יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר
 
 שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

הוגשו ההצבעות למועמדי האוסקר, יש בעיות עם האיפור

 
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר


בפורום מ: 5/06/02
הודעות: 2952

הודעהפורסם: 12:41 30/01/03    נושא ההודעה: הוגשו ההצבעות למועמדי האוסקר, יש בעיות עם האיפור הגב עם ציטוט

אתמול היה המועד האחרון להגשת ההצבעות למועמדי האוסקר. המועמדים הסופיים בכל הקטגוריות יוכרזו ב-11 לפברואר וטקס חלוקת הפרסים עצמו, יערך ב-23 למרץ.

מסתבר שחברי האקדמיה מתחום האיפור ועיצוב השיער, החליטו שרק שני סרטים ראויים להתמודד בקטגוריה הזו. שני הסרטים הם: "פרידה" של חברת מירמקס ו"מכונת הזמן" של חברת דרימוורקס. נשארו בחוץ סרטים עתירי תקציב כמו "הארי פוטר וחדר הסודות", שר הטבעות: שני הצריחים", "שיקאגו" ו"חבורות ניו-יורק", אפילו "השעות" עם האף המזויף של ניקול קידמן, לא הצליח להכנס. להזכירכם, בשנה שעברה הזוכה בקטגוריה זו היה "שר הטבעות: אחוות הטבעת", מה קרה בשנה הזו? אולי כבר לא משתמשים באיפור, רק באנימציה ממוחשבת?

ב-8 לפברואר תתכנס ועדת מומחים ותדרג את את הצעות הבוחרים, אם הם לא ידורגו בציון של 8 ומעלה, כנראה שהקטגוריה תבוטל השנה.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

 
קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
אל אינדקס הפורומים