| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 1:15 29/01/03 נושא ההודעה: מי מתאים להיות הבונד הבא? |
|
|
כ-5000 בריטים השתתפו במשאל שערך המגזין Total Film,שם הם נתבקשו לבחור את השחקן, שהכי מתאים להחליף את פירס ברוסנן בתפקיד של סוכן הוד מלכותה - 007. ברוסנן הצהיר שהוא ישתתף בסרט הבא, אבל שזה יהיה הסרט האחרון שלו בסידרה. ג'וד לאו (הדרך לפרדישן, .A.I, הכשרון של מר רפלי) זכה במשאל עם 28% מהקולות, אחריו עם 26% נמצא איאן מקגרגור (מלחמת הכוכבים, טריינספוטינג, מולאן רוג'), במקום השלישי עם 24% נמצא כריסטיין בייל (אקווילבריום, שלטון האש, אמריקאן פסיכו). דרך אגב, באותו משאל קיבל יו גראנט רק 2% מהקולות...
במשך השנים עולים שמות רבים כמתאימים לגלם את דמותו של בונד, בין השמות האלו הוזכרו גם: הזמר רובי וויליאמס, ראסל קרואו, קליב אוון (השחקן מסדרת סרטי BMW) וג'רארד באטלר (שילטון האש, דרקולה 2000).
מי לדעתכם הכי מתאים לגלם את ג'יימס בונד הבא?
אתם מוזמנים להביע את דעתכם על המועמדים שהוזכרו וגם להוסיף מועמדים משלכם (מי בעד משה איבגי?) |
|
|
|
 |
מארק חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 23/08/02 הודעות: 173 מיקום: ק.ביאליק
|
פורסם: 14:56 29/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני הייתי מעדיף שברוסנן ישאר. התפקיד פשוט תפור עליו. |
|
|
|
 |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 16:13 29/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
הזמר רובי וויליאמס לדעתי..
קצת צעיר אמנם, נראה לי שבעתיד לפחות הוא יועלה כאופציה. |
|
|
|
 |
קרן כוכבת אתר

|
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 19:12 29/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
אהמ, אהמ... רובי וויליאמס הוזכר גם בהודעה המקורית שלי.
בכל מקרה, טוב שהפנת אותנו לאתר הזה. יש שם אסופה של 23 מועמדים שונים, מעניין שדווקא ג'וד לאו לא נמצא שם... דף כל המועמדים שלהם:
http://uk.geocities.com/thenext007uk/contenders.html
| מארק כתב/ה: | | אני הייתי מעדיף שברוסנן ישאר. התפקיד פשוט תפור עליו. |
אני מתפלא עליך, נותנים לך אפשרות לבחור ואתה מוותר עליה?
אנחנו מדברים על המחליף שלו לסרט ה-22, אל תשכח שברוסנן לא נהיה יותר צעיר... |
|
|
|
 |
קרן כוכבת אתר

|
פורסם: 20:42 29/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אופס.. פספסתי את השם שלו בהודעה שלך |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 0:04 30/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא ממש אוהב את סדרת ג'יימס בונד. אבל אם צריך לבחור חדש הבן אדם שצריך להיבחר הוא-אמינם...
אחרי ההופעה המרשימה של 8 מייל הוא מתאים להציל את העולם מטרוריסטים וכדומה. והוא יוכל לצרף אליו למשימות את דוקטור דרה שיעזור לו וימציא לו דברים משוכללים כמו-שעון שמקלל אותך בראפ ודברים כאלה. כשהעולם יצטרך אותו לא יקראו לו לאיזה מפקדה או משהו,פשוט ישימו זרקור ענק עם האות-E כמו ב-באטמן, והוא יבוא.
וכמובן הסרט יצא עם פס-קול עם שירים של אמינם (שפעם ראשונה נערת בונד תהיה גבר...). 100% הצלחה !
 |
|
|
|
 |
מארק חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 23/08/02 הודעות: 173 מיקום: ק.ביאליק
|
פורסם: 14:54 30/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
אוקי. נגיד שברוסנן לא קיים.
ג'וד לאו די מתאים (היה טוב ב'אויב בשער') למרות שהוא יצטרך הרהב איפור ותסרוקת בונדית.
איאן מקרגור - כלל לא.
כריסיטין בייל - יכול להיות שהוא יותר מתאים מאשר לאו. כן, לדעתי הוא יהיה טוב כבונד.
אגב, לדעתי, ראסל קרואו לא מתקרב אפילו להיות מתאים. לא יודע...קצת קשה לדמיין אותו אומר "בונד, ג'יימס בונד. וודקה מרטיני, בבקשה, מנוער, לא מעורבב".
עכשיו, מה עם קיאנו ריבס או ג'ין הקמן?
עריכה:
עכשיו בדקתי את הרשימה ההיא. הם השתגעו? יו ג'קמן?? גאי פירס??
קולין פארל גם נמצא שם. הוא מתאים, ושחקן די טוב (מה לעזאזל קורה עם Phone Booth??!!). |
|
|
|
 |
Oren the Snark חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 2/07/02 הודעות: 196 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 15:10 30/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
ןמה איתי - אורן הסנארק? אני מכריז על פתיחת הקמפיין לבחירתי לג'יימס בונד הבא. כולכם מוזמנים לבחור בי ולהודיע על תמיכה והזדהות. אגב, "זו לא בושה גם לא להיבחר ואם לא אבחר זה אומר שנבחרתי להיות האופציה האלטרנטיבית לבחירה".
השם הוא סנארק, אורן הסנארק.
(אחרי שאני אבחר,ואין לי ספק שאבחר, אני שומר לעצמי [ולדודו טופז, כמובן] את הזכות לבחור את "נערת" ג'יימס בונד שתהיה לצידי בסצינת הסיום של הנשיקה הלוהטת שמשום מה כל העולם רואה באמצעים תרמיים או טלסקופיים מיוחדים...) |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 0:23 31/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
כן מארק,קולין פארל הוא שחקן מעולה,ודרך אגב:Phone booth כל הזמן משנה תאריך יציאה. המעודכן לפי מה שאני יודע כרגע הוא ב-4 באפריל... גם נאי מחכה לסרט הזה.הטריילר נראה טוב.
אני עדיין ממליץ ליוצרי ג'יימס בונד לבחור ב-אמינם... הרבה כסף.... |
|
|
|
 |
|