| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
רותם חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 31/08/02 הודעות: 8
|
פורסם: 21:29 29/09/02 נושא ההודעה: |
|
|
| בעקבות הצפייה בביתר פרובנס, ששם זאב רווח מגלם תפקיד מצוין, עלתה אצלי השאלה- מיהו זאב רווח- שחקן בינוני של סרטים נחותים או שחקן מבריק שעדיין לא קיבל מספיק הזדמנויות כדי להראות את יכולתו. אני נוטה לקבל את האקסיומה השנייה. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 22:52 29/09/02 נושא ההודעה: |
|
|
את "בית"ר פרובאנס" (שזכה אתמול במקום הראשון בתחרות הסרט העלילתי של פסטיבל חיפה) עדיין לא ראיתי, אבל אני יודע שזאב רווח הוא שחקן מאוד מגוון. עד היום הוא הופיע בסרטים, בהצגות, במחזות-זמר, במופעי בידור, בתוכניות טלוויזיה (אני מדבר על תוכניות כמו "המשאית", לא על הטברנה) ועוד, כך שאני לא חושב שהוא לא קיבל מספיק הזדמנויות, אלא ש"אנחנו" זוכרים לו רק את התפקידים בסירטי הבורקס (ושכניהם - הסרטים התורקיים). גם אני מאוד לא אהבתי את הצורה בה הוא מגלם את הדמיות בסרטים הנ"ל, אבל כשהוא לא מקצין את הדמיות וכשההפקה סביבו היא יותר איכותית, הוא יודע לגלם דמיות בצורה מאוד טובה ו"אמיתית". אז אני חושב שהוא כבר הוכיח שהוא שחקן טוב, אבל כנראה שתמיד יזכרו אותו מהסרטים הפחות מוצלחים שלו.
[ הודעה זו נערכה על-ידי: אורן בתאריך 2002-09-29 23:53 ] |
|
|
|
 |
מוש השור חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 4/07/02 הודעות: 12
|
פורסם: 14:25 3/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
| חוץ מבבית"ר פרובאנס שלא ראיתי אז אני לא יכול להגיב עליו, באיזה סרט זאב רווח הראה שהוא שחקן טוב? |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 13:38 4/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
| אני לא ממש זוכר באופן ספציפי, אבל נראה לי שאני התרשמתי ממנו לטובה בתאטרון ובטלוויזיה. הדבר האחרון שראיתי איתו היה המיני-סידרה "המשאית", בה לפי דעתי, הוא שיחק היטב. |
|
|
|
 |
רותם חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 31/08/02 הודעות: 8
|
פורסם: 23:14 6/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
| אני מסכים עם אורן לגבי המשחק הטוב של רווח ב-"משאית" ואי-אפשר להתעלם מהמשחק המזהיר שלו בתיאטרון בתור "סלאח שבתי" (ואני לא שוכח שאלה חוקים אחרים לגמרי) ואני גם מפנה אתכם ל"בובה" סרט מ- 86' (אם אני לא טועה), שבה שיחק מצוין לצידה של חני נחמיאס. |
|
|
|
 |
jimcarrey חבר/ת פורום

בפורום מ: 1/10/02 הודעות: 21
|
פורסם: 20:52 8/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
הוא שחקן, קומיקאי מעולה!
_________________ And in case i dont see you,good afternoon,good evening & good night |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
|
|
|
 |
|