יעל מבקרת בקולנוע מערכת הפורומים של האתר
|
 |
| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 14:11 12/02/03 נושא ההודעה: הכוכבים של שלומי יעלה לאקרנים ב-27 במרץ |
|
|
סרט הקולנוע "הכוכבים של שלומי", של שמי זרחין (לילסדה, מסוכנת), יעלה לאקרנים ב-27 במרץ. הסרט הוא סיפור אהבה בין נער בן 17 לנערה בת 19, הנער מנהל את ביתו ומשפחתו ואינו מודע להיותו גאון מתמטי. שיר הנושא של הסרט "עוד אבוא", בביצועו של חיים אוליאל, יצא לרדיו בימים הקרובים.
זרחין הוא גם הבימאי וגם התסריטאי של הסרט, המפיק הוא איתן אבן (מרס תורכי, הקיץ של אביה), הצלם הוא איציק פורטל (MADE IN ISRAEL, עפולה אקספרס), שחקנים: אושרי כהן, אסתי זקהיים, אריה אליאס, יגאל נאור, איה קורן, אלברט אילוז, יונתן רוזן, רותם אבוהב, אסי כהן ורותם זיסמן. |
|
|
|
 |
יניב חקמן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 184 מיקום: הרצליה
|
פורסם: 20:21 12/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
יפה... נשמע תסריט בעל פוטנציאל, השחקנים (רובם) דיי אלמונים.. את אושרי כהן אני זוכר מהצגות ילדים וסרטי ילדים.
מה קורה עם "מתנה משמיים" של קוסאשווילי? |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 23:11 12/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
האמת, רוב השמות, חוץ מאושרי כהן, מוכרים (לפחות לי) או מהטלוויזיה או מהקולנוע והתאטרון.
לגבי הסרט החדש של דובר, מדי פעם שומעים עליו דברים ונדמה לי שהוא כבר בשלבים סופיים, אבל אין לי מידע מדוייק. |
|
|
|
 |
|
|
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|
 |