| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
|
|
|
 |
ברק כוכב אתר

בפורום מ: 19/06/02 הודעות: 42
|
פורסם: 17:43 18/09/02 נושא ההודעה: |
|
|
| אפשר לינקים ישירים? (אני יודע שאני נודניק ואני מצטער על כך) עדיפות דווקא לגירסאות הפחות גדולות. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
|
|
|
 |
ברק כוכב אתר

בפורום מ: 19/06/02 הודעות: 42
|
פורסם: 19:12 18/09/02 נושא ההודעה: |
|
|
| נראה מעניין למדי הסרט עם התא טלפון, אני רק לא ממש מבין איך אפשר למשוך אותו במשך שעה וחצי. |
|
|
|
 |
מארק חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 23/08/02 הודעות: 173 מיקום: ק.ביאליק
|
פורסם: 10:07 20/09/02 נושא ההודעה: |
|
|
| אורן, אתה לא חושב שכדאי תמיד לפרסם גם לינקים ישירים? למען האמת, אני חושב שלהוריד סרטון כלשהו זה גם מהיר יותר מלטעון אותו דרך האינטרנט, וזה גם נותן לך אפשרות לצפות בו שוב ושוב מתי שרוצים. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 10:15 20/09/02 נושא ההודעה: |
|
|
לא כולם מעדיפים להוריד את הטריילרים, יש הרבה (בעלי אינטרנט מהיר) המעדיפים לראות אותו ברשת בלי שיתפוס להם נפח בדיסק הקשיח. מה גם שמי שלא מבין מספיק ילחץ באופן רגיל על הלינק ואז יקבל דף ריק (בהתחלה עד שהסרט יתען) וזה עלול לבלבל אותו.
עדיין אם יש דרישה, אני תמיד אשתדל לספק את הלינקים הישירים - רק תבקשו.
[ הודעה זו נערכה על-ידי: אורן בתאריך 2002-09-20 11:16 ] |
|
|
|
 |
מארק חבר/ת פורום ותיק/ה

|
פורסם: 10:26 20/09/02 נושא ההודעה: |
|
|
לי יש אינטרנט מהיר, אבל בנוסף גם יש לי דיסק קשיח בעל קיבולת גדולה, כך שאני באופן אישי, תמיד מעדיף להוריד למחשב את הסרטונים הטובים.
בכל אופן, עוד משהו. את הטריילר של PB ראיתי בערך בתאריך שבו פרסמת את ההודעה/חדשה הזאת. אחרי שפירסמת לינקים להורדה ישירה, הורדתי אותו בגרסה הכי גדולה למחשב. כאשר צפיתי בו מהמחשב הוא נפסק באמצע, התמונה נשארה תקועה ולא היה קול. כך זה היה תמיד (גם כאשר הפעלתי את הסרטון שוב ושוב). חשבתי לעצמי, "אוריד את הסרטון שוב". כך עשיתי, והעניין שוב קרה, אבל הפעם לקראת סוף הסרטון (באופן די אירוני, בדיוק ברגע שבו הצלף אומר "One...Two...Three").
יש הסבר לזה? אני משתמש ב-QT6, לא בגרסת ה-PRO ויש לי WIN98SE. זו לא בעיה עם התוכנה או מערכת ההפעלה אלא בסרטון, כי אין לי בעיה עם אף טריילר אחר שהורדתי. הטריילר הזה פגום או משהו (להורדה)? |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 10:36 20/09/02 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא תמיד מוריד את הטריילירים, אם זה משהוא שלא בטוח לגבי אני קודם רואה אותו ברשת בגירסה הקטנה שלו ורק אחרכך מחליט. יש גם הרבה טריילרים שממש אין משמעות לגודל הגירסה (כמו לסרט החדש של ג'רי סיינפלד).
סביר להניח שהיו בעיות עם השרת של אפל בזמן שניסית להוריד, אם אתה עדיין רוצה לשמור את הטריילר הזה שווה לך לנסות שוב. |
|
|
|
 |
מארק חבר/ת פורום ותיק/ה

|
פורסם: 12:39 20/09/02 נושא ההודעה: |
|
|
בסדר, סופסוף (בפעם השלישית) הצלחתי להוריד את הטריילר כראוי. אני חושב ש-PB יהיה אחד מהסרטים שיש להם מספיק פוטנציאל כדי להצליח, אבל גם מספיק פוטנציאל כדי להיכשל.
הכול תלוי בעד כמה טוב יהיה הסרט. ידוע כבר הרבה פעמים עד כמה טריילרים טובים יוצרים ציפיות ובסופו של דבר מתברר שה-30 ש"ח על הסרט לא שווים גרוש (סרט גרוע). היו הרבה מקרים כאלו..."עידן הקרח", "The Thomas Crown Affair" ועוד.
אני מצפה בקוצר רוח שהסרט ייצא ואוכל לקרוא ביקורת עליו באתר שלכם...
מסקרן לדעת אם הוא יצליח ועד כמה.
רעיון מקורי יש לו, זה בטוח.
הטריילר של הסרט עם סטיבן סיגל שווה את ה-3 דקות שייקח לי לטעון אותו? |
|
|
|
 |
|