יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

הארי פוטר וגביע האש - הטוב בסדרה

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
oferlvi
חבר/ת פורום מתחיל/ה
חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 3/05/03

הודעהפורסם: 8:35 3/12/05    נושא ההודעה: הארי פוטר וגביע האש - הטוב בסדרה הגב עם ציטוט

ראיתי אתמול את הסרט ובעיני הוא הטוב בסדרה, עשוי בצורה מרתקת, מלא פעלולים ומומלץ בכל לב.
פרטים נוספים בפוסט בבלוג שלי
http://www.tapuz.co.il/Blog/ViewEntry.asp?EntryId=555747
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
אורח

הודעהפורסם: 20:26 6/12/05    נושא ההודעה: כרטיסים לסרט הגב עם ציטוט

היי.. רציתי לדעת איפה ניתן לרכוש כרטיסים לסרט (באינטרנט). חשוב לי מאוד שזה יהיה ביום חמישי האם יש אתר שיכול לעזור לי ? תודה! סתיו
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 21:50 6/12/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

יש את טיקטנט:
http://www.ticketnet.co.il/ticketNet/jsp/Cinema/index.jsp

כבר עכשיו אפשר לקנות שם כרטיסים ליום חמישי. לפי מה שראיתי, כרגע זה רק לגירסה האנגלית, אבל אני מניח שבימים הקרובים תעודכן גם האפשרות לקנות כרטיסים לגרסה המדובבת.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
619
חדש/ה בפורום

בפורום מ: 9/12/05

הודעהפורסם: 14:12 9/12/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מישהו יכול להגיד לי מתי ייצא הארי פוטר וגביע האש עם הדיבוב לעברית כי אח שלי כל הזמן רוצה לראות את הסרט הארי פוטר וגביע האש וזה באנגלית ואני הבטחתי לו שאני ייקח אותו מתי זה יהיה בעברית ?
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 15:24 10/12/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני לא יודע מתי בדיוק הוא יוצא בדיבוב עברי, אבל סביר להניח שבעוד שבוע שבועיים. בכל מקרה, בחנוכה הגירסה הזו תהיה זמינה.

כששאלתי את ידידי רד פיש, אם הוא יודע מתי יוצאת הגירסה המדובבת, הוא אמר שכלל האצבע הוא: "אם אתה לא יודע לקרוא תרגום, אתה בלי ספק צעיר מדי לסרט הזה". לעומת זאת, אני הלכתי לסרט (בגרסה האנגלית) עם אחייני אלמוג, שעדיין לא יודע אנגלית וגם לא מסוגל לקרוא כתוביות, ולמרות הקטעים המפחידים, הוא מאוד נהנה.
בקיצור, אם אתה מכיר את אח שלך ככזה שנבהל ומפחד, אולי הסרט עדיין לא מתאים לו.
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 16:55 17/12/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הגרסה המדובבת לעברית תעלה בשבוע הבא. תורמים את קולם: רבקה מיכאלי, ששון גבאי, ענת וקסמן, אלברט כהן, אורי אומנותי, עדנה גורן, ענת וקסמן, דרור קרן, אוהד שחר, אמנון וולף, יוסי גרבר, יחזקאל לזרוב, מתי אטלס, יגאל שדה ועשרות שחקנים נוספים.

אגב, למי שלא שם לב, ביקורת על הסרט, עלתה גם אצלנו:
http://movies.israel.net/show.php?s=hp4
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי