריה ועל המשפחה שלה, וכמובן גם על עצמה. המשחק בסרט הוא מעולה (במיוחד טלי רובין בתפקיד נוגה) והדמויות אנושיות ובעיקר מעניינות. יש להן דחפים ופנטזיות שלא תמיד קל להבין, יש להן היסטוריה - משותפת אך בעיקר אישית, ולשילוב בין הפנטזיות למציאות יש עוצמה שמעוררת כאב וכמיהה. הנסיון של נוגה לפענח את העולם ולמצוא אהבה מעורר הזדהות, והמשפחה שלה - נורא נורמלית אבל כזאת שאפשר בעיקר להאבד בה, מעוררת גם מועקה וגם חמלה, וזאת גם משפחה מצחיקה. בכלל יש לסרט אוירה ייחודית וקצב אחר - קצב שצריך להקשיב לו וללכת איתו כדי להצליח לראות את מה שאולי בדרך כלל אנחנו מעדיפים שלא לראות...

הביקורת המלאה תעלה לאתר לכל היאוחר מחרתיים, אז אולי כדאי שאחכה רגע. בינתיים אני יכולה לספר לכם שזה סרט רגיש, מרגש ומעורר מחשבה - כזו שלא נכבית גם ימים רבים לאחר הצפייה. זה סרט לקחת ללב (גם אם זה קשה) ולהחזיק (גם אם זה קשה) ולהרהר. זה סרט מקסים בגלל שהוא בלי פשרות. המשחק המצויין, הדיאלוגים, הצילום, והאווירה כולה שנוצרת בסרט מעבירה את הצופה דרך חוויה. חוויה פנימית.

אני מאד ממליצה לכם לראות.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
עודד
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02

הודעהפורסם: 5:30 12/03/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מזל"ט ובהצלחה.

עודד (שכותב כל הסופ"ש בחינת בית בהתנהגות ארגונית)
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
פנגו חתול קטן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 21:14 27/03/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ממ..
1.הרבה בהצלחה עם הסרט !!!
2.קראתי את הביקורת ואני רוצה לראות...אז אני אעשה את מתישהו...
Elad ZZZ
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04

הודעהפורסם: 22:08 27/03/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ראיתי ודיי אהבתי.
אני אישית לא רואה כל כך סרטים ישראלים, פשוט לא יוצא לי, אבל את הסרט "היתה לי ילדות מאושרת" ראיתי ודיי נהנתי.
אני בהחלט ממליץ.
אגודל למעלה
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

הודעהפורסם: 23:20 27/03/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הי, מעניין אותי איפה ראית (טלוויזיה או הקרנה אחרת?) וגם מה אהבת ומה פחות אהבת. אין לי בעייה לשמוע גם דעות פחות חיוביות על הסרט, פשוט מסקרן אותי לדעת מה אנשים אחרים ראו בו. אם בא לך לשתף...
Elad ZZZ
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 8:54 28/03/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ראיתי בטלוויזיה.
אני יותר מאוחר אמצא את הזמן לרשום מה אהבתי ומה פחות אהבתי, מאחר שעכשיו מוקדם ויש לי סידורים.. חיוך
חוץ מזה יש לי את הסרט על קלטת אני אשמח לראות אותו שוב פעם ולתת לך דעה יותר חזקה ונכונה. אני, אישית, אהבתי את הסרט. חיוך

הודעהפורסם: 15:04 7/04/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

סרט גדול. חבל שהעברית היא מכשול בעולם. לדעתי, אחרי "קלרה הקדושה" אני חושב שאורי סיוון פשוט גאון (טרם צפיתי ב"דומינו"). כל הכבוד אורי. תמשיך ככה. אל תתפשר, אפילו שכמו שאני מבין, הרבה פרנסה אין כשעושים איכות.
מוריסון
אורח

הודעהפורסם: 3:15 21/04/04    נושא ההודעה: ילדות חביבה... הגב עם ציטוט

אני חייב להודות שקצת התאכזבתי מאורי סיוון,הוא המשיך את הכיוון הרגיש שלו ובנה סיפור יפה,מרתק ומעניין,אבל לדעתי הוא שגה בליהוק השחקנים.
כמובן שזוהי דעתי האישית שמעתי גם דעות אחרות אבל המשחק של השחקנים לא היה אמין כל כך,במיוחד שני ההורים.הן לא שיחקו ברמה כובשת והדמות של האמא קצת הייתה בעייתית ולא בנויה טוב,הדמות עצמה נראתה כלא סגורה ולא אמיתית ,בלי קשר למשחק החלש של השחקנית.
אבל בסך הכל סריט נעים,מלא רגש ומרתק...
פנגו חתול קטן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 13:10 21/04/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

איזה ניק מהמם יש לך !
(בתקווה שזה שהניק זה אכן הכוונה)

נשמח אם תרשם.
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

הודעהפורסם: 10:41 23/04/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אהלן, הסרט יוקרן שוב בערב יום העצמאות (בכבלים) למי שפיספס או רוצה הקרנה שניה, ואין לו כח לפטישים בראש או ספריי בפנים... חיוך
Elad ZZZ
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 11:31 23/04/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אפשר להנות משני העולמות ולהקליט את הסרט.
חיוך
כמוני..
כוכבת אתר
כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02

הודעהפורסם: 12:45 23/04/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אם אני לא טועה, הסרט יהיה בטלוויזיה (בערוץ הסרטים) ביום העמצאות עצמו בשעה 15:27 אחה"צ.
אבל אני עוד אבדוק, אולי הוא משודר גם בערב יום העצמאות?...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם
נטלי
אורח

הודעהפורסם: 12:26 28/04/04    נושא ההודעה: "הייתה לי ילדות מאושרת" - דעתי ומה שיש לי לומר הגב עם ציטוט

אני חייבת לציין שהסרט "הייתה לי ילדות מאושרת" הוא אחד הסרטים המדהימים והמרשימים שראיתי. העלילה מציאותית ונודעת במקומות שטרם הקולנוע נגע בהן. הסרט רב משמעויות, רבדים ופשוט מ-ר-ת-ק. הסיפור מקורי והתסריט פשוט גאוני. רק טלוויזיה ישראלית, משוחררת מלחצי רייטינג, יכולה ליצור כזו יצירת אומנות. המשחק של טלי רובין כובש...!
אני בד"כ מסתייגת מהרעיון, אבל אני כל כך ממליצה לכתוב ספר על התסריט הזה... אני מתפלאת שהסרט לא נכתב על בסיס ספר.

למישהו יש מושג אם הסרט יוצא בוידאו/DVD ? יש לי ספריית סרטי מופת ויש בה מקום בדיוק לסרט כזה...
לכל מי שקורא את זה וחושב שאני מגזימה, אני ממש לא, הסרט הותיר בי רושם כה רב!
יעל, בבקשה ממך אם תוכלי מסרי לאחיך שהוא גאון ואני מקווה לראות עוד מיצירותיו.

אגודל למעלה

נטלי
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי