| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 15:36 20/02/03 נושא ההודעה: האחים גרים - סרט חדש לטרי גיליאם |
|
|
לדווח על סרט של טרי גיליאם זה עיניין מסוכן, יש לו יכולת מיוחדת לגרום לסרטים שלו לא להגיע לשלבים סופיים. בין כל הסרטים אותם הוא היה אמור לביים (כמו מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, Watchmen, סקרמוש, בשורות טובות, שודדי הזמן 2, The Defective Detective, דון קישוט), נראה שסוף סוף יש לו סרט עם סיכוי סביר להעשות עד הסוף.
מתוך ידיעה ב-Ynet:
מאט דיימון, הית לדג'ר, רובין וויליאמס וג'ונתן פרייס יככבו בסרט ההרפתקאות הקומי מבית MGM "האחים גרים" שיביים טרי גיליאם ("12 קופים"). אחרי קרוב לשנתיים בהם היה הסרט בשלבי פיתוח, מדווח היום עיתון התעשייה "וראייטי" כי ההכנות נכנסו להילוך גבוה: הצילומים יחלו בחודש יוני בפראג ונקבע כי הסרט ייצא לאקרנים ב-2004. על-פי הדיווח, דיימון ולדג'ר מנהלים מו"מ לגבי התפקידים הראשיים, בעוד שוויליאמס ופרייס לוהקו לתפקידי הרעים, קוואלדי ודלטומב.
אז שיהיה לו בהצלחה (ואני אמשיך לצפות לחלק מהפרויקטים האחרים שלו) |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 23:09 20/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
מזל טוב!
אורן, יש לך מושג על מה הסרט? כלומר האחים גרים ידועים באגדות ובסיפורי הילדים שכתבו, אבל לא ממש ברור לי מה זה סרט עליהם. אני מקווה שהיו להם חיים מעניינים.
מדריך הטרמפיסט לגלקסיה... זה סרט שעכשיו הזמן לעשות אותו, או עוד שנה שנתיים, עם גרפיקה ממוחשבת הוא יכול להראות כמו שצריך. אבל זה לא מספיק, במאי טוב שיצליח להעביר את ההומור מחוייב, ורצוי שהוא יהיה אנגלי. נראה לי שגיליאם כשיר למשימה.... |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 23:12 20/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
הסרט סובב סביב ג'ייקוב ווילהלם גרים מהמשפחה הגרמנית המפורסמת. העלילה הבדיונית, שעל כתיבתה הופקד ארן קרוגר ("הצלצול"), מתארת את מסעותיהם של האחים שנדדו מכפר לכפר ושכנעו את תושבי הכפרים שבכוחם לגרש שדים שמאיימים על שלוותם. כאשר עליהם להעמיד למבחן את כישוריהם כביכול מול קללה אמיתית, הם נדרשים לתעצומות נפש גדולים.
לפי Ynet |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 0:58 21/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
ה-קאסט והבמאי טובים. וגם כנראה התסריטאי.
נחכה ונראה |
|
|
|
 |
|