| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
פנגו חתול קטן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 218 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 20:06 12/04/04 נושא ההודעה: זיהוי סרט... |
|
|
צריך עזרה קטנה...
סרט כזה מתח..קצת ישן על סטודנטים לרפואה שמתחרים בנהם מי מצליח לגרום לעצמו מוות קליני ולחזור אל החיים...ורואים את העולם מבפנם או משהו כזה...
מישהו יודע איך קוראים לו ?
ממתי ?
מה זה בכלל ?
תודה. _________________ שלכם,
פנגו קטן. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 20:14 12/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
לסרט קוראים בעברית "קו הדממה" ובאנגלית Flatliners. ביים אותו ג'ואל שומכר בשנת 1990 ומככבים בו: קיפר סטרלנד, ג'וליה רוברטס, קווין בייקון ועוד. למייטב זכרוני, הסרט קצת בוסרי אך בסה"כ טוב.
פרטים נוספים בדף שלו ב-IMDb:
http://us.imdb.com/title/tt0099582 |
|
|
|
 |
noni_dp חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 6/06/03 הודעות: 181 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 11:14 26/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
גם לי יש שאלה קטנה בקשר לזיהוי סרט- מצאתי קלטת שכתוב עליה מוות אכזרי, אבל מתחילת הצפייה לא ברור לי איזה מסרטי הסדרה הוא הסרט. הסרט מתחיל כשהגיבור מספר על מה שקרה לו ועל הפיכתו לעבד או משהו דומה. אם מישהו יודע...
תודה |
|
|
|
 |
Elad ZZZ חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04 הודעות: 292
|
פורסם: 14:02 26/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
אם תוסיף קצת יותר פרטים, אני בטוח שנוכל לעזור לך.
 _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 11:47 27/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
איכשהו יצא שיש לי את החור הזה בהשכלתי ולא ראיתי את הסידרה הזו, כך שלא אוכל לעזור לך על סמך היכרות. אבל, אולי הרשת (IMDb, ואתרים נוספים) יוכלו לעזור...
הסרט הראשון בסידרה נקרא The Evil Dead, הוא יצא ב-1981 ותקציר התחלת העלילה שלו הוא: חבורה של חמישה חברים יוצאת לחופשה בבקתה שנמצאת בחורשה בהרים. שם הם מוצאים את ספר המתים ומכשיר הקלטה. השמעת הקלטת שבמכשיר, משחררת את כח הרשע שנמצא בחורשה.
אל התסריט המלא
הסרט השני נקרא Evil Dead 2: Dead By Dawn, הוא יצא ב-1987 ותקציר התחלתו הוא: אש, הגיבור של הסרט הקודם חוזר לביקתה עם חברתו, הם משמעים את הקלטת וכח הרשע מתעורר שוב... לבקתה מגיעים גם: ביתו של הפרופסר שחקר את הנושא (ולו שייכת הבקתה), שותף של הפרופסור, מכונאי וחברתו.
אל התסריט המלא
הסרט הלישי נקרא Army of Darkness, הוא יצא ב-1993 ותקציר התחלתו הוא: אש מוצא את עצמו במאה ה-13 (ימי הביניים), כשיש לו: את המכונית שלו, רובה צייד ומסור חשמלי... בהתחלה הוא נחשד בהשתייכות לצד האפל ע"י אנשי הממלכה אליה הגיע, אך בהמשך הוא ילחם כנגד כוחות הרשע התוקפים אותם.
אל התסריט המלא
אם התקצירים הקצרצרים לא מספיקים, אני מניח שקריאת התחלת התסריטים, תספק לך את התשובה. אגב, האם בסרט עצמו לא מופיע שמו? |
|
|
|
 |
Elad ZZZ חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04 הודעות: 292
|
פורסם: 10:33 28/04/04 נושא ההודעה: |
|
|
הסידרה נראת כמו הסרטים דלי התקציב שרק מעטים רואים ועוד יותר מעטים נהנים... _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
|