יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

שוק תסריטים ייערך בחודש הבא בתל-אביב

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 12:30 7/02/03    נושא ההודעה: שוק תסריטים ייערך בחודש הבא בתל-אביב הגב עם ציטוט

השוק, הפועל מזה 6 שנים, מהווה במה לכותבים צעירים, תלמידי ובוגרי בית הספר לתסריטאות, המציגים את מרכולתם ב"באסטות תסריטאיות". אירועי "שוק התסריטים" בתל-אביב יחלו מה-20 במרץ. האירוע המרכזי של "שוק התסריטים 2003" יתקיים בצהריי יום שישי, 21 במרץ 2003, ברחבת סינמטק תל-אביב, בה יפוזרו עשרות דוכנים על פי סוגי התסריטים ואורכם. אל "שוק התסריטים" הראשון, שעוצב על פי מודל ניו יורקי קיים, הגיעו כ-1,500 מתעניינים. מאז עולה בהתמדה מספר הפוקדים אותו.

ההשתתפות בשוק אינה כרוכה בתשלום - לא של התסריטאים ולא של המבקרים בו, ולמעשה, הוא יוזמה של "בית הספר לתסריטאות" - בו נכתבים מאות תסריטים מדי שנה. מטרת האירוע היא יצירת מפגש מפרה בין אנשי "התעשייה" המחפשים תוכן, לבין יוצריו. ב"שוק התסריטים" מוצעים תקצירים בלבד וזאת במטרה להגן על זכויות היוצרים.

פרטים נוספים בידיעה ב"מעריב".
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 12:01 9/02/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מצויין! זה מעודד כתיבה ויצירה מקומית, ותסריט טוב הינו הבסיס לסרט טוב.
הדבר היחיד שמטריד אותי זה שנראה לי שמספיק לקרוא תקציר של רעיון כדי שיהיה אפשר "לגנוב" אותו. אני חושבת שזה קצת מפחיד להציג את הרעיון שלך בפני קהל כל כך רב של במאים ותסריטאים אחרים... אפילו אם ההשראה תהיה לא מודעת, ולא "גניבה"...
לא?
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
Oren the Snark
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 2/07/02

הודעהפורסם: 13:38 9/02/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

פעם קראתי מחזה של יוסף אל דרור (כתב את השער האחורי של העיר וגם לחמישיה הקאמרית) על מחזאי שמנסה "למכור". תסריטים (וגם על אהבה. איך אפשר בלי?). מומלץ אם אתם יכולים לשים על זה ת'יד. אני רק לא זוכר איך קראו לזה. משהו עם שתי מילים. נדמה לי שהמילה השניה היא "ביותר", לא בטוח... אולי עד הערב אני אזכר... הא?

מישהו יודע למה אני מתכוון?

הא! זה נקרא "המובן מאליו". לא יודע מאיפה הגיע ה"ביותר".
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי