| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
שמר חבר/ת פורום

בפורום מ: 9/01/03 הודעות: 42
|
פורסם: 21:50 2/02/03 נושא ההודעה: איזה סרט תקחו לבידוד? |
|
|
כבר שבועיים שאין פה נושא חדש - נמאס לי - אז הנה נושא חדש:
אם אומרים לכם שמכניסים אתכם להתבודדות למשך שנה, ואתם יכולים לקחת אתכם סרט אחד בלבד ללא שום אמצעי אחר להעביר את הזמן והשעמום, איזה סרט אתם תיקחו ?
אני עוד לא בטוח מה אני אקח, אבל נראה לי שאני נוטה לטובת "פורסט גאמפ".
חוצמזה, למביני עניין שבינכם: אפשר להוסיף פה פקודות ב-HTML ?
הפקודות להדגשת טקסט וכו עובדות, אבל כל האחרות (כמו לשים תמונות) לא עובד.
מישהו יודע למה? |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 22:11 2/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
שאלה מעניינת!
אם אנחנו מתבוננים בילדים, אנחנו יכולים לראות שהם אוהבים לצפות בסרטים שוב ושוב ושוב. אולי כי הם ילדים, אבל אולי גם כי חלק מהסרטים "לילדים" הינם באמת איכותיים. לכן, הייתי שוקלת לקחת את "שרק" או את "טוי סטורי" (הראשון) שמעולם לא ראיתי, או את "אלדין" (שגם לא ראיתי).
גם סרטים מוסיקליים הינם אופציה, כי אני אוכל לשיר ולרקוד איתם, וככה הצלחתי להגניב לבידוד המעפן הזה גם מוסיקה וכשאני חושבת על זה מרבית סרטי הילדים הינם גם די מוסיקליים...
ואם מותר לי לענות במקום אורן... (מותר לי? מותר לי?) "הנסיכה הקסומה"! ואולי זה באמת רעיון לא רע לסרט... אורן ישמח לספר לכם שהוא ראה את הסרט מספר דו ספרתי של פעמים. אבל כמעט באמצע הדרך אל התלת...
רעיונות נוספים: סרטים על בריחה מבידוד ומבית סוהר, כדי לקבל השראה.
"חומות של תקווה", "הבריחה מאלקטרז"... "הרוזן ממונטה כריסטו"... |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 22:14 2/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
כנראה שיש לנו הגדרות אחרות לגבי זמנים, כי הקביעה שלך שאין כאן נושאים חדשים ממש שגויה. יכול להיות שאתה מתבלבל בגלל, שנושאים ישנים המקבלים תגובות חדשות, עולים לראש הרשימה.
כל פקודות ה-BBCode עובדות. אם יש לך שאלה ספציפית לגבי פקודות מסוימות, אתה מוזמן לפרסם אותה בנושא הזה:
http://movies.israel.net/forum.php?t=661
שם גם יש הסברים והפניות להסברים נוספים על אפשרויות העיצוב השונות. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:46 2/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
חד וחלק הייתי לוקח את -Braveheart כמובן... הסרט מקום ראשון אצלי. עוד אופציות:
חומות של תקווה
בחזרה לעתיד
Minority Report
Fight Club
Silence of the Lambs
אם כבר מדברים על בידוד-חידה קטנה:
לכמה זמן אנדי נשלח לבידוד בכל הסרט-חומות של תקווה? |
|
|
|
 |
Oren the Snark חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 2/07/02 הודעות: 196 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 0:27 3/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
הא, כמובן הנסיכה הקסומה ובראיין כוכב עליון. ראיתי כל אחד מהם מספר דו ספרתי של פעמים... (אל תגידו לי שזה שני סרטים - אני מקליט לונג פליי).
את אלו גם לקחתי איתי לכאן. |
|
|
|
 |
צבי כוכב אתר

בפורום מ: 7/06/02 הודעות: 208 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 1:01 3/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
מולהולנד דרייב!
אחרי כמה עשרות צפיות אולי אני אצליח להבין הכל  |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

|
פורסם: 14:21 3/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
LOL לצבי
אני לא בטוחה ששנה אחת בבידוד תספיק, ואני לא בטוחה מה יהיה מצבך הנפשי אחרי השנה הזאת... |
|
|
|
 |
devilpotter007 חבר/ת פורום

בפורום מ: 5/12/02 הודעות: 69
|
פורסם: 14:35 3/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
שאלה קשה.
אני הייתי לוקח את......Minority Report. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 14:46 3/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני מסכים ולא מסכים עם יעל. לדעתי היא עלתה על "התשובה הנכונה" עם רעיון סרטי הילדים האכותיים - אלו באמת סרטים מעולים שניתן לראות שוב ושוב (ושוב). אני לא מסכים עם הבחירה שלה בסרטים שהיא עדיין לא ראתה. גם אם הם סרטים מעולים לפי רוב האנשים (והם באמת כאלה), בתשובה על שאלה כזו חייבים לבחור בסרט שכבר ראית ועדיף יותר מפעם אחת - אי אפשר לקחת את הסיכון, שתתקע בבידוד עם סרט שלא מוצא חן בעינך וכל סרט שעוד לא ראית יש לו פוטנציאל לכאן ולכאן (ולא משנה כמה אנשים אהבו/שנאו אותו).
אורן (הסנארק) המשיך את הקו של יעל עם סרטי פולחן. גם כאן כבר יש "הוכחות" לכך שניתן לראות את הסרטים האלה עוד ועוד (ועוד). סרטי מונטי פייטון הם (לפחות חלקם) מצויינים למשימה הזו, על הנסיכה הקסומה אין צורך להרחיב (דרך אגב, העותק שיעל קנתה לי, נמצא כרגע אצל דותן, כך שאני לא יכול להמשיך לצפות בו בנתיים) ואפשר לצרף לרשימה הזו גם פרודיות של מל ברוקס ואולי גם של האחים אברמס (סרט מטוגן, טיסה נעימה, סודי ביותר וכו').
וויליאם הלך לכיוון קצת שונה - סרט שאתה ממש ממש (אבל ממש) אוהב וגם איתו אני מסכים, אבל כאן זה משהו הרבה יותר אישי מאשר ההצעות של יעל ואורן. אם אני הייתי הולך על הקו הזה, אז (חוץ מהנסיכה הקסומה) כרגע הייתי הלך על המטריקס (ותודה לשי שהעותק שלו נמצא אצלי כבר הרבה מאוד זמן).
מכל הבחירות שהיו עד עכשיו, הבחירה שאני הכי אמביולנטי אליה היא של שמר - פורסט גאמפ. זה סרט מעולה וארוך (כך שהוא יכול להעביר יותר זמן) עם סקירה של מאורעות והתרחשויות מההיסטוריה הקרובה. אני חושש שהוא עלול לגרום ליותר מידי געגועים אל החיים שלפני הבידוד (אליו לקחנו את הסרט). מצד שני, הסרט יורד מאוד חזק על החברה האנושית, אז אולי נשמח שאנחנו רחוקים ממנה...
בכל מקרה - הבחירה קשה ואני שמח שהשאלה רק היפוטתית |
|
|
|
 |
שמר חבר/ת פורום

|
פורסם: 19:57 3/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
אנשים, איזה התלהבות, סחטיין,
כולה נתתי שאלה קטנה (ודי מטומטמת) אבל איך שלקחתם אותה ברצינות.....
זה די מצחיק...
בכל מקרה, יעל, ידוע מראש שהשאלה די מפגרת, אז לא ממש צריך להתעמק בתופעות לווי שלה (מצב פסיכולוגי מדורדר). זו רק הייתה דוגמה על מנת לראות איזה סוגי סרטים אנשים יהיו מוכנים לראות בכמויות ענק... אני חושב שנצטרך פה עוד כמה תגובות לפני שיהי ניתן להסיק מסקנות. |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

|
פורסם: 21:00 3/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
חבל לי שככה אתה מתייחס לשאלה שלך. כמובן שזה לא הפעם הראשונה ששמעתי את השאלה "מה היית לוקח לאי בודד" או וריאציות עליה, אבל אני חושבת שבמידת מה איכות השאלה נקבעת לפי איכות הדיון שנוצר.
חשוב מאד בחיים - לא לזלזל בדברים שאתה עושה. ובמיוחד לא באנשים אחרים שמגיבים (בחיובויות) לדברים שאתה עושה. אני לחלוטין רצינית. (אבל מחייכת)  |
|
|
|
 |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 23:29 3/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
כמו שאורן אמר, אני שמחה גם שהשאלה היא היפותטית...
אבל בכל זאת, נגיד וזו היתה סיטואציה מציאותית, הייתי אומרת שהסרט שאקח הוא: מלאכים בשמי ברלין
אני גם אוהבת את הסרט מאד, הוא די ארוך, וגם ככה אפשר לנסות ולעסוק בלימוד השפה, גאוני לא? ולדעת גרמנית אחרי שנה... |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

|
פורסם: 23:36 3/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
מעניין שאת מציינת את מלאכים בשמי ברלין, שראיתי כתשע פעמים (בלי בידוד, אולי רק עם בדידות). וזה אכן סרט מאד מעניין.
הבעייה היא שבסוף השנה תדברי רק גרמנית של מלאכים ולא הייתי בונה על זה בכלל, כי אני פה חיה בסרט בגרמנית ובגרמנית שוויצרית, ואני לא מרגישה שאני ממש מתקדמת הרבה בלימוד השפה. |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 23:53 3/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
חישוב פשוט מעלה שהכי משתלם לקחת את שר הטבעות. אם הגלות שלי לאי בודד תקרה אי שם במהלך 2004, אז יהיו לי 3 שעות כפול 3 סרטים, כפול בערך 20 שעות תוספות ב-extended version זה יוצא די והותר למשך רוב ימי חיי.
דווקא נשמע טוב, אולי אני אשלח לאי בודד את עצמי מרצון. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 1:15 4/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
מאלדר ידידי, אלו שלוש, סליחה תשע שעות של שיעמום. את אחוות הטבעת אפילו ראיתי פעמיים (יעל דחפה אותי לראות שוב). אני רק יכול להגיד שבפעם השניה לא התאכזבתי. כבר עדיך לקחת תשע שעות של שואה של לנצמן, פחות משעמם.
אני לקחתי לאי הבודד שלי גם את קלרה, אבל אני לקחתי עשיריית סרטים. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 2:21 4/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
כמו שאורן אמר,אני הולך על לקחת סרט שקרוב לליבך הכי מכל...וסליחה אורן? פורסט גאמפ בחירה טובה כי הוא מעולה וארוך? ו-Braveheart הוא יותר ארוך וגם יותר מעולה (לדעתי).
בקשר ל-מולהלנד דרייב שעלה פה- אפשר גם לקחת את ונילה סקיי. אחרי כמה שנים אולי זה יראה נורמלי ומובן אבל אתה עלול להתפגר... |
|
|
|
 |
שמר חבר/ת פורום

|
פורסם: 12:09 4/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
יעל, "איכות השאלה" אולי נקבעת לפי איכות הדיון, את חייבת להודות שזה קצת דבילי לחשוב שקיים מצב בו מישהו יכלא אותך לשנה, אבל ברוב נחמדותו, יציע לך כל סרט שתירצי לקחת איתך.... נראה לי שזה כבר דיון אחר, על חוטפים נחמדים וכאלה...
חוצמזה אני בהחלט לא מזלזל בעצמי ובדברים שאני עושה, אבל דיון כזה מהווה הזדמנות לקצת קלות ראש ומחשבה חופשית - להתפרע עם כל מיני תיאוריות שלא בהכרח מציאותיות.
אבל טוב שהוספת בסוף ההודעה שאת מחייכת, כי זה בא לי די בשוק לגלות שמנהלת האתר לוקחת הזדמנות לבקר אותי אישית.... (עכשיו אני מחייך).
(דרך אגב, אני די חדש באתר פה, ואולי כבר דיברתם על זה, אבל מעניין אותי לדעת מה דירבן אותך להקים את האתר (המצוין) הזה, פרויקט לימודים או משהו כזה? )
Luv U All (חוץ מאת הבנים). |
|
|
|
 |
עודד ח אורח
|
פורסם: 20:43 10/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
כמובן שההייתי לוקח לבידוד את הסרט המופלא: "מבצע סבתא". זוהי הקלאסיקה הישראלית במייטבה. בידור נטו.
סרט זר: "כחול", לדעת שיכול להיות הרבה יותר גרוע.
ואם שני אלה אינם זמינים: "הגביע הקדוש" או "ווילוו" (כי בריאן והנסיכה כבר תפוסים)... LOL
עודד  |
|
|
|
 |

|
פורסם: 6:07 11/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
| עודד ח כתב/ה: | כמובן שההייתי לוקח לבידוד את הסרט המופלא: "מבצע סבתא". זוהי הקלאסיקה הישראלית במייטבה. בידור נטו.
עודד  |
מבצע סבתא קלסיקה??? - יאללה תן גז לפני ברוך מאשפז אותך. האמת שגם את זה יש לי באי הבודד.
ווילו? אני זוכר בבית הספר היסודי (חורף 56) אני וחבר הברזנו משיעור "טבע" (ביולוגיה), הלכנו לשחק משחקי ווידיאו במקומות של "פושטקים", ואז הלכנו לקולנוע החדש בסנטר 1 (אני חושב שכבר אין שם קולנוע בערך ממתי שאדיסון נסגר...) לראות את ווילו, כמובן שבסרט פגשנו את המורה...
היה אחלה סרט. |
|
|
|
 |
סמדר חבר/ת פורום

בפורום מ: 24/06/02 הודעות: 60 מיקום: אזור ירושלים
|
פורסם: 2:09 13/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני אלך עם הזרם ועם האופציית של סרטי קאלט:
הנסיכה הקסומה (גם אני מתקרבת למספר תלת-ספרתי)
בחזרה לעתיד (רק לא מזמן ראיתי אותו במסגרת מרתון של ערוצי הכבלים והוא היה נפלא כתמיד)
ואלאדין, שאני יכולה להבטיח ליעל ששווה לקחת אותו לאי בודד, גם אם היא עוד לא ראתה אותו (ואיך, באמת? חיית על אי בודד ב-10 השנים האחרונות?) _________________
סמדר. |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

|
פורסם: 22:02 13/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
יש לי תיאוריה (שאורן תמיד נהנה לצחוק עלי בגללה) לפיה כל החורים שלי בהשכלה התרחשו בשנים בהם לא הייתי בארץ. ב-1986 הייתי עם המשפחה שנה בארה"ב, וב-1991 שהיתי גם כמה חודשים באנגליה. סרטים לא ממש מציגים באותם זמנים ברחבי העולם... (כי זה לא שלא הלכתי לסרטים בחו"ל). אז תגידו, ממתי אלדין? לא שמעתי - מתי?
אה, אתם אומרים לי לא להתעצל וללכת לבדוק ב-IMDB - בסדר!
....
כעבור עשר דקות (עם חיבור איטי במיוחד)
יעל (בקול נרגז): אני לא מצליחה למצוא אותו! |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 22:16 13/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
אלדין יצא ב-11 לנובמבר 1992 כך שאני מניח שהוא היה בארץ ב-93.
אבל אין לך מה לדאוג יותר מידי, לכל אחד יש סרטים מפורסמים שהוא לא ראה (ולא כולם היו בחו"ל תקופות ארוכות). |
|
|
|
 |
סמדר חבר/ת פורום

|
פורסם: 0:18 14/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אורן כתב/ה: | | אלדין יצא ב-11 לנובמבר 1992 כך שאני מניח שהוא היה בארץ ב-93. |
אכן כן. אני עוד זוכרת איך ראיתי אותו בקולנוע: סבתא החליטה לקחת את שלושת הנכדים לסרט, ואני ואחותי רצינו לראות אותו באנגלית, אבל אח שלי עוד היה קטן מדי (6) ולא ידע לקרוא כתוביות. אז ראינו את הסרט מדובב, ובהפסקה השמיעו את הפסקול באנגלית, אז נצמדנו לרמקול כדי לשמוע את המלים של A Whole New World.
| ציטוט: | | אבל אין לך מה לדאוג יותר מידי, לכל אחד יש סרטים מפורסמים שהוא לא ראה (ולא כולם היו בחו"ל תקופות ארוכות). |
זה היית אתה אורן, בכנס עין הדג, שהתייעצת אם להגיד "הנסיכה הקסומה" ובסוף לא אמרת את זה (והתואר נלקח ממך)? או שאני מתבלבלת עם מישהו אחר?... _________________
סמדר. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 0:40 14/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
| מכיוון שאני, שכפי שהוזכר כאן קודם, ראיתי את "הנסיכה הקסומה", התשובה היא - לא. לעומת זאת יעל היתה אמורה להגיד "אישה יפה" אבל רונן (שהדבר לא היה רלוונטי לגביו) ביקש להגיד את זה קודם וכך נגזל מיעל ב.ר.ג.ה. (אאז"נ). |
|
|
|
 |
סמדר חבר/ת פורום

|
פורסם: 0:49 14/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
ב.ר.ג.ב, לא?
בלייד ראנר גרסת (ה)במאי.