| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
danydin חדש/ה בפורום
בפורום מ: 24/12/02 הודעות: 1
|
פורסם: 9:30 24/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
hey!
אז ככה, ראיתי את הסרט הזה דיי לא מזמן, בערך שבוע שעבר, היה לי מאוד משעמם אז...החלטתי לשכור סרט. בקיצר לדעתי זהסרט מקסים!!! ממש אהבתי אותו, זה כל כך כיף לראות מדיי פעם סרט מרענן שהסוף שלו לא צפויי! העניים שלי היו רטובות במשך כל הסרט...לא יודעת למה, זה פשוט סרט יפה. כי כשסרט גורם לי לבכות...זה סרט מעולה!
אז, מה אתם חושבים על הסרט הזה????
נ.ב. עוד 2 דברים שהוסיפו לא מעט לסרט זה 2 השחקנים המקסימים
Patrick Fugid and Billy Crudup
וויליאם וראסל
william and russal |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 15:00 24/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
לי עדיין לא יצא לראות את הסרט, אז אני לא יכול להחוות דעה. מכיוון שזו הפעם השניה בזמן האחרון שמזכירים את הסרט בפורום (ההתיחסות הקודמת היתה לגבי הלהקה האמיתית שהיתה ההשראה ללהקה שבסרט), אני מפנה אתכם (מי שעדיין לא היה שם) לביקורת של יעל ולאתר הסרט
[ הודעה זו נערכה על-ידי: אורן בתאריך 2002-12-24 15:02 ] |
|
|
|
 |
יניב חקמן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 184 מיקום: הרצליה
|
פורסם: 21:32 24/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
"כמעט מפורסמים" סרט מדליק. יש בו חוצפה, רגישות, יופי ואמת. סיפור פשוט מאוד ומיוחד מאוד שנוגע לכל אדם המחפש לעסוק במה שהוא אוהב, ובשילוב אלמנטים מודרנים מעולם המוזיקה.
המשחק של פטריק פוג'יט ובילי קרודופ אכן מצוין, כמו שהוזכר, אבל קייט הדסון ופרנסס מקדרמונד מצויינות ולא סתם היו שתיהן מועמדות לאוסקר על התפקיד בסרט הזה.
בקיצור, מאוד מאוד מומלץ, בעיקר בחורף כשצריך לחמם את הלב. |
|
|
|
 |
מסמר חלוד חבר/ת פורום

בפורום מ: 26/06/02 הודעות: 99 מיקום: מרכז
|
פורסם: 0:48 25/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
כמו שרשמתי לפני מספר ימים בפורום , הסרט 'כמעט מפורסמים' , חוץ מהיותו סרט מגניב לאללה , הוא סרט בעיקר לאוהבי מוסיקה בכלל , ואוהבי רוק בפרט.
אני לא יכול לדמיין מישהו שלא אוהב רוק שממש יהנה מהסרט.
אחרת הוא ממש מפסיד חלק חשוב מהרעיון של הסרט...
החלוד.
 |
|
|
|
 |
Oren the Snark חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 2/07/02 הודעות: 196 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 2:42 25/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
הסרט באמת מעולה, חובב מוזיקה כמוני ישב והתמוגג, בעיקר כחובב "הסטוריה ותרבות" (אלק) של הרוק. אבל ראיתי את הסרט פעמיים, כל פעם עם בחורה אחרת שבכלל לא קשורו למוזיקה הזו ולא יודעות כלום על רוק ושתיהן ממש נהנו.
לגבי הדיון - הסרט לא דוקא מרמז על להקה ספציפית אלא תיאור "עלייתו ונפילתו" של הרוק של שנות השבעים. התיאור מתאים ללד-זפלין באותה מידה (ואף יותר) מלאולמן ברודרס (למרות שקמרון קרואו היה בסיבוב הופעות שלהם. אין לי מושג מי אלו הFREE.
יש ספר קצת ארוך מדי וקצת פמיניסטי אבל בהחלט שווה הצצה - I Am a man - Gods, sex and rock n roll - שווה לכל מי שרוצה "הבין" את התופעה.
ונסיים בהימנון הרוק האותנטי של בריטני ספירס (נכון?) I love rock n roll
[ הודעה זו נערכה על-ידי: Oren the Snark בתאריך 2002-12-25 02:49 ] |
|
|
|
 |
|