| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| איפה אתם מעדיפים לראות סרט, בקולנוע או ב-DVD? |
| קולנוע |
|
66% |
[ 12 ] |
| DVD |
|
33% |
[ 6 ] |
|
| סך-הכל הצבעות : 18 |
|
| מחבר/ת |
הודעה |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 12:19 22/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
לאור המתקפות חסרות השחר נגדי
| Oren the Snark כתב/ה: |
מאלדר, אתה במיוחד תתביש.  |
( לא היית צריך לגייס פה את כוחות נאט"ו...)
| William Wallace כתב/ה: |
ו-מולדר: ביבייסיטר? בן כמה אתה בכלל? |
אז ככה:
אני רוצה להבהיר שמבחינתי אין ויכוח על איכות הקולנוע העדיפה על DVD.
הטענה שלי היא שיש עוד שיקולים בעניין.
יש גם הבדל בין הצפיה הראשונה לשניה. אני למשל לעולם לא אלך לאותו סרט פעמיים בקולנוע. הפעם השניה תהיה ב-DVD עם כל התוספות. וכן השלישית והרביעית...
חוץ מזה, אני בן 24 אז נא להירגע. אמנם יש לי בת, אבל עוד אין לי קטטר.
וכן, אני ראיתי DVD שצרוב משני הצדדים. זה היה "הנסיכה הקסומה", כשצד אחד היה מסך מלא ושני מסך רחב.
אין צורך להגיב ב:"הכל היה ברוח טובה, אל תיקח את זה אישית", כי זה ברור לי...  |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 1:03 23/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
חשבתי אתה יותר גדול מולדר... אתה רק 4 שנים מעליי...
ואני שאלתי אם מישהו פגש פעם DVD לא עם צד אחד מסך רחב, וצד אחד רגיל. אלה DVD עם ממש שתי צדדים,חצי סרט בכל צד...
בן\בת כמה הילד\ה שלך? ואני חושב שמיצינו כבר את הנושא הזה...אפשר לנעול את זה.
"the power of crist compels you" |
|
|
|
 |
PSben אורח
|
פורסם: 1:56 10/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
אף אחד לא נותן תשובה ל-William Wallace, אז אני אתן.
יש לי את הסרט - FACE OFF, (ג'ון טרוולטה וניקולס קייג' בסרט של ג'ון וו) ב-DVD. הסרט מחולק לשני חלקים, כל חלק צרוב על צד שונה, אין תוספות בכלל! |
|
|
|
 |

|
פורסם: 1:07 11/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
PSben- אתה אומר שקנית אותו בחנות? או שהוא צרוב? מוזר שאין בו בכלל תוספות... לא טריילר ולא רצועת Audio ??
תודה על התשובה דרך אגב... |
|
|
|
 |
PSben חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 11/02/03 הודעות: 12 מיקום: מרכז
|
פורסם: 14:55 11/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
כן, זה סרט שקניתי (הסרט השני שקניתי ב-DVD).
ואכן מוזר שאין שם תוספות. כך גם לגבי סרט נוסף שקניתי - Fifth Element, גם הוא בלי תוספות. לא טריילר ולא רצועת במאי, לא כלום.
אגב, לגבי Fifth Element, הוא יצא בגרסה נוספת לפני כשנה. שם יש תוספות.
למרות שאין תוספות ב-DVD-ים הללו, אני חושב שזו היתה קניה משתלמת. זה סוג הסרטים שכיף לראות שוב ושוב, בגלל הפשטות והכיפיות שלהם. זה הגורם הראשי שלי לקניית סרט ב-DVD.
לגבי נושא הדיון, יש לי כמה דברים להוסיף...
העדיפות שלי היא לראות סרטים בקולנוע. לדעתי הצפיה בסרט בקולנוע מוסיפה מימד שלא קיים בצפיה בבית. בקולנוע אני מצליח לחוות את אווירת הסרט הרבה יותר מאשר בבית. לא פעם קרה לי שראיתי סרט ב-DVD ואמרתי לעצמי, "איך פספסתי אותו בקולנוע!".
ב-DVD אני נהנה לראות סרטים שכבר ראיתי בקולנוע ונהניתי מהם, וגם סרטים שלא יצא לי לראות עדיין. אני לא חושב שה-DVD יכול להוות עבורי תחליף לקולנוע, אבל בהחלט שווה להשקיע במערכת טובה בשביל להנות מסרטים שמפספסים, וגם להנות מצפיה חוזרת בסרטים שנורא אוהבים.
PSben |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:33 12/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
| PSben אני ישמח לדעת את אוסף ה-DVD שלך. לי כרגע ב-DVD יש 17 סרטים. הראשון שקניתי היה- אני יתן לך לנחש... |
|
|
|
 |
PSben חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 11/02/03 הודעות: 12 מיקום: מרכז
|
פורסם: 10:10 12/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
William Wallace - מביקורים לא מעטים בפורום אני יכול לנחש שהראשון שלך היה "חומות של תקווה"?
הסרטים שיש בבעלותי:
Contact
Face-Off
The Fifth Element
Pulp Fiction
Sexy Beast
Leon
The Thin Red Line
Bjork - קליפים
יש עוד כמה שאני לא זוכר, עוד שניים שלושה, כשאגיע הביתה אולי אספיק לעדכן את הרשימה הזו.
היתה לי רשימת סרטים לקניה פעם. אבל ירדתי מזה לפני שהצלחתי לקנות את כל הסרטים ברשימה (מסיבה כלכלית). |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:21 13/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
חומות של תקווה? למרות שזה סרט בין ששת הגדולים שלי, הסרט הראשון שקניתי ב-DVD הוא- תסתכל על השם שלי...
את חומות של תקווה משום מה אין לי עדיין ב-DVD .גם כי לא ממש ראיתי אותו למכירה באיזשהו מקום. וגם בגלל שפשוט אין שם כמעט תוספות. אבל אני יכול להיות יקנה אותו מתישהו. זוהי רשימת ה-DVD שלי:
Braveheart
Back to the Future Trilogy
The Silence of the Lambs
Minority Report
Fight Club
Austin Powers
Austin Powers-2
Scream-2
Scream-3
Wayns World
Waynes World-2
Memento
Panic Room
Lord Of The Rings: Fellowship of the Ring
Aerosmith-The making of Pump
בעתיד אני מתכוון לקנות גם את אוסטין פאוורס 3, חומות של תקווה, מגרש השדים אולי ובעתיד גם את-שני הצריחים ושובו של המלך (יש עוד זמן עד לשתיהם...). כמובן שיש לי עוד הרבה סרטים בוידאו גם... |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:46 15/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
| ראיתי אותו כבר ב-לייזר קלאב. אבל בינתיים אני לא קונה כי קניתי ממש הרבה בזמן האחרון. אם אני לא יקנה בזמן הקרוב כמה יהיה כנראה בא לי לקנות עוד אחד אז אני יקנה. אבל בחנויות בכלל לא מצאתי אותו למכירה!! (רק בהשכרה). וכמו שאמרתי- מרגיז אותי שבסרט כל כך טוב שאתה רוצה מאוד לדעת עליו דברים על מאחורי הקלעים וכאלה אין בכלל תוספות כמעט |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 21:35 17/02/03 נושא ההודעה: חומות של תקוה |
|
|
בקשר ל"חומות של תקוה", כדאי שתמתינו. בדיוק עכשיו קראתי ב-AICN שב-2004 תצא גירסת:
Ten Year Anniversary Special Edition DVD
(כנראה שהסרט יצא מחדש גם לקולנעים בתחילת 2004 [בארה"ב]). |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:41 18/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
| סוף סוף נזכרו... אבל זה עוד הרבה זמן וחבל. אורן-הלינק משום מה לא עבד לי. אולי תשים אחר. אני מקווה שיהיה הרבה דברים שווים בדיסק התוספות (כנראה שיהיו 2). ויתכן ואלך לראות אותו בקולנוע אם הוא ישוב. כי ב-1994 לא זכיתי לראותו בקולנוע. למרות שראיתי אותו המון פעמים... הוא היחידי מ-6 הסרטים הגדולים שלי שאין לי ב-DVD... |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 1:09 18/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
יש להם מדי פעם בעיות בשרתים, אז תוכל לנסות יותר מאוחר. מה שיש שם זה מכתב בו הבימאי (Frank Darabont) מספר על התוכניות שלו להוצאה המחודשת של הסרט וקצת על ה-DVD. כדי לחסוך לך, אני אבי את אצטט את החלק הרלוונטי -
| ציטוט: | I'll also be doing a Ten Year Anniversary Special Edition DVD for release later in 2004 (before Christmas). The set will include some fabulous documentaries (one of which was superbly done by a company called Noblesgate for Channel 4 in England), as well as a CD of Tom Newman's score. Very exciting stuff.
And, yes...I'm finally gonna break down and do director's commentary. |
|
|
|
|
 |

|
פורסם: 1:13 18/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
| תודה אורן. טוב שהוא אומר שיהיה גירסת אודיו לבמאי. הוא אומר לפני כריסמס, ככה נראה לי שיצא באיזה אוקטובר נובמבר 2004. עוד הרבה זמן, וחבל... אבל אני אחכה בסבלנות. |
|
|
|
 |
|