יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

KILL BILL - הסרט הבא של טרנטינו

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 3:11 3/01/03    נושא ההודעה: KILL BILL - הסרט הבא של טרנטינו הגב עם ציטוט

סרטו הרבעי של קוונטין טרנטינו KILL BILL מתקרב.
הסרט יצא ב-10 לאוקטובר ועכשיו, אחרי שראיתי את הטיזר, אני כבר לא יכול לחכות. מצד שני, אם טרנטינו יכל לחכות לאומה טורמן (שנכנסה להריון) ולעקב את הצילומים ביותר משנה, אני יכול לחכות 10 חודשים. חוץ מטורמן מככבים בסרט גם: דריל האנה (ספלאש), מייקל מדסון (כלבי אשמורת, למות ביום אחר), לוסי ליו (המלאכיות של צ'ארלי, אלי מקביל), סמואל L ג'קסון (ספרות זולה) וכמובן גם טרנטינו עצמו.

הסרט מספר על "הכלה" (טורמן), שהיתה חלק מקבוצת מתנקשות עד שמנהיג הקבוצה, "ביל" ושאר המתנקשות, פנו נגדה. חמש שנים לאחר שהכניסו אותה לקומה, היא מתעוררת ומחפשת נקמה. הסרט הוא מעין מחווה לסרטי אומנויות הלחימה הסיניים משנות ה-70', כאשר טרנטינט נמנע מלהשתמש באפקטים דיגיטליים וציוד פעלולים מתקדם (לדוגמא: פרצי הדם נוצרו בעזרת קנדומים הממולאים בדם מלכותי, ומתפוצצים במגע פיזי חזק).

לינקים להורדה של הטיזר טריילר:
גדול (17.7M)
קטן (9M)
קטן (3.6M)

אתר הסרט: http://www.kill-bill.com

נערך לאחרונה על-ידי Oren בתאריך 11:16 29/04/03, סך-הכל נערך 2 פעמים
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 1:01 5/01/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

כן,הגיע הזמן לרביעי של טרנטינו כבר...אבל רק עוד 9 חודשים...סמואל גקסון יופיע רק ב-cameo קראתי.ומוזר מאוד שהרווי קייטל לא משחק שם גם... (-:
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
panter
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 12/04/03

הודעהפורסם: 23:02 24/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

זה נראה כמו סרט אקשן..זה מה שטרנטינו בישל 6 שנים?
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 23:15 24/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אפשר להגיד שגם שלושת סרטיו הקודמים היו סרטי אקשן, אז אין סיבה להתפלא. בכל מקרה, מה רע בסרט אקשן? אני מאוד התלהבתי מהטריילר ובעקבותיו הסרט נראה לי מואד מבטיח.

דרך אגב, כנראה שטרנטינו בישל עוד דברים, אבל זה היחיד שכבר נמצא בשלב מתקדם במטבח.
panter
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 12/04/03

הודעהפורסם: 23:51 24/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

האקשן שנראה על בטריילר זה יותר מכל קטעי האקשן שטרנטינו הראה בכל הסרטים שלו ביחד! השאלה המרכזית..האם הוא שמר על הסגנון שלו פה? עלילה עם הרבה דמויות..סיפור מאמצע לסוף להתחלה שוב לאמצע והסרט נגמר שהוא מראה את ההתחלה ...דיבורים סיינפלדיים?
בינתיים מה שראיתי זה פעולה ומכות..ובשביל זה יש את גון וו ועוד אחרים...בשביל זה לא צריך את טרנטינו..

ודרך אגב..גם אני התלהבתי מהטריילר...אבל לדעתי ואני מקווה שאני צודק..טרנטינו זה מעל ההפעלולים והצילום
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 2:38 25/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

בשבילי לפי הטריילר זה ממש ממש לא נראה סרט של טרנטינו,נראה יותר ע\כמו נמר דרקון...אבל אני מקווה שהוא יהיה בסגנון שלו כמו השלושה האחרים.אי אפשר לדעת הרבה מהטריילר
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 11:25 29/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

גם "ג'קי בראון", סרטו האחרון של טרנטינו, לא מתאים לתבנית שתארתם. המאפיין החזק ביותר של סרטי טרנטינו הוא, האהבה שיש לו כלפי הז'אנר אליו הוא מתייחס. הפעם הוא עושה מחווה לז'אנר סרטי אומנויות הלחימה הסיניים משנות ה-70' וגם לסדרות הטלוויזיה שנוצרו בסגנון הנ"ל. שימו לב שבתפקיד ביל משחק דייויד קרדין, שאולי אינכם מכירים את שמו, אבל אני מניח (אם אתם לא קטנים מידי) שפרצופו יראה לכם מוכר מאיפשהו...

תמונות של דייויד קרדין וחברי צוות נוספים בסט הצילומים (ביחד עם עוד חומר על הסרט), אתם יכולים לראות באתר empiremovies.com:
http://www.empiremovies.com/movies/2003/kill_bill.shtml
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי