| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
מפגר(?) אורח
|
פורסם: 14:26 5/10/04 נושא ההודעה: החשוד המיידי (מי שלא ראה- לא כדאי שיכנס) |
|
|
אתמול ראיתי את החשוד המיידי בפעם הראשונה.
יש לי בעיה בסרטים כאלה ובכלל בעיה בחיים: אני מסבך דברים פשוטים.
בקיצור, לא ממש הבנתי מה נסגר שם בסוף.
הבנתי שאת חלק מהשמות (קובאיאשי, רדפוט) הוא המציא ומזה מסיקים שהרבה דברים שהוא סיפר לא קרו באמת. ושקייזר הוא בעצם ורבל (ספייסי).
אבל מעבר לזה לא הצלחתי להבין,
אז מה באמת קרה אחרי הline up ?
ורבל הרג את קיטון?
כל בלאגן היה כדי להרוג את הבנאדם (המבוגר עם השפם) באוניה??
מישהו מוכן להסביר לי?? |
|
|
|
 |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 16:36 5/10/04 נושא ההודעה: |
|
|
אולי ביום אחר שיהיה לי יותר כוח וזמן.
אחרי ויכוחים עם הרבה אנשים ב IMDB (כדי לך להיכנס לפורום שם ולבדוק את כל מה שאתה שואל), הבנתי שאפשר להסתכל על הסרט
הזה מהרבה מאד זוויות.
בקצרה (איך שאני רואה את זה):
הסיפור נגלה לעייניינו כפי שקוייאן רואה אותו (והוא כמובן מדמיין את ההתרחשות לפי סיפורו של ורבל).
בכל אופן, סרט מצויין. _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone... |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 16:45 5/10/04 נושא ההודעה: |
|
|
יש לי בעיה עם מה שאתה אומר.
אם הצופה רואה את מה שקויאן מדמיין, אז מה ההסבר לזה ש"קובאיאשי" אוסף את ורבל באוטו בסוף?
אני עדין אשמח אם למישהו יש סבלנות להסביר מה קרה\לא קרה שם. |
|
|
|
 |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 20:31 5/10/04 נושא ההודעה: |
|
|
יש לי את הדיוידי בבית. בקומנטרי אומר הבמאי, בראיין סינגר, שאחד מהמוטיבים של הסרט הוא שבכל שקר יש גם אמת.
הוא ציין שהקטע עם קוביישי מסמל בדיוק את זה.
עכשיו לפי דעתי, אנחנו רואים את מה שקוייאן מדמיין. הוא נתן לקוביישי צורה מסויימת, דמות מסויימת.
בסוף, הבמאי מראה לנו שקיימת כזו דמות. המראה שלה לא משנה. היא נראת כמו הדמות שדמיין קוייאן (שוב, לפי דעתי) כדי שאנחנו, הצופים, נבין את המסר של הבמאי- בכל שקר יש קצת אמת. _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone... |
|
|
|
 |
maorlevy אורח
|
פורסם: 14:29 13/01/06 נושא ההודעה: כן... |
|
|
כל השמות שורבל אמר בסוף הוא המציא את זה מהלוח.. הכל, הם נכנסו לספינה כדי להרוג את האיש הזה, כי הוא היחיד שיכל לזהות את קייזר, ולפי ההבעת פנים של קיטון לפני שהרגו
אותו רואים שזה באצל ורבל, הוא מגחך על האיש שכולם פחדו ממנו, כל הסיפור שונה עם כל השמות שהוא ראה על הלוח! |
|
|
|
 |
|